Hej Laseczki !
Melduje sie 2in1
qrde juz tak czesto mnie boli brzuch ze autentycznie juz glupieje czy sie w koncu zaczyna czy nie . Wysprzatalam cala graciarnie mojego malza :-) i nawet nie buczal za bardzo ze cos z tych klamotow bylo mega potrzebne
. Jeszcze zostaly mi 2 szafy tych "przydasi" i moge rodzic bo wiem ze niczego zbednego nie beda do nowej chlupy wozic. Takze wracam juz chyba pelna para na forum
Dzisiaj w fin Dzien Niepodlegosci modlle sie zeby tylko mala mi dzisiaj nie wyskoczla
bo w szpitalu z pewnoscia okrojona zaloga a mnie jak na zlosc od rana skurcze mecza
.Yezuuuuuuuuuuuu juz tuz tuz piatek , powiem wam ze tak jak czekalam na ten porod tak teraz panicznie sie boje
jakbym pierwszy raz szla rodzic. Jeszcze codziennie moje kumpele ukochane mnie mecza na FB i smsami od 6 rano .... jak sie czujesz? urodzilas ?
Bardzo mi milo ze sie troszcza ale juz mnie cholera bierze bo codziennie jest to samo
Ola Marysia jest przecudna
Zdrowka dla was dziewczyny !
Dzag no piekne Ci te ozdoby wyszly
Ja co roku robie z szyszek brokatu , czasami z makaronu i piorek takie stroiki . Jak sie wyrobie przed swietami to wam pokaze
Szkrabek ooooooooooooo to juz tuz tuz:-), chociaz powiem Ci serio ze takiego czopa jak opisujesz nie wiedzialam . Pamietam ze u mnie to taka wielgasna galareta byla ale nie jak lozysko.Jutro taka piekna data , szykuj sie :-).
Gosia kochana Ty jutro masz cesarke ? Trzymam kciuki ogrooooooooomnie :-)
Aenye az sie poplakalam jak przeczytalam posta na blogu , jeszce te zdjecia cudneeee
Ty rodz w koncu !!
, jestes mega dla mnie qrde nie znam nikogo osobiscie kto by tak daleko z ciaza bliznacza doszedl
Sliwka pesteczka cudowna
jak laleczka :-)
Domi no co Ty sobie jaja robisz ja myslalam ze wejde na BB i zdjecie mlodego zobacze a tu co
a tak serio, serio tak czy siak jestem pewna na 100% ze w przyszlym tyg sie rozpakujesz ;-).
Kasiodek ja jestem z Wrocka tyle ze nie mieszkam tam juz trocheeeeeeeeeeeeeee lat ;-) Kolezanka rodzila na klinikach i mowila ze na chwile obecna to tylko i wylacznie tam by sie decydowala na kolejny porod, wiec chyba jest ok .
Olcia zdrowka tez mnie kurcze cos wczoraj bralo tylko jeszcze nam grypska jakiegos przed porodem brakuje :-(.
Szkrabek aaaaaaaaaa ale Ci zadroszcze tego zelazka
choruje wlasnie na takie z baza :-)
Pigula Ty to sie nameczysz ehhh mogly by sie juz te nasze dzieci zdecydowac