reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Szkrabek ja jeszcze nawet nie poszłam spać:szok:
Życzę Ci aby to były juz te skurcze właściwe:tak:

A co Cię trzyma przed pójściem do łóżka? :-)

Dzięki Basia, ale niestety to raczej nie to :-( Chyba macica sobie ćwiczy :sorry:i spać mi nie daje... ale może w końcu kiedyś się doczekam na te właściwe :-D

A około 2:00 mój mąż jeszcze nie spał i mój syn się zbudził, bo wyczekiwał prezentów pod poduszką :-) Ale mąż skutecznie go skierował z powrotem do łóżka :tak:
Ja też już wylookałam i wielka paczka stoi koło mojego miejsca przy łóżku :szok: jestem w szoku bo zwykle nie dajemy sobie prezentów - ja tylko mężowi jakąś czekoladę czy coś wsuwam pod poduchę... a teraz jest mi głupio... kurcze no... nie spodziewałam się, że mi coś kupi - choć się bardzo cieszę i jestem podekscytowana - więc w sumie co ma dziecko powiedzieć ;-):-D

reklama
Szkrabek, zazdroszczę opanowania :-) ja już pewnie byłabym w drodze do szpitala z tymi skurczami :p
Ale Mąż Ci zzrobił super niespodziankę :-)

OlaSzy gratuluję pięknej Marysi, jest cudna :-)

Szkrabek super ze mąż pomyślał tez o tobie ciekawe co tam wymyślił
Ja juz od 6 na nogach. Byliśmy juz na badaniach, mąż pojechał do pracy wiec ja zaraz chyba spowrotem wskoczę do do łóżka ciekawe czy któraś się dziś rozpakuje

Szkrabek podziwiam za opanowanie :) Ja tym razem chce jak najdłużej posiedzieć w domu ze skurczami bo za pierwszym razem za szybko pojechalam i mimo odejścia wód mogłam spokojnie na rozwarcie poczekać w domku niż w szpitalu. No chyba ze oczywiście sytuacja będzie tego wymagać to polecę szybko :)

Hej wszystkim :-) szkrabie i jak sytuacja? Mam nadzieje ze skurcze to już w te właściwe się zmienią ;-) a prezent wow zazdroszczę ;-);-) Dzag ale z Ciebie pomysłowa babka:tak: brawo Ty :tak: i super ze Tymka uczysz takiej kreatywnosci:-D Domi jakoś odechciało mi się wcześniej jechać na porodowke:-D hehe może się mi uda jeszcze polenić w święta na kanapie bo mąż obiecał ze reszta on się zajmę ;-) Kasiula witaj;-) ojjjj i Ty termin niedaleki masz trzymam kciuki:-) u nas pogoda dziś fatalna:eek: mąż idzie do pracy wiec może trochę ogarnę chatę. ... u położnej wczoraj wszystko ok tylko mam braki żelaza :baffled: i podobno dla tego taka zmęczona chodzę więc już tabletki lykam;-) aha i zauważyłam że od wczoraj mam więcej wydzieliny z pochwalić :szok: mam nadzieje ze to nie czop :-p jest dość wodnista i biała to pewnie nie to;-) milej niedzieli dziewczyny

Szkrabek no nie dziwie sie ze podekscytowana jestes ja tez bym byla i super ze mezus o tobie pomyslal:tak: a skurcze zmienily sie? zycze aby to bylo to:tak:

Iza no pogoda nas w uk nie rozpieszcze ale wazne ze mniej juz wieje niz wczoraj:-p

Ja usnac wczoraj niemoglam nie to ze bym niechciala ale moj azatoka jest przypchana:eek: inie moge oddychac przez nos :baffled: zasnelam cos kolo 1;30 i wstalam z pol h temu bo maz chrapac zaczal a i chyba juz przezywam jutrzejsze cc:-p
Mam w planach isc tu do siebie na shopping jakies 15min na piechote musze mezusiowi jakies perfumki kupic i dl akolezanki wpodzienkowaniu ze ze mna bedzie bransoletke fajna znalazlam to tez musze kupic:tak: choc powiedziala ze jak cos kupie do mi w kopa da ale ja lubie jak moge komus przyjemnosc sprawic:tak:
Wszyscy jeszcze spia Maja tez wiec nudzi mi sie troszke ide zaraz sniadanko zjesc i sie umalowac :-D Milej niedzieli mamuski:laugh2:

reklama
Gosia kurcze jutro Twój wielki dzień aż się nie dziwię ze chcesz czymś zająć dzień żeby szybko zlecial;-) aż mnie ciarki przeszły ze to juz jutro będziesz tuli malenstwo:tak:;-) super

Do góry