reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
Dziewczyny to nie żart, ale my z G nadal w lozku, haha. Teraz sie obudzilismy. Mnie pobolewa brzuch jak na okres i do lazienki tez musialam sie wybrac na chwile. Mamy w planach juz wstac, ale co z tego wyjdzie? Hehe. G ok 21/22 musi sie znowu polozyc bo od jutra pobudki o 4 do pracy... Co za niedziela bardzo "aktywna" jak jeszcze nigdy odkad tu jestesmy hihi. Widze ze nie tylko my zle sie czujemy (przeziebienie), wiec duzo zdrowia dla kazdego, komu cos dolega :*
Zapomnialam zjesc 3 czekoladki z kalendarza adwentowego no to nadrabiam teraz
@porannakawa nooo jestes w koncu! Przykro mi ze sie rozczarowalas, no moj syn no widzisz no, uparciuch tak jak szkrabkowy syn
Zapomnialam zjesc 3 czekoladki z kalendarza adwentowego no to nadrabiam teraz
@porannakawa nooo jestes w koncu! Przykro mi ze sie rozczarowalas, no moj syn no widzisz no, uparciuch tak jak szkrabkowy syn
porannakawa
Szkrabek do czasu jak nie odejda wody to mozna spokojnie Mi sie wydaje ze nawet takie przytulanki maja wieksza moc bo nie jestesmy zapchane niczym
Ja strasznie choruje na takie zelazko , w prawdzie z suszarki jak wyciagam ciuchy to czesto nawet nie prasuje (pod warunkiem ze wyciagam cieple) ale koszule , zaslony ,posciele musze prasowac. Tutaj ceny takich konkretnych zelazek sa cholernie wysokie.
Gosia ja w tym roku tez z perfumowo ale dla syna ;-) Myslalam ze bedzie cos marudzil ale zadowolony , ciezko cos kupic chlopakowi w takim wieku ..ni to dorosly ni to dzieciak .
Ja strasznie choruje na takie zelazko , w prawdzie z suszarki jak wyciagam ciuchy to czesto nawet nie prasuje (pod warunkiem ze wyciagam cieple) ale koszule , zaslony ,posciele musze prasowac. Tutaj ceny takich konkretnych zelazek sa cholernie wysokie.
Gosia ja w tym roku tez z perfumowo ale dla syna ;-) Myslalam ze bedzie cos marudzil ale zadowolony , ciezko cos kupic chlopakowi w takim wieku ..ni to dorosly ni to dzieciak .
Miałam się przespać ale nic z tego nie wuszlo:/ zjadłam obiadek pierś z kurczaka ziemniaczki i surówka a teraz muszę popracować troche rzeczy i z Mają język angielski odrobić i torbę dopasować do końca :-)
porannakawa dobrze że i Ciebie ok i do przeprowadzki juz prawie gotowa
Miłego popołudnia mamusie:-)
porannakawa dobrze że i Ciebie ok i do przeprowadzki juz prawie gotowa
Miłego popołudnia mamusie:-)
.szkrabek
dzięki dziewczyny za info :-) tylko mnie tak tam boli wszystko po tym masażu i tych skurczach, ze jak pomyślę o seksie to aż mi słabo... zobaczymy co dzis na badaniu wyjdzie... ciekawe czy coś się zgładziło, czy tylko czop odszedł i plamienia dostałam
Domi_Polka
My bylismy u tesciowej na obiedzie, bo glodni bylismy, ale zeby sami cos ugotowac to brak sil hehe. Teraz G nastawia rosol, zeby byl na jutro, bo smaki mam )
Jak bylam u tesciowej to zlapal mnie taki ciagnacy i przeszywajacy skurcz w macicy na dole, ze myslalam ze umieram. Ale jest teraz spokojnie, tylko twardnieje co jakis czas. No to Gosia chyba nie bedziemy mialy tego samego terminu bo mlody cos chyba sie nie spieszy. We wtorek mam wizyte u ginki jesli do tego czasu nic sie nie rozwinie :/
@.szkrabek daj znac po wizycie co u Was
Jak bylam u tesciowej to zlapal mnie taki ciagnacy i przeszywajacy skurcz w macicy na dole, ze myslalam ze umieram. Ale jest teraz spokojnie, tylko twardnieje co jakis czas. No to Gosia chyba nie bedziemy mialy tego samego terminu bo mlody cos chyba sie nie spieszy. We wtorek mam wizyte u ginki jesli do tego czasu nic sie nie rozwinie :/
@.szkrabek daj znac po wizycie co u Was
reklama