ja sadzałam Andrzejka gdy skończył 8 miesięcy. Gdy miał 13 już pieluch nie używał, w ogóle! Uważam, że im wcześniej tym lepiej! :-)Dziewczyny ,jakie jesst wasze zdanie na temat sadzania na nocnik naszych maIeństw. Wszystkie mamy starsze dzieci i juz to przerabiaIyśmy. U mnie nie poszIo to tak Iatwo i maIy miaI okoIo dwa Iata jak zacząI chodzic bez pieIuch.
reklama
Nio tak niech sie pomęczy troszku - kochana jak ty sobie radzisz teraz ja normalnie z małą cały czas kolo siebie bo zaraz ryczyi defakto nicc nie jestem w stanie zroić [/QUOTE]no jakos daje wiesz moja troszke odpuscila sobie te rece... bo tez caly czas mruczala i placzkolila.. ale ja ja zostawiam i czasem nie reaguje wiesz serduszko boli ale ja jestem sama wiec musze robic cos kosztem czegos...:-)
Paula ja od 1,5 roku nie palę, tak tyko sobie gadam....Chociaż fajki dziś kupiłam...to wywal ta pake:-)
monika a grzeczne dziewczynki nie palą?:-)
poczekaj sprawdze...Paula dostałaś na gg wiadomość teraz ??
monika1977
Fanka BB :)
PaIą, ja jestem tego przykIademmonika a grzeczne dziewczynki nie palą?:-)
Jakos mi papierosy do mojego wyobrażenia o MaIince nie pasowaIy.
Dziewczyny ,jakie jesst wasze zdanie na temat sadzania na nocnik naszych maIeństw. Wszystkie mamy starsze dzieci i juz to przerabiaIyśmy. U mnie nie poszIo to tak Iatwo i maIy miaI okoIo dwa Iata jak zacząI chodzic bez pieIuch.
ja z Mikołajem zdecydowanie za późno jakoś się do tego zabralam, ale nie z lenistwa, a jakoś zniewiedzy, nieświadomości. I w sumie jeśli dorze pamiętam to jakoś około 2 lat miał. ale proszę nie objeżdżajcie cie mnie za to.
I teraz zacznę Maję sadzać na nocnik jak zacznie utrzymywać równowagę przy siedzeniu. Nie zmuszać, ale sadzać tak.
monika1977
Moniqsan, jestes zaIogowana. Mam nadzieje,ze wrociIas do domku i będziesz wpadac częsciej.
Moniqsan, jestes zaIogowana. Mam nadzieje,ze wrociIas do domku i będziesz wpadac częsciej.
uwielbiam cię!!!!!
szpiegu Ty!! :-)Moniqsan, jestes zaIogowana. Mam nadzieje,ze wrociIas do domku i będziesz wpadac częsciej.
monika1977
Mój MikoIaj mógI siedziec na nocniku dwie godziny i nie zrobiI siku. ZaIożyIam mu majtki na tyIek i za minute sie zIaI.
reklama
mówią, że dziewczynki szybciej łapią o co chodzi z tym nocnikiem :-)Mój MikoIaj mógI siedziec na nocniku dwie godziny i nie zrobiI siku. ZaIożyIam mu majtki na tyIek i za minute sie zIaI.