reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Mi spuchly nogi po porodzie dopiero. Poprzednio tez tak było i chyba z miesiąc dochodziła do normy sprzed ciąży.
Domi bagietka o 5ej mniam mniam.
Mnie dziś wypisza ale chyba po 13 ej grrr a myślałam że wszystkie papiery dziś załatwimy.

OlaSzy to owocnych negocjacji zarówno z ordynatorem jak i dzidzią

reklama
Hej Laseczki!

Jejq Wy wyspane a ja pol nocy jak nie przekrecanie to mi sie wydawalo ze mam skurcze ....ze mi wody sie sacza i latalam jak glupek co chwile po papierki lakmusowe do lazienki..pozniej mi maluch wstal o 2 w nocy :baffled: i sobie zazyczyl chrupki na mleku :rofl2:. Mam dziwne przeczucie wogole ze cos sie swieci :sorry:. Zaprowadzilam dzieciaki do przedszkola ..posprzatalam chalupe ...nastawilam pranie ...wsadzilam gary itd i kurde nie jecze...nie marudze ze mnie w dooopie strzela...ze mnie boli itd :eek: jak nie Ja !! Cos zza duzo energii mam :huh:

Aenye ale super ze juz jestescie praktycznie na tip top ze wszytskim ... Wanny to Ci tak zazdroszcze ze ehhhhhh!!!! Wrzuc foty na bloga jak juz wszytsko na cacy bedzie :-) .. tez sie biore za lozeczko ale w weekend bo tak jak Ty z podziwu nie moge wyjsc ze nam sie Auliya tak szybko rozpakowala ....czlowiek nie zna dnia ani godziny :szok:

OlaSzy qrcze Ty to sie wymeczysz mentalnie w tym szpitalu:-(Ale dobrze ze chociaz sie wyspalas i ze juz nie boli :tak:

Marcysia bolerka ostanio widzialam cudne w kappahl .... wogole cudny asortyment swiateczny maja ... ale skusilam sie tylko na rajtuzki bo juz nie mam gdzie tego upychac .

Domi no prosze Cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uiwlebiam bagietki czosnkowe :-(!!!! Najlepsze z Lidla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! a mi nie wolno :hmm:

Ostatnia edycja:
@olciastrzelce no smaki jak baba w ciazy normalnie haha! Nie no ale serio, co chwile mi sie cos ubzdura i musze to zjesc.
@OlaSzy miejmy nadzieje ze rozmowa z ordynatorem przyniesie jakies efekty. A ten seks w domu z mezem na pewno moglby pomoc. A nie chcieliscie sprobowac w lazience w szpitalu? Hihi, maly dreszczyk emocji na plecach i strachu czy ktos zaraz nie wparuje :D
@auliya no o 5 smakuje najlepiej :) a Ty jadasz teraz pewnie wtedy jak podadza w szpitalu nie? Jak Cie karmia w ogole? Czym?
@porannakawa chrupki na mleku o 2,:D nooo z Twoim synem to bym sie.dogadala hihi. Ty lepiej nie kracz ze masz nadmiar energii bo moze to faktycznie ta zgromadzona na porod i zaraz polecisz rodzic :)

Ja po bagietce usnelam. Teraz sie obudzilam ale taka smutna pogoda ze bede lezala i moze znowu zasne.. Na obiad dzis lazanki a jak G bedzie marudzil to jeszcze jest pomidorowa i 2 hamburgery, wiec nie zamierzam nic robic. Jedynie musze naczynia w zlewie ogarnac, ale to mam czas.

Domi uwierz mi, że szukaliśmy w szpitalu zacisznego kantorka :-D w łazience odpada - jest ona jedna na cały pokój, więc "koleżanki" z łózek obok od razu zorientują się o co kaman i goście, którzy je odwiedzają też :-p
Poza tym, przy tym całym braku komfortu w szpitalu, chociaż numerek chciałabym zaliczyć w mojej czystej pościeli i wygodnym łóżku. Chociaż w tym stanie nawet blatem w kuchni bym nie pogardziła:-D

Hej, poranna kawa - przybijam piątkę u mnie dzis praktycznie taka sama noc jak u Ciebie :) ciagle myślałam ze mam jakies skurcze nawet jak udało mi sie przysnąć to tez mi sie skurcze śniły masakra. Domi- Ty to masz smaki i apetyt pozazdrościć [emoji3] mi to sie praktycznie jeść w ogole nie chce :/. OlaSzy- namęczysz sie tylko życzę zeby jak najszybciej sie wszystko rozwiązało, bo ile to moze trwać no i zeby wypuścili Cie do domku tak jak chcesz a wtedy uskutecznić metody jakie masz w planach [emoji3]

Hehe ola w szpitalu to chyba nie znajdziesz tak luksusowego miejsca jak jakis pusty kantorek:-) i na blat tez nie ma co liczyc :p ale faktycznie jak by cie wypuscili chociaz na przepustke na jeden dzien to napewno w odpowiedni sposob byc spozytkowala ten czas hehe :-) ale jak nie to jest pocieszenie ze z usg zostaly tylko 2dni:-) czyli jak juz tyle dalas rade to i te dwa dni wytrzymasz :-)

No to ktora nastepna chetna do rozpakowywania?
Ja to sie tylko modle zeby jutro po drodze do rodziny cos mnie nie zlapalo bo mam jeszcze ponad miesiac do terminu a to jednak ponad 300 km w aucie :-\

Hej :-)
Porannakawa i miminka dołączam do waszego grona. Jak juz zasnelam to śniło mi się ze pływam w wodach płodowych ;-) teraz ledwo na oczy patrze. Idę spać za chwile.
aenye taki relaks w wannie to cudna sprawa. Ja tez mam taką wymarzoną na dwie osoby. Musze sobie takie cudo zafundować ;-) ciesze się ze dom już przypomina dom :-)
Domi_polka Twój apetyt przebija wszystko :-D fajna ta położna jest ;-) i wszystko masz wpisane i dużo stresu mniej :-)
OlaSzy niech Cię wpuszczają!! Za dwa dni wrócisz z akcją porodowa na tip top :-D
Zzolka jeszcze troszkę...:-* w zeszłej ciąży leżałam cały czas w szpitalu. Wyłam czasem do poduszki jak głupia. To czekanie tam jest okropne. Ale warto wyczekac bo później patrzy na nas para pięknych oczu :-) trzymaj się :-*
Quchasia u mnie też letnie :-D dziś idziemy wymieniać bo normalnie biało ;-)
Dziś popołudniu czeka mnie usg jeśli doktorowi ze wyskoczy jakieś cc;-) na dyżurze mnie przyjmie :-) jedziemy z Frankiem bo nie mam go gdzie dać a po drugie to już nie dopochwowe to spoko ;-) myślę że później mnie zbada. Biorę do auta torby w razie czego ;-)
Idę jeść i drzemnac. Miłego dnia :-*

olciastrzelce - jak to nie znajdę? W Grey's Anatomy jak tylko bohaterowie mieli chrapkę na szybki numerek to zawsze znalazł się pokój czy kantorek.. Czyżby mój ulubiony serial był kręcony na podstawie.. KŁAMSTWA?:-D

reklama
Do góry