reklama
malinka009
Fanka BB :)
dzięki.
To mi przypomniało, jak w pierwszej ciąży, zaczął się poród skórcze szły szybko. To było około północy pojechalimy do szpitala, ja już ledwo mogłam iść a panie położne otwierają drzwi (bo w nocy było zamknięte) i pytają mnie (przewieszoną jednym ramieniem przez mamę drugim przez M, z grymasem bólu na twarzy i 4cm rozwarciem jak się okazało za chwilę, no więc pani położna otwiera drzwi patrzy na mnie i pyta:
"a w jakiej sprawie?"
fakt że był luty i miałam kurtkę , no ale jakby nie było byłam w 9 miesiącu ciąży.
Mamstud a co Ty się tak skurczyłaś ??? Ile schudłaś ???
Zobaczcie co dziś z synkiem robiłam :-)
ale suuuuper!!! ja też wybieram się z M na łyżwy... tylko problem z jego nr-em
malinka schudłam 12 kg :-) Kochaniutkie moje, fajnie czytać takie miłe słowa! Pisałam, że ważę 68kg, wiem, że dla niektórych to baaardzo dużo ale ja przed ciążą ważyłam 80 i wiem, że teraz juz nie jestem gruba :-)
A wypad na łyżwy - cudowny! Andrzej był wniebowzięty, to był pierwszy raz bez Gaby! Tylko my i On :-)
A wypad na łyżwy - cudowny! Andrzej był wniebowzięty, to był pierwszy raz bez Gaby! Tylko my i On :-)
http://moje-kartki.com.pl//625_ekartka_nowy_rok.html
Dziewczyny ja sie juz odmeldowywuje...jutro musze wczesniej wstac, wyszykowac wszystkich i wszystko i w droge...
Jeszcze na tym wątku życze Wam
Szczęśliwego Nowego Roku 2010:-):-):-)
Mamstud,suuupeerr wyglądasz
Trzymajcie się i wypijcie na forum jutro moje zdrówko,buziole,muuuuaaaa
Dziewczyny ja sie juz odmeldowywuje...jutro musze wczesniej wstac, wyszykowac wszystkich i wszystko i w droge...
Jeszcze na tym wątku życze Wam
Szczęśliwego Nowego Roku 2010:-):-):-)
Mamstud,suuupeerr wyglądasz
Trzymajcie się i wypijcie na forum jutro moje zdrówko,buziole,muuuuaaaa
malinka009
malinka schudłam 12 kg :-) Kochaniutkie moje, fajnie czytać takie miłe słowa! Pisałam, że ważę 68kg, wiem, że dla niektórych to baaardzo dużo ale ja przed ciążą ważyłam 80 i wiem, że teraz juz nie jestem gruba :-)
Wow no to gratulacje !!!
A Andrzejkowi taki wypad na pewno był potrzebny!!!
Andrzejek z 22, ja z 13 :-)Mamstud, Mikołaj jest z 10.02.
A Andrzejek?
reklama
malinka009
Roxy udanej zabawy Buzia