reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi powiem Ci że są śliczne i bardzo duże takie jak dłoń dorosłego człowieka....a bocje też mam (3 sztuki):-) zresztą wkleiłabym zdjęcie tylko nie wiem jak to się robi:sorry::baffled:

reklama
confi powiem Ci że są śliczne i bardzo duże takie jak dłoń dorosłego człowieka....a bocje też mam (3 sztuki):-) zresztą wkleiłabym zdjęcie tylko nie wiem jak to się robi:sorry::baffled:
no jak to nie wiesz????
Kochaaaana czas nadrobić ;)
odpisując na posta klikasz sobie pod spodem "edycja zaawansowana"
i potem niżej masz "zarządzanie załącznikami" klikasz to i otwoera Ci się okno i tam znajdujesz pole "przeglądaj" klikasz to i wrzucasz zdjęcie z dysku Twojego kompa klikasz "wyślij" które jest obok , zamykasz okno ...zatwierdzasz posta i już :)

Nina27 nasi mężowie to się chyba zgadali! Ja też strasznie klne, a w złościach to już lepiej nie podchodzić. Wg mojego męża to nie będzie qwa tylko gorzej, o damskich częściach intymnych:szok:

ale i tak się martwie tymi bajkami, w sumie to one największą szkode robią dzieciom w głowie!

u nas w domu to ja jestem tą osobą co klnie jak szewc jak się wkurzy :zawstydzona/y:
mój M raczej zamyka się w sobie ;-)

Nina27 wrzucam Ci nasze akwarium , zdjęcie robiłam teraz więc nie są najlepsze ,ale są :-p

Załączniki

• akwa 002_resize.jpg
    akwa 002_resize.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 38
  • akwa 003_resize.jpg
    akwa 003_resize.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 41
confi
dziękuję za pomoc
chyba się uda:-)

Załączniki

• pap.JPG
    pap.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 36
  • bocja.JPG
    bocja.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 62
  • papuzie.JPG
    papuzie.JPG
    48,1 KB · Wyświetleń: 65
  • rybki.JPG
    rybki.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 41
nowy aktor MnS w TVN- odmłodzony Ibisz!

ja klne, mój mąż klnie, ale co jak co potrafimy się powstrzymywać, gdy np. słucha naszej kłótni ktoś trzeci. A już przy dzieciach to nawet głosu nie podnosimy:tak: dumna z nas jestem:)

mąż zaraz z pracy wraca to mu szybko śniadanko machne i wracam do Was:rofl2::laugh2:

Nina27 przed Wigilią to wpadne do Ciebie z wędką. Smakowity widoczek

tsarina ja też w domu przeklinam jak szewc...ale w pracy w sumie też...ale nigdy na ulicy czy w ogóle w towarzystwie

Nina27 piękne są :-)

kurczę , ja już nie chcę mieć akwa jak te ryby zdechną , za dużo z tym roboty jest . Ostatnio zaczęło nam glonieć i nie wiemy czemu . Testy zrobione , niby wszystko ok a glonów zatrzęsienie ...

a Ibisz naciągnięty jak cięciwa :D
no ale cóż...każdego dopada kryzys wieku średniego...

reklama
tsarina zapraszam:-) zawsze wszyscy się śmieją że my nie mamy rybki tylko karpiki:tak: ale one też są dobre bo gryzą..tzn tak szczypią..jak coś chcemy zrobić w akwarium i wsadzimy rękę to się denerwują i szczypią...a wierzcie mi te dziubki mają dosyć spore:-)

Do góry