reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Laski nie wiem czy się uda mnie przypadkiem coś nie zaczyna.. noc kiepska strasznie źle się czułam z samego rana ból brzucha mocny a teraz co 10 minut łapie mnie straszy ból pleców dokładnie odcinka lędźwiowego :/ jak złapie to aż cala zalewamy się potem.. wykapalam się i zaraz zbieram się do szpitala bo i tak miałam wstawić się na ktg. Trzymajcie proszę kciuki aby jednak u mnie się rozkrecilo i mogłabym z mała spędzić święta w domku..

reklama
Zozzolka ja mojemu starszemu dawałam po wizycie u ortopedy. Kazał to robiłam :-) z resztą franka uczulil pampers firmy Pampers i wkładalam tetre do środka.

Laski nie wiem czy się uda mnie przypadkiem coś nie zaczyna.. noc kiepska strasznie źle się czułam z samego rana ból brzucha mocny a teraz co 10 minut łapie mnie straszy ból pleców dokładnie odcinka lędźwiowego :/ jak złapie to aż cala zalewamy się potem.. wykapalam się i zaraz zbieram się do szpitala bo i tak miałam wstawić się na ktg. Trzymajcie proszę kciuki aby jednak u mnie się rozkrecilo i mogłabym z mała spędzić święta w domku..
Trzymam kciuki moooooocno :-* daj koniecznie znać :-*

Kasiodek trzymam kciuki!!!

Zozzolka z biodrami mówili nic nie robić. Żadnych szerokich pieluchowan bo można krzywdę zrobić. W okolicy 6 tyg na usg bioder się idzie. Jak tam coś wyjdzie nie tak to dostaniesz wtedy zalecenia.

Ale Wam zazdroszczę dziewczyny!!
Ja we wtorek bylam na wizycie , z wielką nadzieją zasiadłam na fotel..... a tam nic, szyjka skrócona z 3 cm do 1,5 i rozwarcie na 1 cm, po prostu wyc mi sie chciało!!
Po wizycie dwa dni plamiłam, więc znowu pojawiła się maleńka nadzieja.. ale wszystko minęło :sad:.
Obawiam się że do 26 grudnia nie urodzę, a to tego czasu mam L4 i nie bardzo wiem co potem, tym bardziej, że nasza firma ma między swiętami wolne..:eek:
A mojego lekarza już do stycznia nie ma..

Hej;) u mnie kiepska nocka, siku co chwile. Poza tym coraz gorzej z ułożeniem się. U mnie jyz mały kryzys, każdy pyta kiedy i kiedy... Ludzie juz chca mnie w szpitalu odwiedzać a tu ciagle 2pak. Drażniące te pytania i mąż też już na nerwy mi działa. Najchetniej bym wyszła z domu i trzasnęła drzwiami, gdyby nie to że za daleko pewnie nie zajde.

Kasiodek trzymam kciuki oby się coś rozwinęło.

Basiaw24 - może zadzwoń do swojego lekarza czy przedłuzy zwolnienie? Tak w razie W? Ja termin mam na 26 to do 3.01 dostalam zwolnienie z tym ze 28 zgłosic sie mam na ip gdyby nic sie nie dzialo. A ty jz po terminie jestes? Nie widze suwaczkow...

reklama
Pigula a jak się objawialo uczulenie na Pampersy?

Dzag super że lekarz wyznaczył 20-go. Na święta będziecie w domku! :)

Zozzolka ja jak na razie jadlam kure gotowania, pierogi z mięsem i marchewka. Zupę pomidorówą, krupnik, kaszę gryczana, buraki na ciepło i ziemniaki. Mówię o obiedzie.
Chce niedługo zrobić pierś z indyka gotowania w warzywach.
Ostatnio mam parcie straszne na mleko - zupy mleczne itp.

Do góry