reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Hej hej.
Juz tez chce karmić i pisać o kupkach ;-)
Noc tragedia. Bóle miesiączkowe cały czas. Jak zmienię pozycję to przechodzą. Leżeć nie mogę bo boli. Pytałam położna co zrobić żeby główka zeszła niżej. Niestety teraz wszystko w rękach Tymka.
Dzag szacun i podziw za ta ozdobę okna :-) cudeńko. Niech mąż wraca do zdrowia.
Dredka usg często nie podają dokładnie. Na pewno ma powyżej 3 :-*
Kasiodek nie zazdroszczę pobytu na IP. Ważne ze z serduszkiem jest ok :-)
Szkrabek jeszcze trochę i wszystko wróci do normalności :-* tez marzy mi się szybki poród. Byle zdarzyć do mojego szpitala :-)
Miminka daj znać jak tam. Trzymaj się.
Olciastrzelce bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka :-( mam nadzieje ze operacja się udała :-*
Porannakawa kurcze dobrze ze się nic nie stało. Tylko teraz będziecie się męczyć z policją :-/ czekamy na Twój powrót na forum :-)
Idę kawę se zrobić. Dzień okropnie pochmurny. :-(

reklama
Pigula współcZuję nocy w:(

u nas noce całkiem niezle ale karmie na lezaco w łóżku i trochę mam stresa przez SIDS... młody zasypia mi wtedy ba 3-4h potem małe karmienie i znów spanie. Jak karmicie w nocy?

Szkrabek ja też w nocy karmie leżąc bo tak mi wygodniej ale w ciągu dnia na siedząco z rogalem;) polozna jak była to pokazała mi super pozycję do karmienia wiec teraz juz jest ok ;) Agatka właśnie się najada wiec dam radę Maję do szkoły zaprowadzic:) bo wczoraj tylko ja odebrałem ale jaka dumna była ze siostra po nią przyszla;) powiem wam że czasem to płacze że szczęścia moje marzenia się spełniły jestem mama dwuh zdrowych dzieci:) i dziękuję za to Bogu;)
Życzę miłego dnia mamuśki 3majcie się cieplutko;)

Gosia ale śpisz a małą całą noć? Czy odkladasz poksrmieniu do lozeczka? Mój się zaraz wzbudza w swoim łóżku i do cyca na 5 min i już śpi. Odkladam i znów to samo. A przy mnie śpi nawet 4h ciągiem karmienie i znów śpi ciągiem...

Noooo, co taka przerwa w porodach? Wszystkie się na świąteczne porody szykują? :laugh2:
Pół nocy dzisiaj nie spałam. Oprócz bólu i drętwiejących co raz bardziej rąk nie daje mi spać rozum :-p. Martwię się co będzie jak Jarkowi nie przejdzie do porodu. Sama nie dam rady, to ja będę potrzebowała pomocy, nie tylko przy mnie ale i przy Starszaku. Co za syf :-(. A póki co nie przechodzi mu nic a nic.
Lecę do garów a potem zabieram się za wieniec. Już nogami przebieram i doczekać się nie mogę :-) . Mam nadzieję, że wyjdzie :-p.

Noooo, co taka przerwa w porodach? Wszystkie się na świąteczne porody szykują? :laugh2:
Pół nocy dzisiaj nie spałam. Oprócz bólu i drętwiejących co raz bardziej rąk nie daje mi spać rozum :-p. Martwię się co będzie jak Jarkowi nie przejdzie do porodu. Sama nie dam rady, to ja będę potrzebowała pomocy, nie tylko przy mnie ale i przy Starszaku. Co za syf :-(. A póki co nie przechodzi mu nic a nic.
Lecę do garów a potem zabieram się za wieniec. Już nogami przebieram i doczekać się nie mogę :-) . Mam nadzieję, że wyjdzie :-p.

Dzag a dostaje zastrzyki czy tylko tbl? Jeszcze trochę czasu ma żeby mu przeszło. Będzie dobrze!! Czekamy na zdjęcie wieńca :-) jejku jak ja Ci zazdroszczę tych umiejętności. Ja taka niezdara jestem. Mi pozostaje kupić ;-)

Szkrabek nie jak nakarmie to odkładam do łóżeczka i spi dalej pod nosek czasem pieluszkie jej klade;) Agatka bardzo grzeczna jest wiadomo że nie spi 24h bo w dzień ogląda świat i potrafi nie spać ze 2,5h wiec jest ok a może spróbuj mu zamiast pieluszki polozycz koszulkę w której chodzilas żeby czuł twój zapach może to pomoze;)

Wyobrazcie sobie że Zapomnialam hasła do windows i mam zablokowany komp. :/ mój mąż się śmieje że razem z młodym ta wiedzą że mnie wyszła. A ją mam mega stres... :/ tęł się do tylka nadaje jeżeli chodzi o względna komunikację.. Ech

reklama
Hej, ja się melduję wśród żyjących - moją nieobecność usprawiedliwiam gorączką, katarem i ogólną niemocą od soboty...wróciłam ze szpitala i totalnie mnie rozłożyło :eek: dzięki tylko, ze dziewczynki i mąż zdrowi, a ja byłam dętka, nawet nie wiem kiedy mogłam coś złapać, koszmar. Teraz jest trochę lepiej gorączka mi spadła, jedynie nos mam koszmarnie przytkany :crazy: nawet nie próbuję nadrabiać - jest to nierealne po prostu heh.

Dzag- wielkie dzięki za zajecie się listą :-) super wrócić i zobaczyć, że tyle dzieciaczków już mamy :-)
Wszystkim mamom, które urodziły oczywiście dużo zdrówka dla Was i dzieciaków! I ogromne gratulacje :-)

Do góry