reklama
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Wy juz jestescie myslami przy dbaniu o figure ja jeszcze w ogole o tym nie mysle.
Na razie pierwsza noc w domu - koszmar.
Pobudki co pol godziny! Dopiero gdy dalam smoczek to poltorej przespala.
Woem wiem smoczka nie wolno przez min 2 tyg ale ja nie dam rady tak...
Na razie pierwsza noc w domu - koszmar.
Pobudki co pol godziny! Dopiero gdy dalam smoczek to poltorej przespala.
Woem wiem smoczka nie wolno przez min 2 tyg ale ja nie dam rady tak...
.szkrabek
ja też produkcję dzieci zamknelam. Pó pierwsze już jestem za stara, pó drugię nie stać mnie już
Zresztą jak ten cycek się odczepi to będę chciałą mieć trochę spokoju.
Nie jestem w stanie uwierzyć ile Gosia robi w domu. Ja nie jestem w stanie siku zrobić bez pośpiechu młody Zasnie na rękach odkladam i po 15 sek ryk :/ i tak 24/7 :/
Zresztą jak ten cycek się odczepi to będę chciałą mieć trochę spokoju.
Nie jestem w stanie uwierzyć ile Gosia robi w domu. Ja nie jestem w stanie siku zrobić bez pośpiechu młody Zasnie na rękach odkladam i po 15 sek ryk :/ i tak 24/7 :/
Szkrabek moja mała spi dobrze jak brzuszek nie boli wiec mam dużo czasu żeby wszystko zrobic; ) właśnie ściągam mleko bo bolą mnie sutki bo cała moc cucusiem karmila tzn 2razy w nocy raz po 7 rano. Dziewczyny jak pomóc dziecku kiedy kupki nie może zrobić? Bo Agatka co nie może i się sikluje az czerwona jest a ja nie wiem jak jej pomoc masowalam wczoraj to zrobiła trochę na wieczór ale dawałem też espumisan w dzień wiec nie wiem di z tych dwóch rzeczy pomogło...
Zaraz nakarmie mała jak się obudzi i odkurzyc muszę i kurze bo mam gości na 12 no i muszę i umalowac troszkę żeby wyglądać normalnie
szkrabek no to nie dobrze ze tak zimno spacer dobra rzecz choć u mnie nie zimno bo wczoraj Plus 6 było ale pada i wieje wiec tez nigdzie nie wyjde może dziś będzie lepiej to pójdę
szkrabek no to nie dobrze ze tak zimno spacer dobra rzecz choć u mnie nie zimno bo wczoraj Plus 6 było ale pada i wieje wiec tez nigdzie nie wyjde może dziś będzie lepiej to pójdę
AlfaBeta111
Szkrabek ja dopiero jeden dzien w domu ale tez zadziwiaja mnie dziewczny ktore tyle robia. Ja ledwo sniadanie zjadlam i zeby umylam. A gdzi tam sprzatac gotowac pdkurzac... o matko. Dobrze ze babcie zabieraja starszego to maz cos poogarnia.
Gosia jest moja idolka;D ja nawet jak mala.zasnie to spie z nia czasami zamiast cos robic bo padam..
Co do kupek to ja mam ten sam problem, ze mala sie spina bardzo.. polozna pkazala mi xeby jej wtedy zdjac pampwrsa i ulozyv nozki jakby siedziala na sedesie lub przylozyc ugiete do brzuszka- pomaga choc jak zrobila to polozna to mala zrobila kupe giganta, ja tak nie umiem;p
Co do kupek to ja mam ten sam problem, ze mala sie spina bardzo.. polozna pkazala mi xeby jej wtedy zdjac pampwrsa i ulozyv nozki jakby siedziala na sedesie lub przylozyc ugiete do brzuszka- pomaga choc jak zrobila to polozna to mala zrobila kupe giganta, ja tak nie umiem;p
reklama