Hej dziewczyny, bardzo dziekuje w swoim i Oskiego imieniu za zyczenia :*
Urodzinowy dzien mi minal jak kazdy inny. Od G dostalam bukiet róż, czekoladki i bluzke, a pod wieczor szwagierka wpadla i przywiozla bukiecik kwiatow i szampana picollo to sie napilismy wszyscy
Na obiad wyslalam G do kebaba, zeby przywiozl do domu. No doslownie od momentu jak sie obudzilam to poczulam ze musze zjesc kebaba w bulce bo nie wytrzymam
pyszny byl.
O 19 polozylam wykapanego mlodego spac. Po 23 bylo karmienie i teraz o 2:30 rowniez. Juz go polozylam do lozeczka i czekam az zasnie, bo cos tam mamrocze jeszcze pod noskiem
Wy zapisujecie do zlobka, a ja nadal nie mam aktu urodzenia. Kpina jakas. Ponoc do 8tyg to moze trwac, a wiec czas zaraz sie skonczy :/ cholerne niemieckie mamlasy. Na wszystko maja czas...
Gosia bardzo wspolczuje problemow z zebami... Ja mam termin po 20 lutym i az sie boje bo wiem ze tam duzo rpboty jest
( eh. Mi sie zeby strasznie psuja od zawsze. Ciagle tylko wizyty u dentysty...
Jak pielegnujecie wlosy? Chodzi mi jakis marek uzywacie do mycia i po myciu? Ja uzywam marki Kallos i sa super. Po myciu nakladam na 5min maske. Dzis nalozylam bananową, ale mi wlosy czadersko pachna
maska z kompleksem multivitamin na wzmocnienie.
A ja do zlobka nie bd puszczala tylko do przedszkola chyba od 3lat pojdzie. Jestesmy zdania ze mlody powinien byc przy mnie do tego wieku. Ewentualnie moze od 2lat isc tez, zobaczymy jeszcze jak lista oczekujacych bedzie wygladala.
Ide spac, chyba!
)