Hej Laseczki!
Jejq Wy wyspane a ja pol nocy jak nie przekrecanie to mi sie wydawalo ze mam skurcze ....ze mi wody sie sacza i latalam jak glupek co chwile po papierki lakmusowe do lazienki..pozniej mi maluch wstal o 2 w nocy
i sobie zazyczyl chrupki na mleku
. Mam dziwne przeczucie wogole ze cos sie swieci
. Zaprowadzilam dzieciaki do przedszkola ..posprzatalam chalupe ...nastawilam pranie ...wsadzilam gary itd i kurde nie jecze...nie marudze ze mnie w dooopie strzela...ze mnie boli itd
jak nie Ja !! Cos zza duzo energii mam
Aenye ale super ze juz jestescie praktycznie na tip top ze wszytskim ... Wanny to Ci tak zazdroszcze ze ehhhhhh!!!! Wrzuc foty na bloga jak juz wszytsko na cacy bedzie :-) .. tez sie biore za lozeczko ale w weekend bo tak jak Ty z podziwu nie moge wyjsc ze nam sie
Auliya tak szybko rozpakowala ....czlowiek nie zna dnia ani godziny
OlaSzy qrcze Ty to sie wymeczysz mentalnie w tym szpitalu:-(Ale dobrze ze chociaz sie wyspalas i ze juz nie boli
Marcysia bolerka ostanio widzialam cudne w kappahl .... wogole cudny asortyment swiateczny maja ... ale skusilam sie tylko na rajtuzki bo juz nie mam gdzie tego upychac .
Domi no prosze Cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uiwlebiam bagietki czosnkowe :-(!!!! Najlepsze z Lidla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! a mi nie wolno