reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a ja sie z mezusiem na spacerek wybralam i sie strasznie zmeczylam... i potwornie mnie bola biodra po tej przechadzce az 2 razy musialam przysiasc w drodze powrotnej..... moj juz chcial po samochod biec bo sie bal ze nie dojde ale jakos mi sie udalo heheheh

reklama
K.M.- kochana mnie tez bolal zab jakis tydzien temu i mi zrobila ale na drugi dzien jak na zlosc zaczal drugi bolec i dzis znow bylam narazie mam lekarstwo wlozone a 18 ide na zalozenie plomby..to bedzie na 2 dni przed cc :)

Podziwiam! Ja juz od pazdziernika chodze z niedokonczonym zebem. Dentystka zrobila mi kanaly i zostalo jeszcze plombe wstawic, ale to chyba juz zrobie po porodzie, bo napewno jest teraz co czyscic w tym zebie.

witajcie znów! u nas taka burza przeszła,że teraz tylko tęczy wyglądam... ale jak znam moje szczęscie, to będzie schowana za blokiem. A jak była burza i bardzo się błyskało i grzmiało, to stwierdziłam, że mam to w dupie i poszłam sie wykąpać, a żeby dłużej mi w łazience zeszło (troche się boje takich duzych burz), to zrobiłam sobie odrosty, piling skóry, szczotkowanie ciała, oliwka i inne i zeszło mi to z godzine i.... qwa! Moja szwagierka spała, bo taka pogoda, mój mężulek też, a ja nie wiedziałam i nam wywaliło suszarke z praniem na balkonie! i całe pranie znów do prania:-( ale to już jutro...

od razu mówie, że ja właśnie 39tc zaczełam, dlatego pozwalam sobie na małe ekscesy przyspieszające poród, wczesniej bym nie szalała... a w pon mam znów badanie i ktg i jutro mam ostatnie badania robić... i już się doczekać nie moge...

pisałyście o pracach mgr, ja się powinnam bronić w tym roku, ale jakoś dupy zebrać nie moge, żeby zacząć pisac. Mam materiały, ale z pisaniem jest kłopot. z promotorem ostatni raz widziałam się w lutym i sie lekko boje zjawic u niego teraz. Ale kobiety w ciąży to chyba oszczędzi, nie? A i pochwale się Wam jaki mam temat pracy:

"Średniowieczne teściowe i ich wpływ na rządy w XIII wiecznej Polsce dzielnicowej"

boszzzzzzki, nie?:confused::dry::cool2:

tsarina - temat masz cudny. Moja teściowa jest trochę i nnej epoki (boi się nowości) więc jak byś potrzebowała materiałów to ja mam niezły egzemplarz:-) :)

Dziewczyny moje kochane.Od ok godz.18 zmieniłam juz 3wkładke i ciagle mam mokro.Nawet majtki i spodnie.Cos ze mnie cieknie tak sporadycznie.Własnie ide sie kąpac i sie poloze.Jak na lezaca tez pocieknie to jade do szpitala.Dzis bylam na ktg i nic nie wskazywało na poród, bo skurcze były nijakie.Nic mnie nie boli czuje sie normalnie.Myslicie ze cos moze sie powoli zaczynac.Termin miałam na dzis.

reklama
Do góry