reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

właśnie Szkrabek, jak tam??

Gosia zazdroszczę jutra:) ja już zauważam u siebie lekkie poddenerwowanie tym czekaniem na godzinę zero;]

reklama
Ja się tylko melduję. Padnięta jestem. A tak strasznie mi się nie chce jutro do tej roboty iść, szczególnie, że nie wiem jak te korekty zrobić i zastępczyni pomóc :-p. No i szkoda mi jednego straconego dnia, tyle jeszcze mam do zrobienia...:-( Miłej nocy Dziewczęta.

Ja się tylko melduję. Padnięta jestem. A tak strasznie mi się nie chce jutro do tej roboty iść, szczególnie, że nie wiem jak te korekty zrobić i zastępczyni pomóc :-p. No i szkoda mi jednego straconego dnia, tyle jeszcze mam do zrobienia...:-( Miłej nocy Dziewczęta.
hahah aż mi sie śmiać chce, bo pamietam jak przeżywałaś przejście na zwolnienie :-D A teraz??? Dzień w pracy to dzień stracony :-) Będzie dobrze na pewno ;-)

Hmmm a@.szkrabek to faktycznie długo już tam siedzi, albo wróciła i zajęła sie czymś innym. To czyli co? Do żadnej nie przyszedł dziś Mikołaj z dzidziusiem??? :rofl2:
Ja czekam i czekam na ten rosół, taaaaaaaaak bardzo mi sie chce go jeść :szok: Brzuch mi twardnieje, młody kopie w bok i boliiiiiiiii, ale to raczej nie zapowiedź porodu :no: A na odbyt mi tak uciska, że boli najbardziej na świecie :crazy::sorry:

wróciłam od położnej. Mam cały czas skurcze - cąły dzień mnie męczą, które zapisują się na KTG, bolesne ale nieregularne. Jedne większe drugie mniejsze - jeden wyszedł za skalę - ponad 100 grubo miał az się sama zdziwiłam. Niestety na skurczach tętno młodego spadało i lekarka kazała nam jutro znów przyjechac na zapis by go powtórzyć. Położna powiedziała, ze dziś w nocy mamy zrobić wszystko by wrócić na salę porodową - gorąca kąpiel, sex itp :-) haha - no cóż zobaczymy. Trochę się zmartwiłam tym spadającym tętnem... mam nadzieję, że nic takiego - przy pierwszym porodzie tez podobnie miałam, ale mnie przetrzymali i urodziłam naturalnie choć było blisko decyzji, ze jedziemy na stół... no nic, zobaczymy co dalej...

Szkrabek chyba już tam została ;-) powodzenia!! Trzymamy kciuki.
Gosia powodzenia jutro. Wyślij się :-* jak tylko będziesz mogła daj znać :-)
Dzag ty jeszcze do pracy????? Szacuneczek :-) dasz rade :-*
Ja dzisiaj tylko śpię i jem ;-) Tymus bardzo się wierci. Mam wrażenie ze rączkami mi gmera w kanale rodnym. Ehh jeszcze trochę :-)
Miłego wieczoru :-*

@.szkrabek aaaaa no to juz coraz blizej :)) czadowo! Ja tez chce!!! :D powodzenia zeby sie rozkrecilo przez noc ;*
@Piguła85 a ja to mam pytanie do Ciebie, ale nie smiej sie :D jaka kawe podaja w szpitalach na sniadanie? Bo mi ona zawsze smakowala i teraz bym sie takiej napila. Jak ją zrobic w ogole? Wiesz cos na ten temat? :) hihi

Taaaak! Zjadlam miske rosolu i od razu weselej :D jeszCze kawa z mlekiem mi sie marzy, no ale odpada bo nie zasne :D albo ta szpitalna <3

reklama
@.szkrabek aaaaa no to juz coraz blizej :)) czadowo! Ja tez chce!!! :D powodzenia zeby sie rozkrecilo przez noc ;*
@Piguła85 a ja to mam pytanie do Ciebie, ale nie smiej sie :D jaka kawe podaja w szpitalach na sniadanie? Bo mi ona zawsze smakowala i teraz bym sie takiej napila. Jak ją zrobic w ogole? Wiesz cos na ten temat? :) hihi

Taaaak! Zjadlam miske rosolu i od razu weselej :D jeszCze kawa z mlekiem mi sie marzy, no ale odpada bo nie zasne :D albo ta szpitalna <3

Domi ja robie sobie taką zwykła zbożowa z mlekiem ;-) w szpitalu jest bardzo słaba. Pewnie w wielkim garnku robią i dodają ma
mało kawy i dużo mleka hehehe ja też ja lubię :-) najbardziej mleczne zupy szpitalne;-) totalnie rozwodnione ;-)

Do góry