reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Pigula jakbyś powiedziała mi o tym w marcu to bym dyskutowala :p a teraz już nie mogę się doczekać aż dotkne tej pupeczki delikatnej, mniam mniam

Domi będę próbować za miastem, u teściów na parafii podobno ksiądz spoko, także na razie się nie poddaje tylko wiem że będę musiała to wychodzić :-(

reklama
Justa to dobrze warto sprobowac gdzie indziej mozectrafi sie ksiadz z "powolania"
Ja tez nie moge doczekac sie zapachu oliwki i skory malego dziecka bo moja Maja juz tak niestety nie pachnie a ten zapach jest niepowtarzalny:))) ja zjadlam obiad maz tortille zawinal:) a teraz odpoczywam;)

Kurde nie wiem czy mi sie zdaje i sobie wkrecam czy ja faktycznie mam co jakis czas skurcze... boli mnie brzuch jak sie stawia. Az sobie sciagnelam aplikacje do liczenia skurczy... obserwuje dalej.

dziewczyny przerwę trochę wątek o księżach, a wrócę do pakowania.

Debiutuję więc ciagłe pytam - a pytanie z serii z kosmosu. Ciagle mowa o pakowaniu torby, a moge spakowac się w walizkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:? Byłoby mi wygodniej, miałabym podział na rzeczy moje i dzieciaczka. Jest sredniej wielkosci - nie wielka, nie malutka. Czy bede na porodowce wygladać jak pogrzana? Lubie miec ład i porzadek :) przeciez zmiesci sie pod łózko. Ale nie chce się wyrózniac.

Tylko nie róbcie sobie z e mnie podśmie****ków ;)

Ja się pakuję w walizkę na kółkach, taka pod bagaż podręczny w samolotach plus torba (od wózka) z gadżetami dla Marysi;-)
Ale ostatnim razem jak byłam w szpitalu, to jedna dziewczyna na obserwacje (czyli miała dużą pewność, że po 2 dobach wróci do domu), zabrała taaaaaaaaaaaki wielki bagaż, że spokojnie sama bym do niego weszła. Nie wiem co ona tam spakowała:laugh2:

Domi - licz skurcze (a raczej odległości między) plus udaj się pod prysznic, skieruj wodę najlepiej na kręgosłup, taką letnią. Jak przejdzie to odetchnij, jak nie.. to dalej licz skurcze i na tym zaprzestań. Nie rodź, zabraniam!:-p

rumcajsowa hanka - oczywiście, że możesz walizkę zapakować, co to za różnica, czy torba czy walizka - co kto ma i co wygodniej. Ja mam zapakowaną walizkę na kółkach - taki mój bagaż podręczny + mała torba dla dzieciaczka.
Nikt tu podśmiechów robić nie będzie :-) My też mamy zawsze 1000 durnych pytań, a Twoje jest zasadne, także chill laska ;-)

reklama
Do góry