reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Domi ciacho juz w piekarniku :-) takze zapraszam jak sie upiecze i ostygnie :-D

Szkrabek
na prawde chyle czola :tak: z tym tv . Ja jak nic nie gra w domu czy to radio czy tv to chora jestem . TVN 24 to juz zmora bo jak jestem sama w domu to od rana az do wyjscia z domu leci.

Domi swiat nalezy do odwaznych ! Ja bym zmienila prace , chyba ze ten stary szef jest pewniakiiem ...ze np. koleja umowa bedzie na stale. Nie myslalas moze o legalizacji zwiazku? mysle ze bylo by wam latwiej i z pewnoscia jakies benefity by wam sie nalezaly. :tak:

Gosia
zdrowka!!! Wychodzi Ci ciasto :szok: qrde ja juz nie wiem czy ten moj piekarnik cos nie teges ale zawsze taki kapec wychodzi ..ale krem robie sama :tak:

reklama
Dzag82... zabiłas tymi muffinkami z cola... padlam na cyce z wywalonym jezorem:szok::-D
DROOPY+2.jpg

Załączniki

• DROOPY+2.jpg
    DROOPY+2.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 33
@porannakawa no wlasnie obecny szef przedluzyl na pol roku, co tez nas wkurzylo... A co do legalizacji zwiazku, to nawet nie bylo oswiadczyn jeszcze, wiec nie ma o czym rozmawiac, sama sie prosila nie bede bo nie wypada :)

domi hehe no prosic to dziwne ale z drugiej strony zawsze mozna zamienic sie rolami:) teraz czesciej tez kobiety sie oswiadczaja:) no i zawsze pozostaja sugestie ze np latwiej by bylo po slubie bo formalnosci on mogl by zalatwiac no i nawet w szpitalach moga mu odmowic udzielenia informacji o twoim stanie zdrowia jak nie jestescie malzenstwem

Kurde dziewczyny ale kusicie tymi smakolykami :) ja ostatnio mialam taka ochote na jakies ciasto z kremem kawowym... już nawet sama chcialam upiec ale za dlugo by to trwalo wiec objechalismy chyba wszystkie cukiernie u nas i w koncu mąż znalazł ogromny tort kawowy, kupił połówke ( bo mniejszych kawałków sie nie dało) i wiecie co... zjadłam wszystko :( on tylko spróbował i powiedział ze dla niego to jest za słodkie :/ chociaz mi sie wydaje ze odstapił mi jak zobaczył jak go pałaszuje :):)

sorki, ze nawiaze do wczesniejszych rozmow, ale jak nie zajrze do Was przez dwa dni to mam nadrabiania :)

@kulkaprzytulka- cala ciaze chodze prywatnie i recepte na luteine od razu mialam dobra :) nic nie musialam przepisywac, dziwne

a 600 gram nie ogladam, bo pewnie bym ryczala, jakos strasznie placzliwa sie zrobilam, placze na serialach, jak czytam ksiazki, kiedys puscilam Kołysankę Krajewskiego to sie uryczalam jak bobr :baffled:

Wczoraj tez mialam wizyte u gina: dobre wyniki, co najwazniejsze podnioslo sie lozysko i to bardzo i nie bede musialal lezec :). W nagrode kUPILm sobie sweterko-plaszczyk w rozmiarach maniotu cyrkowego :)
a serio mama sie ucieszyla, bo na nia swietnie lezy (mama ma troche nadwagi) - dostanie na wiosnę :)

a przy okazji wyszlo dlaczego mam dosc duzy (szeroki brzuch) - mała wyciągnęła się jak na hamaku - mam polozenie poprzeczne. Jeszcze troche niech sie powyciaga, a potem niech sie ładnie ustawi :)

rumcajsowa hanka super ze wszystko juz ok z lozyskiem, a mała napewno jeszcze zdazy sie odwrocic:)
quchasia ja mam tak samo:) mam tylko nadzieje ze mi zadna cukrzyca nie wyjdzie bo cos mnie do slodyczy zaczelo ciagnac wiec bedzie ciezko.
dziewczyny czy wam sie zrobily juz jakies rozstepy? Ja smaruje sie codziennie i mi sie jakis czas temu pokazały i co dziwne tylko na jednej piersi :/ mam nadzieje ze na tym sie skonczy bo az sie boje:/

@olciastrzelce hehe wiesz co, jakos nie widze siebie oswiadczajacej sie facetowi :) on by mnie chyba wysmial. Zreszta, to nie po mojej mysli. Ale cos mi tesciowa napominala, ze bede jej synową i nie mam sie co martwic i ze tylko tyle moze mi powiedziec. No nie wien, moze ten moj planuje mi sie w nagrode za wydanie na swiat synka oswiadczyc, ha. Nie bede sie nakrecala, ale pomarzyc zawsze mozna :)
@quchasia mam to samo. Brzuch juz dawno pelny a dalej jem. Przed chwila bananem sie dopchalam i kinderkami :) a teraz leze w wannie i mi ciezko sie ruszac... :D
@rumcajsowa hanka gratuluje dobrych wynikow ;) mi taki "namiot" tez by sie przydal, oj tak tak.

A dziewczyny powiedzcie, mialyscie sluby koscielne, czy np tylko cywilne? Czemu to takie drogie? :(

ufff ogarnelam kuchnie ciasto wyszlo ...bo musialam zezrec to co sie przykleilo do formy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:az sie boje cukier mierzyc....no ale musze wwiedzziec czy nie truje gosci :-D

Rumcajsowa swietne wiesci :tak: czesto sie lozysko samo podnosi .

Olcia
mi sie zrobily 2 na dupsku :eek: tzn tam kolo kosci ogonowej...nawet nie wiedzialam , bo mnie przy cholestazie ciagle wszystko swedzi podobnie jak sie rozstepy robia...no ale co jak co tam sie nie spodziewalam :sorry: tylko malz mi powiedzial .

Domi
ja mam cywilny , mam bardzo radykalne poglady co do kosciola ...a dwa ja nie lubie takiego blichtu ..slub na 200 osob wlacznie z ciocia Gienia i brata Jurka siostry stryjem ktorych w zyciu na oczy nie widzialam. Bylo kameralnie dwadziescia pare osob ktorych lubie , kocham i szanuje ....i bylo swietnie :tak::tak::tak:

reklama
@Domi ja miałam kościelny i bylo tak, że organista brał 150 zł a ksiądz co łaska tylko podkreślam że mój proboszcz nie jest materialistą ale się zdarzają tacy co i po 1000 zł potrafią wziąć co jest totalnym przegięciem. Aaa no i dokumenty w urzędzie bodajże 85zł kosztują no i wybranie skróconego aktu urodzenia też kilkanaście. W każdym bądź razie nas aż tak drogo sam ślub nie uczynił :-D

Tak mówicie o tych słodkościach a ja tylko ślinkę przełykam... Dziś przeszłam na inny chleb, cukier poszedł w górę i zastrzyk ehh muszę wrócić do poprzedniego chleba :-D

@olcia ja się smarowałam ale juz przestałam, bo i tak wychodziły i tak głównie mam na udach od zewnątrz i lekko na pośladkach na brzuchu ani jednego a na piersiach ledwo widoczne. Teraz odpukać proces tworzenia sie rozstępów ustał:-) ale nie przejmuję sie nimi za bardzo :-)

Ostatnia edycja:
Do góry