reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Mi spuchly nogi po porodzie dopiero. Poprzednio tez tak było i chyba z miesiąc dochodziła do normy sprzed ciąży.
Domi bagietka o 5ej mniam mniam.
Mnie dziś wypisza ale chyba po 13 ej grrr a myślałam że wszystkie papiery dziś załatwimy.

OlaSzy to owocnych negocjacji zarówno z ordynatorem jak i dzidzią

reklama
Hej Laseczki!

Jejq Wy wyspane a ja pol nocy jak nie przekrecanie to mi sie wydawalo ze mam skurcze ....ze mi wody sie sacza i latalam jak glupek co chwile po papierki lakmusowe do lazienki..pozniej mi maluch wstal o 2 w nocy :baffled: i sobie zazyczyl chrupki na mleku :rofl2:. Mam dziwne przeczucie wogole ze cos sie swieci :sorry:. Zaprowadzilam dzieciaki do przedszkola ..posprzatalam chalupe ...nastawilam pranie ...wsadzilam gary itd i kurde nie jecze...nie marudze ze mnie w dooopie strzela...ze mnie boli itd :eek: jak nie Ja !! Cos zza duzo energii mam :huh:

Aenye ale super ze juz jestescie praktycznie na tip top ze wszytskim ... Wanny to Ci tak zazdroszcze ze ehhhhhh!!!! Wrzuc foty na bloga jak juz wszytsko na cacy bedzie :-) .. tez sie biore za lozeczko ale w weekend bo tak jak Ty z podziwu nie moge wyjsc ze nam sie Auliya tak szybko rozpakowala ....czlowiek nie zna dnia ani godziny :szok:

OlaSzy qrcze Ty to sie wymeczysz mentalnie w tym szpitalu:-(Ale dobrze ze chociaz sie wyspalas i ze juz nie boli :tak:

Marcysia bolerka ostanio widzialam cudne w kappahl .... wogole cudny asortyment swiateczny maja ... ale skusilam sie tylko na rajtuzki bo juz nie mam gdzie tego upychac .

Domi no prosze Cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uiwlebiam bagietki czosnkowe :-(!!!! Najlepsze z Lidla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! a mi nie wolno :hmm:

Ostatnia edycja:
@olciastrzelce no smaki jak baba w ciazy normalnie haha! Nie no ale serio, co chwile mi sie cos ubzdura i musze to zjesc.
@OlaSzy miejmy nadzieje ze rozmowa z ordynatorem przyniesie jakies efekty. A ten seks w domu z mezem na pewno moglby pomoc. A nie chcieliscie sprobowac w lazience w szpitalu? Hihi, maly dreszczyk emocji na plecach i strachu czy ktos zaraz nie wparuje :D
@auliya no o 5 smakuje najlepiej :) a Ty jadasz teraz pewnie wtedy jak podadza w szpitalu nie? Jak Cie karmia w ogole? Czym?
@porannakawa chrupki na mleku o 2,:D nooo z Twoim synem to bym sie.dogadala hihi. Ty lepiej nie kracz ze masz nadmiar energii bo moze to faktycznie ta zgromadzona na porod i zaraz polecisz rodzic :)

Ja po bagietce usnelam. Teraz sie obudzilam ale taka smutna pogoda ze bede lezala i moze znowu zasne.. Na obiad dzis lazanki a jak G bedzie marudzil to jeszcze jest pomidorowa i 2 hamburgery, wiec nie zamierzam nic robic. Jedynie musze naczynia w zlewie ogarnac, ale to mam czas.

Domi uwierz mi, że szukaliśmy w szpitalu zacisznego kantorka :-D w łazience odpada - jest ona jedna na cały pokój, więc "koleżanki" z łózek obok od razu zorientują się o co kaman i goście, którzy je odwiedzają też :-p
Poza tym, przy tym całym braku komfortu w szpitalu, chociaż numerek chciałabym zaliczyć w mojej czystej pościeli i wygodnym łóżku. Chociaż w tym stanie nawet blatem w kuchni bym nie pogardziła:-D

Hej, poranna kawa - przybijam piątkę u mnie dzis praktycznie taka sama noc jak u Ciebie :) ciagle myślałam ze mam jakies skurcze nawet jak udało mi sie przysnąć to tez mi sie skurcze śniły masakra. Domi- Ty to masz smaki i apetyt pozazdrościć [emoji3] mi to sie praktycznie jeść w ogole nie chce :/. OlaSzy- namęczysz sie tylko życzę zeby jak najszybciej sie wszystko rozwiązało, bo ile to moze trwać no i zeby wypuścili Cie do domku tak jak chcesz a wtedy uskutecznić metody jakie masz w planach [emoji3]

Hehe ola w szpitalu to chyba nie znajdziesz tak luksusowego miejsca jak jakis pusty kantorek:-) i na blat tez nie ma co liczyc :p ale faktycznie jak by cie wypuscili chociaz na przepustke na jeden dzien to napewno w odpowiedni sposob byc spozytkowala ten czas hehe :-) ale jak nie to jest pocieszenie ze z usg zostaly tylko 2dni:-) czyli jak juz tyle dalas rade to i te dwa dni wytrzymasz :-)

No to ktora nastepna chetna do rozpakowywania?
Ja to sie tylko modle zeby jutro po drodze do rodziny cos mnie nie zlapalo bo mam jeszcze ponad miesiac do terminu a to jednak ponad 300 km w aucie :-\

Hej :-)
Porannakawa i miminka dołączam do waszego grona. Jak juz zasnelam to śniło mi się ze pływam w wodach płodowych ;-) teraz ledwo na oczy patrze. Idę spać za chwile.
aenye taki relaks w wannie to cudna sprawa. Ja tez mam taką wymarzoną na dwie osoby. Musze sobie takie cudo zafundować ;-) ciesze się ze dom już przypomina dom :-)
Domi_polka Twój apetyt przebija wszystko :-D fajna ta położna jest ;-) i wszystko masz wpisane i dużo stresu mniej :-)
OlaSzy niech Cię wpuszczają!! Za dwa dni wrócisz z akcją porodowa na tip top :-D
Zzolka jeszcze troszkę...:-* w zeszłej ciąży leżałam cały czas w szpitalu. Wyłam czasem do poduszki jak głupia. To czekanie tam jest okropne. Ale warto wyczekac bo później patrzy na nas para pięknych oczu :-) trzymaj się :-*
Quchasia u mnie też letnie :-D dziś idziemy wymieniać bo normalnie biało ;-)
Dziś popołudniu czeka mnie usg jeśli doktorowi ze wyskoczy jakieś cc;-) na dyżurze mnie przyjmie :-) jedziemy z Frankiem bo nie mam go gdzie dać a po drugie to już nie dopochwowe to spoko ;-) myślę że później mnie zbada. Biorę do auta torby w razie czego ;-)
Idę jeść i drzemnac. Miłego dnia :-*

olciastrzelce - jak to nie znajdę? W Grey's Anatomy jak tylko bohaterowie mieli chrapkę na szybki numerek to zawsze znalazł się pokój czy kantorek.. Czyżby mój ulubiony serial był kręcony na podstawie.. KŁAMSTWA?:-D

reklama
Do góry