reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kur.. no oszaleć można ,właśnie dzwonił M i miał stłuczkę:wściekła/y: facet w niego wjechał z podporządkowanej i czekają na policję zawsze coś:wściekła/y:

reklama
u mnie na szczęście Sławek się słucha! jak powiedziałam, że w nocy nie wstajemy do Młodej to absolutnie nie wstał!

no Monika to czekam na info ile kg Ci ubyło... ja jak tylko się ograniczyłam z jedzeniem i nie jadłam kolacji to efektów absolutnie nie miałam żadnych... na dunkanie dopiero 2 tygodnie... zobaczymy...

Kur.. no oszaleć można ,właśnie dzwonił M i miał stłuczkę:wściekła/y: facet w niego wjechał z podporządkowanej i czekają na policję zawsze coś:wściekła/y:
oj Kasiu - ale M nic nie jest...??? kurcze ludzie jednak nie potrafią jeździć...
a autko mocno stłuczone?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie babeczki

Klub obraduje?
Fajne zdjęcia ze spotkania i w ogóle super czyta się Wasze opisy tego spotkania.

Barmanko tak Julek dogonił Marcelka z ząbkami:)

O doczytałam o wypadku M Kasi. Dobrze, że nic się nie stało.

Ostatnia edycja:
Witaj Nino!
Klub obraduje tak trochę... rada nadzorcza się zebała...

Kasiu - tak jak Monika napisała - najważniejsze, że M się nic nie stalo!!!

dobry wieczór Majóweczki

Pijemy dziś? :-)

kasia co jest kurna?! Jakiś idiota prowadził czy co?

marzenko fajnie Cię widzieć :-)

nina uwielbiam Twój styl pisania... Zazdrościsz spotkania? A kiedy do nas dołączysz? :-)

monika ja Cię proszę, Ty nie masz się z czego odchudzać!

Confi dobrej nocki. Ja też czekam na @.....

reklama
Do góry