reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Gosia nie daj sobie wcisnąć ze twoje mleko jest za chude czy niewystarczające dla dziecka. Ono sie do dziecka dostosowuje i jest zawsze takie jak powinno być. A to ze po modyfikowanym spi troszkę dluzej to ponoć norma bo jest bardziej ciężkostrawne niż twoje. A jak teraz ulegniesz to potem możesz żałować. Jeżeli mala przybiera odpowiednio na wadze to twoje w zupełności jej wystarcza. Glowa do góry :-)
Dzag, Pigula trzymam kciuki za lekkie porody. Cos czyje ze faktycznie będę ostatnia :/

Olciastrzelce nie przyjęłam się bo wczoraj mała po moim mleku spala ponad 4h i to nudzić musialam bo uusnelam w salonie i wstałem przed 24 i musiałem ja na górę wziąć wiec już jest ok ale dzięki za miłe slowa;)
Ja właśnie farbę na włosach mała spi a Maja lego układa bo tatuś już jej Sal część prezentu gwiazdkowego;) milej niedzieli;)

Gosia padlam jak to przeczytalam ze mm lepsze dla Agatki......... Chocby godzine spala po Twoim mleku to i tak kp lepsze od mm... Moj je co 2 godz a czasem czesciej i najwaazniejsze ze je moje mleczko.

Dzag juz pewnie tuli Witka :)

My dzis bylismy na obiedxie u tesciowej. Oskiego do wozka i heja. Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie. Na obiad dzis byly rolady wolowe, ziemmiaki puree i mizeria. No i rosol.

Byla dzis polozna u mnie. Wszystko ok z Oskarkiem to najwazniejsze, kolejna wizyta we wtorek.
Dziewczyny mam okropny problem z bolem w pupie.. Polozna sprawdxaala czy to nie hemoroid, ale nic nie ma. A boli jak nie wiem i zalatwic sie tez nie umiem bo boli i nie chce zejsc :( ała. Kazala mi krem z aplikatorem kupic. Jitro kupimy w aptece... Oby pomoglo

Milej nocy!

Domi najgorsze po cc jest się załatwić ja dostałem tabletki i pomogło ale też było ciezko:/ ale już teraz jest ok czasem boli pupa Ale to dlatego że na dole karmię Agatke na siedząco z rogalem i sobie usiedze ;P a Oskarkowi nic nie będzie napewno;) spacerek dobrze mu zrobi;)

Dzaaaaaag czekamy :-D :-D
Ja dziś dużo zrobiłam. Franek juz u mamy. Miał takie oczka smutne....aż serce mi pęka...boi się mojego.powrotu z braciszkiem.
Jeszcze kuchnie ogarnę. Wykapie się i o 22 chce spać. Rano o 7 jedziemy. Dam Wam znać co i jak :-*

reklama
Do góry