reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Gosia no w sumie to jest rozwiazanie, przewijac przed jedzeniem, ale Agatka nie robi kupki czasem przy jedzeniu? Czy nawet wtedy zostawiasz jej pampersa,zeby nie meczyc przewijaniem?

reklama
Olciastrzelce moje gratulacje :-* niech mała rośnie zdrowo :-* czekamy na relacje :-)
Domi ja daje na pupke linomag zielony. Jak zrobi kupkę przy jedzeniu nie zmieniam. Linomag chroni tyleczek a kupka nie przywiera do pośladków :-)
Ja jutro też będę miała akcje przedszkole :-D
Dobrej nocy dziewczyny :-*

Jak zrobi w trakcie to czekam z pół h i wtedy przebieram czekam żeby jedzenie się troszkę ułożyło w brzuszku:) bo jak odrazu przebiegała to ulewala wiec takie wyjście znalazlam;-P

Olciastrzelce gratulacje. Duuuzo zdrowka zycze!

Domi.ja tez po kazdym karmieniu nie zmieniam. Najczesciej w nocy jak spac mi sie chce i widze ze mi zasypia to nie budze i nie zmieniam.

Gosia i jak nocka.pospalas po butli duzej.

Dziewczyny koniecznie napiszciebjak ranek minal z odprowadzaniem.do przedszkola trzymam.kciuki zeby gladko poszlo.

Kulka czekamy na Ciebie dzieje sie.cos?

Alfabeta dopiero daje butle bo i 24 poszła spać i nie pospalam o od pół h marudzi o kupki nie może zrobić a cały dzień masowalsm i nóżki do brzuszka dawałem i teraz też i nic nie pomaga tylko krzyczała przy tym steasznie; ( aż mnie serce boli bo nie wiem jak jej pomoc... zobaczymy czy zaprowadzi Maję rano jak na narzie to nie bo bede hjak zombie wiec skorzystam z tego że teściowa jest ;)

Moj Oski zasnal po cycu o 00:40 a o 2:15 juz krzyczal to tez nie pospalam. Teraz sie meczyl z kupka i probuje go uspac ale jemu nie po drodze do spania. A ja zaraz zasne na stojaco ;( Najgorsze to to ze tez ta kupe robi i baczki puszcza. Zawsze w nocy...

Domi Agatka nawet baczka nie może puścić choć widzę że się wysila na Maxa zaaplikowalam jej kawałeczek czopki to takie głosy wydawała ze się wystraszylam a teraz cycusia cmoka a kupy jak nie było tak nie ma:(

Szkosa mi tych waszych malenstw ze sie tak z tymi kupkami mecza. Oby szybko przeszlo.

Moja natomiast przy kazdym baczku cos popuszcza i tyle pieluch mi idzie ze w szoku jestem...
Noxe tez mam straszne spi 40 min i godzina cyckania ech. I tak caaaaala nic. Chcialabym karmic na lezaco ale szwy po cc mnie tak uwieraja ze piszczec mi sie chce. Tylko na wznak spie.... i tak mysle czy po butli byloby lepiej? Niestety nie mam na razie jak sciagnc i przetestiwac bo mleka mam na styk

Ja tez zmieniam pieluche przed jedzeniem;) po nawet jak slysze kupke to nie krece mala.
wlasnie skonczylysmy sie karmic, musze zwlec sie z lozka napic sie cieplego- zeby laktacja hulala.. jak zapomina o piciu po kazdym karmieniu to zaraz mam mniej pokarmu..

reklama
A ja tam nic ba laktacje nie robie pije w dzień 2 herbaty i jedne cappuccino Bo i dużo wody bądź Ice tea a jakie se sposoby na laktacje? Bo mleka nocy mało? Zawsze to można mieć na 2 karmienia na noc odciagniete jak jest dużo pokarmu; )

Do góry