reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Saraa gratulacje! :) Ale długo czekałaś :) Najważniejsze, że już jesteście razem :D

Domi, super, że mama ci pomaga. wielka ulga. Też bym się wyspała chętnie. A ty może już dostałaś @ po prostu?

Dziewczyny tak mnie tchnęło.. czy jest tu jakiś wątek - a jeśli nie, czy nie macie ochoty założyć- w którym opiszemy nasze porody? to dobrze robi, takie rozliczenie się z tematem a ja jestem ciekawa jak było u was :D lubię czytać o porodach, o CC też, dokładnie co i jak ;)

reklama
Saaraa gratulacje ! Witamy na swiecie! 3850 to i tak duza dziewczynka :)

Aenya mysle ze ten watek to wiesci z porodowki. Pare mam opisalo tam swoje porody.

Sara gratuluje! To Cie dzidzia przetrzymala ;)

Zozzolka ojej nawet 5h spi? Czaaaad. A jak wlasnie starsza siostra? Nie zazdrosna?

Aenye mamy juz taki watek- wiesci z porodowki. Nie pisalas na nim nic jeszcze?
Hm ale jak to miesiaczka? Juz, tak szybko? Myslalam ze to kilka miesiecy sie nie ma okresu po porodzie :O to mnie zszokowalas. Nie mam pojecia. Ale przed ciaza bardziej obfite mialam te kreawienia niz ten obecny. Co nie zmienia faktu ze pobolewa podbrzusze i krew czerwona...

Wyobrazcie sobie ze moj smyk spal u mojej mamy 18-22 i 23-3 :O jak ona to robi ze on tyle spi. U mnie to 2h, no gora 3h jak mu sie zachce i juZ cyca wola i afere sieje...
Niech ona nie wyjezdza ;( haha. Poszlabym spac, ale odlozylam go do lozeczka i sie wierci zamiast spac a na rekach mu nie pasowalo...

Wyobrazcie sobie ze moj smyk spal u mojej mamy 18-22 i 23-3 :O jak ona to robi ze on tyle spi. U mnie to 2h, no gora 3h jak mu sie zachce i juZ cyca wola i afere sieje...
Niech ona nie wyjezdza ;( haha. Poszlabym spac, ale odlozylam go do lozeczka i sie wierci zamiast spac a na rekach mu nie pasowalo...

Domi! Ja nie wiem jak mamy to robia, ale u mnie to samo. Ja juz nie mam sily do malej, ona wezmie ja i uspokoi.. babcie sa cudowne;D

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy odnosnie laktacji;* popoludnie i wieczor bardzo ciezkie, dobrze ze mame wlasnie mialam to pomogla jak juz wysiadalam.. dobrze ze noc w porzadku, na razie jwdno karmienie o 1;40, teraz kreci i steka na kupke, za raz idziemy na przewijak pouginac nozki zeby lzej jej bylo;)

Domi też tak miałam nawet dwa razy że nie leciało już nic a potem czerwona krew jak podczas okresu a teraz to mi się nawet wydawało, że dni płodne mam, bo dużo śluzu, jak o tym powiedziałam mężowi to wpadł w panikę czy w ciążę znowu nie zaszłam, bo się kochaliśmy już parę razy. Zrobiłam nawet test owulacyjny i ufff wyszedł negatywny :-)

Sara gratulacje! Ale duża dziewczynka Ci się trafiła :-) zdrówka dla Was.

Mąż właśnie karmi Małą, a ja później ją przebiorę, bo to kupatime :-) I dziś kończę 25 lat i czuję jakbym jakąś magiczną granicę przekraczała :-)

Domi ja mam tak samo. Nic nie leci a potem krew, skrzepy i od nowa :/ ginka powiedziała że to norma i przez 6 tyg może tak być.

Dziewczyny my naszym maluchon pachniemy mlekiem i z tym się kojarzymy więc u nas mniej śpią i chcą cyca szybko :) u babci jest inaczej

Sliwka wszystkiego najlepszgo :) ja tez jak konczylam 25 lat to czulam ze granice przekraczam. Jakbym cos tracila. W ciazy wtedy bylam z pierwszym i tak mysle ze taka moja samotnoscstracilam (ktora lubialam) taki pobyt sam na sam ze soba.
Cos sie traci a cos zyskuje :)
Gdzies w granicy 35 lat mysle ze od nowa dostane wiecej czasu dla siebie. Dzieci beda bardziej zainteresowane kolegami niz moja osoba :) nie moge sie diczekac hihihihi

reklama
Do góry