reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Witam. Neta mam na chwile. Na watku porodowkowym napisalam co i jak. Jestem mama! Nie jestem w stanie was teraz nadrobic. W przyszlym tyg obiecuje sie odezwe!!!
Ttzymam za was kciuki :* gratulacje dla nowych mam!!!

Ile juz rozpakowanych mam! Gratulacja dla wszystkich! Jak dobrze ze wsystkie maluchy zdrowe i silne, zadnych komplikacji. Obysmy tak wszystkie szczesliwie urodzily :)

Porannakawa współczuję ale mam nadzieję ze szybko się rozkreci i będzie po wszystkim
Domi jeszcze raz gratulacje!! Wkoncu I Ty się doczekalas:) daj znać czemu miałaś cc no i jak wrażenia z bycia mamusia dużo zdrówka Ci życzę i szybkiego powrotu do formy:)

Porannakawa, mniej już boli? Ją miałam przed pierwszym porodem ten balonik przez 12h, na początku też bolało, potem już nie czułam... Teraz też mnie to czeka:(
Domi GRATULACJE!!! :D

Porannakawa- kciuki oby sie wszystko szybko rozkręciło ;)
AlfaBeta - tez sie podpisuje po tym co napisałaś [emoji4] obyśmy wszystkie szcześliwie sie rozpakowały :)
Ja dzis po KTG wynik wzorowy.. tylko juz chciała mnie moja nadopiekuńcza :) gin na oddziale zostawić ze względu na ciśnienie jak jej powiedziałam jakie miałam pomiary w domu, ale na szczęście w szpitalu chciałam zeby mi zmierzyła i było ok..wiec mnie puściła i dalej mam w domu badać ale wychodzi na to ze u lekarza bądź w szpitalu mam ciśnienie lepsze niz w domu hehe ehhh dziwna ja :)

reklama
Balonik lub cewnik Foleya (to o ile się nie mylę jest to samo) wkładają taki przewód z solą fizjologiczna, który ma spowodować rozwarcie. Dobrze pamiętam? Jakoś tak to było

Nie słyszałam o tym baloniku niestety. Sama jestem ciekawa ;-) cewnika Foleya się chyba tam nie wkłada bo on jest do pęcherza moczowego ale może jest jeszcze inne użycie ;-)

Do góry