reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Nadrobię Was jak wrócę do domu, chciałam tylko napisać,że mocno trzymam kciuki za Dzag. Jutro wielki dzień! A wszystkim mamusiom w dwupaku szybkich i bezbolesnych porodów i Świąt spędzonych w domu. Zwłaszcza Pigule i Traktorzystce.

reklama
Pigula zycze aby wywolanie porodu nie bylo konieczne żeby maluszek sam chciał wyjsc;) a jezei będzie to żeby był bezbolesny;)
Już nie wiem jak to z moim mlekiem bo mała zjadła po 19:40 skoczyla i przed 24 musialam ja obudzić bo przysnelam na kanapie i wzięłam ja na górę zmieniłam pieluche i teraz kończy jesc;) może się źle nastawilam o teściowa ze po sztucznym to tyle spala a po moim to nie co jest nie prawda nie wiem już sama.
Dobra lecę spać dalej milej i przespanej nocki życzę i dzag jeszcze raz powodzenia 3maj się cieplo;)

Meliska dopiero teraz doczytałam że uridzilas wszystkiego dobrego dla Ciebie i malenstwa dużo zdrowka;)
Widzę że już nikt na bezsenność nie cierpi;) w sumie dobrze a my się karmimy;)

Dzięki dziewczyny :-* tak się wcziraj narobilam. I nic...Głowa mnie tylko boli strasznie. Chyba tbl wezmę bo juz wytrzymać się nie da.

Hej Laski!

Dzag myslami jestem z Toba :tak:!!!!

Pigula biedna Ty nasza :hmm: no jak zyje takiego uparciucha nie widzialam.Jutro sie kladziesz do szpitala ? Trzymam mocno kciuki zeby szybko poszlo . Teraz po porodzie stwierdzam ze ten balonik to jednak dobra zecz i nie jest tak bolesny jak oxy :tak: jedynie to zkaladanie .Zycze Ci z calego serca aby sie samo najlepiej rozkrecilo jeszczde dzis ! :blink:

Ehhh jedziemy z Iga do szpitala , mam nadzieje ze to ostatnie pobranie krwi bo ja tam zwariuje :no2: Jeszcze Mi Marcel pol nocy wymiotowal ...mam nadzieje ze to nie jelitowka bo ie pochlasatam chyba :-( :(. Pozniej jedziemy po choine :rolleyes2: juz czas najwyzszy !

Milego dnia laski !!! Bo nie wiem czy dam rade dzisiaj zerknac na forum .

O pigułce biedulko Ty to się masz ale dobrze że wysypka zeszla;)
Aeyne a co u cb? Jak tam maluchy?
Ayuila też coś ucichla....
No i Domi a tjak i cb?
My znowu się karmimy tzn ostatnio po 3 a jest po 7 wiec super bo przesłałem trochę dłużej niż 2h bez przerwy; ) alenarzekac nie mogę bo Agatka to skarb;) Maja przez pobyt babci się rozbrykala ale już trsciowa jedzie dziś do męża sis wiec będzie dobrze naprowadze ja na właściwy tor;) milej niedzieli i lekkich porodow w razie W;)
Ja dzis włosy faebuje słońcu no i gości mam wiec będzie żłobek bo męża sis z 4 chlopcami przyjeżdża; )

reklama
Do góry