reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m wozek juz mam upatrzony. Wybralam TAKO Jumpera X (dzieki nieocenionej pomocy anecika). Tylko problem jest taki, ze producent jest daleko ode mnie, a ja nie widzialam koloru "na żywo". Zdjec nawet nie maja na srtronie, bo pracuja nad tym :confused2: Sklepy tez nie maja ich, bo to nowosc i wogole, takie tam.... Kolor mozna sobie wybrac kazdy, w ktorym jest stary Jumper. Tak wiec, wstepnie jestem nastawiona na model Jumper X (ten granatowy), ale w kolorku takim jak stary Jumper (ten grafitowy z zoltymi kolkami). Roznica polega glownie na wielkosci mniejszych koleczek. Jumper X ma je wieksze.

Załączniki

• wózek1.jpg
    wózek1.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 22
  • Jumper_X_C04_01.jpg
    Jumper_X_C04_01.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Wczoraj wieczorem robilam sobie depilacje kremem i jak usuwalam ta szpatulka to zauwazylam na niej troszke krwi. ale jak zmylam krem i kazalam sie mezowi obejrzec to powiedzial ze nigdzie sie nie zadrasnelam bo nie leci juz, ze tylko lekkie zaczerwinienie mam. I cala noc sie zastanawialm czy czasem to nie ejst krew spowodowana czym innym.
I teraz nie wiem czy mowic lekarzowi o tym (bo pamietam jak madzie rodzilam w niedziele mialam male plamienie i pozniej nic dopiero nastepnego dnia skurcze) bo w sumie dzis niec si enie dzieje, nawet zadnego zabrwienia sluz nie ma. Mysle ze jak bedzie mnie badal to jakby cos bylo nie tak to by zauwazyl.

Mysle, ze powiedziec... Tak ogolnie mysle, ze pewnie sie zadrapalas. Tylko, ze chyba w twoim przypadku lepiej powiedziec. Niech on tam "grzebnie" porzadnie i sprawdzi.

Ankzoc dziekuje. Troche sie boje, ze ta krew to nie z zadrasniecia. Tym bardziej ze w nocy mialam skurcze i dzis z rana a wlasciwie teraz jak mnie kopnie to az boli i bol taki jak przy jajnikach ale brzunio i dzis i wczoraj miekki.
mOze sobie tylko wkrecam, ale sie boje bo jeszcze moj maz mial niedawno taki sen.

TAKO Jumpera ma moja przyjaciółka i jest bardzo zadowolona :)) ale ja jeszcze chciałabym sobie pochodzic i porównać na żywca wszystko co sie da :)) Wózek i tak kupują tesciowie, wiec... luzik :)) ja musze się tylko na coś w końcu zdecydować...

ja kremów do depilacji używałam daaawno temu i nie pamiętam jak to jest w intymnych miejscach :sorry2:
Akunia - jak ci lekarz sam od siebie nic nie powie to go zapytaj :tak: myślę że tylko w taki sposób ukoisz swoją duszę. bo nie wiem jak ty - ale ja wole zadać z 1000 głupich pytań do lekarza niż potem wrócić do domu i się zastanawiać i myśleć...
a do wizyty lekarza staraj się nie myśleć o tym :tak: zobaczysz, na pewno wszystko będzie dobrze !! :tak:

akuniu - trzymam mocno kciukasy za Twoją dzisiejszą wizytę :)) pytaj o wszystko co się da i co Cie martwi :)

Słonko bardzo ładny wózio - mi się bardziej podoba ten w kółeczka :-)
(przy czym nie widziałam tego wózka na żywo - mogę tylko powiedzieć to co widzę po zdjęciu ;-))

aga_k_m u mnie tez tesciowie kupuja. Wniosek taki, ze wozka NAPEWNO nie bede miala wczesniej! Mezulek z tatusiem pojedzie po porodzie go odebrac ze sklepu.
Oczywiscie wczesniej sobie go zaklepie i dam zaliczke, ale nie bede mogla zabrac! Pfff.... Durne ludzie! Niech im bedzie, ale i tak co mam kupic sama kupie w kwietniu. Moze nawet dzis pojade po bodziaki, bo sa w Biedronce (z mojego rejonu) po taniosci i z dobrej bawelny. Dwie sztuki z za 8,99zl. Co prawda kolorystycznie zadna rewelacja, ale oplaca sie.
barmanka79 Prawda, ze jest nieco ciekawszy? Bo taki jednolity strasznie jakis nudny i ten niebieski taki jakis mocny strasznie... W kólka moze byc jeszcze czerwony, zielony, ale teraz wszyscy maja czerwone wozki i zielone, a ja zawsze lubilam byc inna ;D

reklama
akunia też bym spytała lekarza na Twoim miejscu, w końcu jest od tego by rozwiewać Twoje wątpliwości :tak: dokładnie Cię zbada i wszystko wyjaśni, nic dziwnego że się martwisz o swoją Kruszynkę!

Ja dziś na usg idę i już odkąd oczy otworzyłam to nie mogę się doczekać, a ten czas jak na złość tak wolno leci :-p wizyta dopieeerooo na 13.........:rofl2:

Uprasowałam pieluszki akurat dla malucha - kupiłam taki pakiecik 6szt. do zadań specjalnych (bo siusiać będzie w pampersiki), a teraz myślę co tu zrobić na obiadek.. Chyba ugotuję gar bigosu, uwielbiam go dodawać do schabowych i ziemniaczków, a na szybko z chlebkiem można zjeść albo kopytkami, mniam :-D

Do góry