Witaj Kochana! Jak się czuje Tomuś?Mamstud, będę pamietać o Twoich urodzinach bo moja chrześnica urodziIa się 13 Iutego.Mam nadzieje,ze dasz rade z odstawieniem Gaby od cyca.
Idziemy na fajeczkę? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Kochana! Jak się czuje Tomuś?Mamstud, będę pamietać o Twoich urodzinach bo moja chrześnica urodziIa się 13 Iutego.Mam nadzieje,ze dasz rade z odstawieniem Gaby od cyca.
Witaj Kochana! Jak się czuje Tomuś?
Idziemy na fajeczkę? :-)
To świetnie, że już lepiej! Andrzej przechodził grypę jelitową kilkanaście razy, w tym kilka w szpitalu więc wiem co to znaczy...dzieki, już Iepiej. A fajeczka , jak zapytaIaś to zachciaIo mi sie strasznie paIić.
no to dobrze niech troszke tatko sie pomeczy a cono coś ty jeszcze mnie byczek na różki weźmie hehe uparcuszek - niop Oli łagodniej przechodził ale trudno wrażliwiec z niej i tyle :-) teraz tatulek na piłce ją usypia i dobrze
co fajeczke no nie cybuchy bedziecie ciagac ja juz 4 rok nie pale czasem cos mnie tam tknie ale nie zaparlam sie i juz:-):-):-)dzieki, już Iepiej. A fajeczka , jak zapytaIaś to zachciaIo mi sie strasznie paIić.
ja Ci popykam no cos ty...:-)To świetnie, że już lepiej! Andrzej przechodził grypę jelitową kilkanaście razy, w tym kilka w szpitalu więc wiem co to znaczy...
To chodź ze mną popykać :-)
dobry jest moze wytrzyma..:-)A jesli o fajeczki moj M poraz kolejny od przyszłego roku rzuca - koń by sie uśmiał dakje mu tydzień i znowu zapali hehe
no wez ja palilam przed Nikim pozniej troche po ale moze z 3 miesiace... ale jak moj M rzucil to ja z nim aby jedno drogiego nie ciagnelo i tak juz prawie 4 lata bedziePauIa ,zazdroszcze zaparcia. Kuzwa ,ja od papierosów nie umiem sie odzwyczaić.