reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no coś ty jeszcze mnie byczek na różki weźmie hehe uparcuszek - niop Oli łagodniej przechodził ale trudno wrażliwiec z niej i tyle :-) teraz tatulek na piłce ją usypia i dobrze
no to dobrze niech troszke tatko sie pomeczy a co:-D:-D:-D

dzieki, już Iepiej. A fajeczka , jak zapytaIaś to zachciaIo mi sie strasznie paIić:szok:.
co fajeczke:szok: no nie cybuchy bedziecie ciagac:-D:-D:-D ja juz 4 rok nie pale czasem cos mnie tam tknie ale nie zaparlam sie i juz:-):no::-):-)

Mamstud, nie paI!!!!Kurczę tyIe nie kopciIaś aż szkoda zacząc.

Nie wiem czy dobrze doczytaIam- MaIinka paIi?Jakos miaIam wrażenie,że to taka grzeczna dziewczyneczka.

To świetnie, że już lepiej! Andrzej przechodził grypę jelitową kilkanaście razy, w tym kilka w szpitalu więc wiem co to znaczy...
To chodź ze mną popykać :-)
ja Ci popykam no cos ty...:-)
idz z mezem popykac:-D:-D:-D:-D i nie pal....fujjj
wiem ze jest ciezko no ale zobacz ja jakos dalam rade:tak:

Paula ja od 1,5 roku nie palę, tak tyko sobie gadam....Chociaż fajki dziś kupiłam...

monika a grzeczne dziewczynki nie palą?:-)

A jesli o fajeczki moj M poraz kolejny od przyszłego roku rzuca - koń by sie uśmiał dakje mu tydzień i znowu zapali hehe
:-D:-D:-D:-D dobry jest moze wytrzyma..:-)

PauIa ,zazdroszcze zaparcia. Kuzwa ,ja od papierosów nie umiem sie odzwyczaić.
no wez ja palilam przed Nikim pozniej troche po ale moze z 3 miesiace... ale jak moj M rzucil to ja z nim aby jedno drogiego nie ciagnelo i tak juz prawie 4 lata bedzie:tak:

reklama
Dziewczyny ,jakie jesst wasze zdanie na temat sadzania na nocnik naszych maIeństw. Wszystkie mamy starsze dzieci i juz to przerabiaIyśmy. U mnie nie poszIo to tak Iatwo i maIy miaI okoIo dwa Iata jak zacząI chodzic bez pieIuch.

Do góry