reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Olcia też się zdziwiłam że klej a nie rozpuszczalne szwy:)ale polozna mowila ze jestem szczupla i nie mialam duzego zrosta po pierwszej cc :) lece spac bo malo spalam milego dnis i powodzenia wszystkim;)

Hej :-)
Aenye ciesze się ze u Ciebie Oki. Maluszki są cudne. Widziałam na fb. Takie okruszynki. Noski do całowania :-* dobrze ze juz doszła do siebie. Mleczka będą w aptece te w buteleczkach :-)

Porannakawa czekamy na relacje :-* trzymaj się :-)
@Dzag_82 haaaaaaaaaaloooooo??!! Co tam u Ciebie? Jak na ktg? :-)

Kasiodek to pewnie przez zmęczenie. Ja tez czasem mam uderzenia gorąca. Jak będzie się nasilać i jeszcze inne objawy dojdą to lepiej do położnej zadzwonić :-)
U mnie noc spoko. Przespalam. Jestem zmęczona ciąża.... Jutro termin z USG....

Piguła85- noc u mnie wyglądała kiepsko. No ale chociaż chwilkę udało mi się przespać. Teraz brzuch pobolewa ale zmęczenie jest ogromne więc uciekam spróbować się zdrzemnac.

Porannakawa powodzenia:)
Aenye - cieszę się, że u Was dobrze, wszystko się unormuje jeszcze:)
Ja też tymczasem takie lekkie uderzenia gorąca, w nocy się ciągle odkrywam;)
Domi??? Dzag??? Halooo

U nas ze zdrowiem już chyba ok, ja już wracam do diety cukrzycowej. Jakaś jelitowka u nas panuje:(

Nie zerkałam tu od wczorajszego południa, więc nie wiem co się ciekawego działo :-p . Dosłownie czasu brak, cały czas w biegu, a wieczorem padłam jak mucha. Ale melduję się, że żyję, ale znowu wychodzę z domu, tym razem doi poradni diabetologicznej. Więc nadrobię Was później, bo jeszcze zakupy szpitalowo-świąteczne muszę zrobić w drodze powrotnej. I z kosmetyczką się umówić, co by na porodówce wyglądać :-D.
Widzę na tej stronie, że Porannakawa się szykuje?? No to powodzenia :tak:.

reklama
Do góry