reklama
Hej :-)
Aenye ciesze się ze u Ciebie Oki. Maluszki są cudne. Widziałam na fb. Takie okruszynki. Noski do całowania :-* dobrze ze juz doszła do siebie. Mleczka będą w aptece te w buteleczkach :-)
Porannakawa czekamy na relacje :-* trzymaj się :-)
@Dzag_82 haaaaaaaaaaloooooo??!! Co tam u Ciebie? Jak na ktg? :-)
Kasiodek to pewnie przez zmęczenie. Ja tez czasem mam uderzenia gorąca. Jak będzie się nasilać i jeszcze inne objawy dojdą to lepiej do położnej zadzwonić :-)
U mnie noc spoko. Przespalam. Jestem zmęczona ciąża.... Jutro termin z USG....
Aenye ciesze się ze u Ciebie Oki. Maluszki są cudne. Widziałam na fb. Takie okruszynki. Noski do całowania :-* dobrze ze juz doszła do siebie. Mleczka będą w aptece te w buteleczkach :-)
Porannakawa czekamy na relacje :-* trzymaj się :-)
@Dzag_82 haaaaaaaaaaloooooo??!! Co tam u Ciebie? Jak na ktg? :-)
Kasiodek to pewnie przez zmęczenie. Ja tez czasem mam uderzenia gorąca. Jak będzie się nasilać i jeszcze inne objawy dojdą to lepiej do położnej zadzwonić :-)
U mnie noc spoko. Przespalam. Jestem zmęczona ciąża.... Jutro termin z USG....
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Porannakawa powodzenia
Aenye - cieszę się, że u Was dobrze, wszystko się unormuje jeszcze
Ja też tymczasem takie lekkie uderzenia gorąca, w nocy się ciągle odkrywam
Domi??? Dzag??? Halooo
U nas ze zdrowiem już chyba ok, ja już wracam do diety cukrzycowej. Jakaś jelitowka u nas panuje
Aenye - cieszę się, że u Was dobrze, wszystko się unormuje jeszcze
Ja też tymczasem takie lekkie uderzenia gorąca, w nocy się ciągle odkrywam
Domi??? Dzag??? Halooo
U nas ze zdrowiem już chyba ok, ja już wracam do diety cukrzycowej. Jakaś jelitowka u nas panuje
Nie zerkałam tu od wczorajszego południa, więc nie wiem co się ciekawego działo . Dosłownie czasu brak, cały czas w biegu, a wieczorem padłam jak mucha. Ale melduję się, że żyję, ale znowu wychodzę z domu, tym razem doi poradni diabetologicznej. Więc nadrobię Was później, bo jeszcze zakupy szpitalowo-świąteczne muszę zrobić w drodze powrotnej. I z kosmetyczką się umówić, co by na porodówce wyglądać .
Widzę na tej stronie, że Porannakawa się szykuje?? No to powodzenia .
Widzę na tej stronie, że Porannakawa się szykuje?? No to powodzenia .
..aenye
Mama grudniowa'06
Porannakawa trzymam bardzo mocno kciuki!!!
porannakawa
Dziewczyny zalozyli mi balonik i wykopali do domu , jak wypadnie albo odejda wody mam przyjechac ...boli jak skur....
reklama
olciastrzelce
Porannakawa to miejmy nadzieje ze szybko się cos teraz rozkręci żebyś nie musiała sie zbyt długo z tym męczyć