reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

moje dziecie też już śpi, troszkę marudził ale to dlatego że długo spał dzisiaj i miał jeszcze drzemkę za dnia :nerd:

Kasia, dobrze że m się nic nie stało :tak: autko się "wyklepie"...;-)

a mi się chyba @ zbliża :baffled: nie dosyć że mam straszne "parcie" na słodkie to jeszcze konia z kopytami bym zjadła :dry:

reklama
Kasiu dziękuje Ci za dobre słowo:)Jak nie to go do cioci Kasi wyślę:-D

Marzenko droga do Katowic dobra i nie daleko:) A mój M już w ten weekend, który minął bardzo chciał jechać więc pewnie nie daruje mi i niedługo się wybierzemy. W weekend po świętach jedziemy do Torunia i Bydgoszczy ale z teściami.

Ej a ja nie mam Was na NK dlaczego?

Barmanko pierwsza @ czy miałaś już wcześniej? Pytam bo pisałaś, że prawie 3 miechy po skończeniu karmienia nie miałaś.

marzenko ja pracuję 2,5 dnia w tygodniu, około 18 godzin, ale muszę wtedy dać z siebie 300 % więc gdy wracam to jestem padnięta. Współczuję weekendu w pracy!

monika ja nigdzie nie uciekam! A i tak sądzę, że wyglądasz świetnie!

nina ja mówiłam to bez sarkazmu, naprawdę lubię Cię czytać! Ostatnio zauważyłam, że pisałaś o Waszych nocnych zmaganiach, jak Wam idzie?

kasia nie martw się już!

barmanko a zjedz se tego konia :-)

A moje starsze dziecię dziś wyszło pierwszy raz samo na podwórko! I wcale się nie bał! :-)

Haha ja mam "parcie" na słodkie cały czas... i pupencja rośnie.

Oj dziękuję Mamstud. Zmagania nocne... hm... trzy dni temu i wczoraj Julo spał ciągiem 8-9 godzin w nocy, więc może powoli się coś zmieni. A jak Andrzejek? I te ataki paskudne? No i Gaba z katarkiem?
My dziś byliśmy u lekarza bo Julo od dłuższego czasu kaszle(ale nie ma kataru i gorączki). Podejrzewałam gardełko zainfekowane bo tak samo było parę miechów temu no i zgadza się. Dostaliśmy syropki.

Monika otwieram ten link od Ciebie i mi mój profil pokazuje na NK...hmmm

Witaj Roxy

Ostatnia edycja:
Hej,można na chwilkę dołączyć?:sorry2:
Moje dziecię dopiero zasnęło....rano wcześniej wstaje...za to wieczorem chodzi spać b/z:baffled:

Kasia....dobrze że M nic nie jest:tak:

reklama
monika bałam się ale staramy się żyć normalnie.... Jesteśmy w trakcie stawiania diagnozy jeśli o padaczkę pytasz....

nina jak będziesz w Toruniu to się z malinką spotkaj! A z Bydgoszczy do Piły jest jakieś 90 km więc plis plis plis - zajedź do mnie! Zapraszam, nocleg masz jak w banku! :-)

Do góry