reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

barmanka- super focia, a ile alkoholu całe forum upiloby sie do nieprzytomnosci haha

confi- trzymam kciuki :)

reklama
juz wrocilam po wizycie u foniatry, no i wiesci nie sa optymistyczne , powiedzial ze na krani mam guzki spiewacze, ktore mogly powstac z nadmiernego wysilku glosu, nerow, lub po przewleklej chrypce! Na razie kazał mi milczec przez kilka dni i powiedział, ze musi wykonac wideolaryngoskopię i sparwdzić jaka formę maja te guzki czy są miekkie czy twarde, bo jesli sa juz twarde to jedynie opercja wchodzi w grę. Narazie czekają na nowy sprzet , bo go zamowili! No i lekarz mowil ze powinnam milczec bo on nic wiecej nie moze zrobic ze wzgledu na ciaze! I moze powinno mi przejsc samo a jesli nie to za znowu mam jechac na wizyte do niego!
a ja jestem taka gaduła, ze buzia mi sie nie zmayka , wiec siedzenie w milczeniu to jak kara :-(, dobrze ze z wami moge pisac!

also- az strach pomyslec... co ci ludziska wymyslaja...nie moge tego strawic jak mozna komus porwac dziecko... cos okropnego...

ankzoc- no to nie ciekawie... ale miejmy nadzieje ze samo ci przejdzie i nie bedziesz juz jezdzic...

u mnie dzis super.... bylismy nad morzem... trafila nam sie cudowna i ciepla pogoda... spacer byl swietny az zglodnielismy... ale juz w domku po obiedzie i zamykaja mi sie oczy do spania... malenstwo spi czasem stuknie....

czesc dziewczynki ja dzis odebralam wyniki z krwi.. no i wszytskie wyniki mi sie poprawily, tzn to co miesiac temu mialam zanizone dalej mam ponizej normy ale od porownujac te z tymi sprzed meisiaca te mam lepsze tzn blizej normy.. i co najwazniejsze nie mam tylko nieliczne bakterie w moczu a ostatnio mialam dosc liczne takze widac plyn do higieny intymnej pomogl:) jedynie co mnie zmartwilo i nie wiem co to znaczy ze krwinki biale mam powyzej normy.. hmmm moze ktoras wie co to znaczy???:confused:

tikanis- swietnie ze poprawily ci sie wyniki...ale z tymi krwinkami ci nie pomoge... nie wiem...

Ja tez odebralam swoje wyniki cukier wyszedl mi 82 (przy normie do 100) wiec jestem ok:-D tylko w moczu pisalo ze mam troche mikroorganizmow ale ciocia mojego meza co ma laboratorium w ktorym robilam badania powiedziala ze wszystko w normie:baffled:zobaczymy co powie lekarz...Krew w miare ok, widzialam jakies niedobory ale nie mam pojecia co to jest:sorry2:spytam sie lekarza...

Mnie tez kochane boli pod zebrami tak jakby mala mi tam noge wkladala:baffled:Patusia zobaczysz jak te 3 tygodnie zleca i bedziesz swietowac 30 tygodni:tak:

Ankzoc kochana ciesze sie ze wszystko sie dobrze skonczylo:rofl2:

A ja znowu jem truskawki z jogurtem aaaa i dodalam tez kiwi:-Dmniam mniam...jestem truskawkowy potwor:tak:

kokoszka- a ja wlasnie wcinam jogurt poziomkowy mniam, dzis mialam ochote na lody truskawkowe, ale nie moge teraz :(

A ja po wizycie u lekarza. Z Małą wszystko o.k. Tylko, że będę maiał małego klocuszka. Wiecie ile Ona już waży? 2100 !!! Szoku doznałam. Ja na szczęście od ostatniej wizyty tylko pół kilograma przytyłam. Ale po porodzie to chyba obie na diete przejdziemy!

reklama
marzena- super... dzidzia duza swietnie...

kokoszka- swietnie ze wyniki dobre... ciesze sie z toba.... a co do ubranek to poszukaj w H&M... tam sa... a jak masz to jeszcze ADAMS...

Do góry