reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Hej.
Melduje się w całości. Noc przespana. Nawet do WC nie chodziłam. Rano jak M wrócił z pracy parę skurczy nieregularnych. Ogólnie jestem słaba, nie mam apetytu, zawroty głowy, butów juz nie założę na stopy :-(
Poranek mimo wszystko fajny. Franek zadowolony z prezentu. Choć najbardziej z tego ze mikołaj wypił mleko i zjadł ciastka :-)
Domi pewnie smacznie śpi ;-)
Kurcze trochę zazdroszczę Wam dziewczyny, które znacie termin cc.
Zaczyna brakować mi cierpliwości :-(
Szkrabek. Jak cudnie :-) rok temu Franek był u teściów dwa dni bo razem mieliśmy dniowki. Wieczorem mmmmm cudne chwile w łóżku a potem patrze a na stole torebka z Apartu aaaaaaaaa z pięknymi kolczykami :-)
Dziś poprosił żebym poszła do auta bo zapomniał telefonu. Poszłam jak juz spał ale niczego innego nie znalazłam hehe
Milej niedzieli :-)

reklama
Szkrabek jak tam? Mam nadzieję że sytuacja się rozwinie, chociaż 7 to taka piękna data:-)

Gosia wiem co czujesz, też byłam podekscytowana chociaż do umówionego dnia nie dotrwałam :-)już tylko kilkanaście godzin i zobaczysz swoje maleństwo :-)

W ogóle chciałabym Wam moją Pestkę pokazać, ale nie chcę, żeby każdy kto tu wejdzie widział. Jest jakiś temat tylko dla zalogowanych???

Olciastrzelce, mój M też dziś w pracy, więc ja jeszcze w łóżku tkwie, jakoś mi się nie chce wyjść, chociaż za oknem piękne słoneczko :-)

Gosia25, to już jutro? Wow, ake się zlecialo :-) ja już też chciałabym być po, tym bardziej,że coraz glupsze sny mnie dopadaja :-/
Dziś najpierw śniło mi się,że "stado" przebranych Mikołajow całą noc atakowalo nasze drzwi wejściowe, odpedzic się od nich nie mogliśmy, a potem śniło mi się,że dzwonili że szpitala,że mam się szybko zgłosić, bo mój Mały za mało Przybiera na wadze w brzuszku...eh te głupie sny :-/

Dzag, piękne ozdoby ;-) no i zazdroszczę umytych okien! Ja na moje brudny patrzeć nie mogę,a samej umyć mi nie każą...ktoś się chyba w końcu zlituje i mi je umyje,ponoć jest jeszcze czas,ale jak to dekorowac dom z brudnymi oknami i firanami :-/

No właśnie, Domi, Porannakawa co tam u Was? Czyżbyscie zostały Mikolajkowymi mamami? :-)

Ja nadal w dwupaku - w końcu skurcze sie wyciszyły i mogłam zasnąć. Choć cały czas mnie boli podbrzusze strasznie i szyjka.
Dziś rano też wyszedl ze mnie skrzep :baffled: wilekości rączki mojego syna... dzwoniłam do położnej powiedziała, ze to czop do końca zszedł, ale taki wielki :szok: I konsystencji łożyska... cały brunatny i gąbczasty... nie wiem sama...
W każdym razie dzis mnie znów zbada, więc zobaczymy...

Prezent wypas- miał być pod choinkę, ale mąż stwierdził, ze się przyda wczesniej :-) Dostałam wypasione żelazko ze stacją parową :-) Marzyłam o takim - choć pewnie z kolczyków z Apartu bym się bardziej ucieszyła :-D;-) Ale nie narzekam, bo moje żelazko już przeciekało i każde prasowanie to była katorga...

Gosia - już jutro spotkasz swojego maluszka! Ale zazdroszczę, że wiesz na 100% że już będzie :tak:

Śliwka - mamy zamkniętą grupę - mozna tam spokojnie zdjęcia dodawać i tylko wybrane grono Grudniówek (te udzelające się regularnie tutaj) mają dostęp.
Grupę znajdziesz w górnym menu - kwadracik grupy - jak na niego klikniesz będziesz miała listę grup do których masz dostęp.Domi Cię pewnie dodała:tak:

Kreatorka pisze:
O kurde, dzag! Jakie świetne. To z fistaszków? Ty to masz głowę do takich rzeczy. Zazdroszczę Ci zdolności i tej kreatywności.
Dziękuję Dziewczyny, ale nieeee, nie ja to wymyśliłam. Ja ściągnęłam pomysł z internetu :-p. Ale wykonałam z Tymkiem. Tak, to malowane i przyozdobione fistaszki. Wymyśliłam sobie jeszcze pingwiny i miały być, ale nam czasu zabrakło :-(.

I jeszcze takie zimowe miasteczko na Tymkowe okno:
Zobacz załącznik 721965
Jeszcze papierowe śnieżynki i gwiazdki, ale strasznie dużo czasu to zajmuje, więc jeszcze czeka na realizację. A już chciałam, żeby się klimat jakiś na Mikołajski zrobił, więc póki co jest samo miasteczko. Tymek dzielnie watę przyklejał :-p.

A teraz lecę kończyć POMIDOROWĄ :-D i resztę obiadu, bo dzisiaj o 13:00 musimy na imprezę Mikołajkową wyruszyć.

Dodałam zdjęcia :) w ogóle jak tak popatrzyłam na Wasze brzuszki, to doszłam do wniosku, że mój to prawie miniaturka był :-) i kurczę nawet ani jednego zdjęcia z brzuszkiem nie mam... :-( W ogóle pięknie wyglądacie w tych ciążach :-)

reklama
No hej laski! Ja nadal 2w1 :)) na pewno dam znac jak cos sie ruszy :p spalam do ok 10:30 bo w nocy G wariowal i mu sie na zarty zebralo i rozmowy. No udusic chcialam. Puszczal mi piosenki i tanczyl, probujac mnie rozsmieszyc, to raz sie smialam a raz krzyczalam ze ma mi dac spac haha. Jak sie obudzilam to poszlam zrobic sniadanie i przynioslam mu do lozka "w prezencie od Mikolaja". Zrobilam nam sniadanie i herbate z duza iloscia wit. C bo oboje cos slabo sie czujemy. W nocy tez poprzytulalismy sie no ale mlody nadal tylko sie kreci i kopie + czasami brzuch sie stawia.
@dzag82 Piekne zrobiliscie te ozdoby, serio!!
@.szkrabek no to maz fajna niespodzianke zrobil :)ah i kurde no co z tymi skurczami. Moze juz lada moment sie rozkreci skoro reszta czopu odeszla :D trzymam kciuki.
@Gosia25 to juz jutro. Ale Ci zazdroszcze ze wiesz na 100% :) a z tym telefonem to nie wiem czemu Ci obcina posty?? :O

Nic mi sie nie chce. Taka slaba jestem. Oby to nie przeziebienie... Nie wyobrazam sobie chora rodzic :/ milego dnia!

Do góry