reklama
no jak to nie wiesz????confi powiem Ci że są śliczne i bardzo duże takie jak dłoń dorosłego człowieka....a bocje też mam (3 sztuki):-) zresztą wkleiłabym zdjęcie tylko nie wiem jak to się robi
Kochaaaana czas nadrobić
odpisując na posta klikasz sobie pod spodem "edycja zaawansowana"
i potem niżej masz "zarządzanie załącznikami" klikasz to i otwoera Ci się okno i tam znajdujesz pole "przeglądaj" klikasz to i wrzucasz zdjęcie z dysku Twojego kompa klikasz "wyślij" które jest obok , zamykasz okno ...zatwierdzasz posta i już
tsarina
MamaPower!
Nina27 nasi mężowie to się chyba zgadali! Ja też strasznie klne, a w złościach to już lepiej nie podchodzić. Wg mojego męża to nie będzie qwa tylko gorzej, o damskich częściach intymnych
ale i tak się martwie tymi bajkami, w sumie to one największą szkode robią dzieciom w głowie!
ale i tak się martwie tymi bajkami, w sumie to one największą szkode robią dzieciom w głowie!
tsarina
MamaPower!
nowy aktor MnS w TVN- odmłodzony Ibisz!
ja klne, mój mąż klnie, ale co jak co potrafimy się powstrzymywać, gdy np. słucha naszej kłótni ktoś trzeci. A już przy dzieciach to nawet głosu nie podnosimy dumna z nas jestem
mąż zaraz z pracy wraca to mu szybko śniadanko machne i wracam do Was
Nina27 przed Wigilią to wpadne do Ciebie z wędką. Smakowity widoczek
ja klne, mój mąż klnie, ale co jak co potrafimy się powstrzymywać, gdy np. słucha naszej kłótni ktoś trzeci. A już przy dzieciach to nawet głosu nie podnosimy dumna z nas jestem
mąż zaraz z pracy wraca to mu szybko śniadanko machne i wracam do Was
Nina27 przed Wigilią to wpadne do Ciebie z wędką. Smakowity widoczek
Nina27 piękne są :-)
kurczę , ja już nie chcę mieć akwa jak te ryby zdechną , za dużo z tym roboty jest . Ostatnio zaczęło nam glonieć i nie wiemy czemu . Testy zrobione , niby wszystko ok a glonów zatrzęsienie ...
a Ibisz naciągnięty jak cięciwa
no ale cóż...każdego dopada kryzys wieku średniego...
kurczę , ja już nie chcę mieć akwa jak te ryby zdechną , za dużo z tym roboty jest . Ostatnio zaczęło nam glonieć i nie wiemy czemu . Testy zrobione , niby wszystko ok a glonów zatrzęsienie ...
a Ibisz naciągnięty jak cięciwa
no ale cóż...każdego dopada kryzys wieku średniego...
reklama
Nina27
Majowe mamy'09
tsarina zapraszam:-) zawsze wszyscy się śmieją że my nie mamy rybki tylko karpiki ale one też są dobre bo gryzą..tzn tak szczypią..jak coś chcemy zrobić w akwarium i wsadzimy rękę to się denerwują i szczypią...a wierzcie mi te dziubki mają dosyć spore:-)