reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

@Gosia25 jestesmy z Toba!!! Bedzie wszystko pieknie, jestem tego pewna :) ah juz niebawem zobaczysz swoja coreczke :))
@.szkrabek a Ty jak tam? Cos sie ruszylo????
@..aenye no to Ty tez juz na koncowce totalnej :) moze akurat do terminu cc cos sie ruszy samo, tego Ci zycze!
@olciastrzelce ajajajaj. No to zdrowka dla meza! Zabezpieczaj sie jakos przed podlapaniem przeziebienia. Duzo wit C itd.
@kreatorka gdzie jestes kobito? Dziewczyny maja racje, że cos zamilklas :)
@Dreddka no nie. O Tobie powinni w jakiejs ksiazce napisac :D matka wariatka normalnie. Do ostatniego dnia w pracy :D Ty sie modl zeby po drodze do mikrofonu wody Ci nie odeszly :D to dopiero by bylo wystapienie hihi.

G wlasnie pojechal do pracy, a ja przytoczylam sie do lazienki, wiadomo po co. Troche mnie brzuch pobolewa, twardnieje i boli jak na okres. Do tego glodna jestem to ide sobie zaraz rosol zagrzac, a co :D korzystam poki moge, w szpitalu nie bede mogla jesc o ktorej bede chciala tylko wtedy gdy pory jedzenia :/
@basiaw24 a Ty jak zawsze slaba noc i nie spisz?????

reklama
widzę, że nie tylko ja nie śpię;)

skurcze od jakichś 2 godz mam, co 7-10 min, trwają po 45 sek i boląąąąąą!!!!!! własnie zauważyłam, ze odszedł kawałek czopa:) lecę pod prysznic, zobaczymy czy przejdzie;)

widzę, że nie tylko ja nie śpię;)

skurcze od jakichś 2 godz mam, co 7-10 min, trwają po 45 sek i boląąąąąą!!!!!! własnie zauważyłam, ze odszedł kawałek czopa:) lecę pod prysznic, zobaczymy czy przejdzie;)

Aaaa no nie gadaj! :) trzymam kciuki, żeby to bylo to! :) daj znac jak bedziesz mogla ;)

Domi ja dalej w domu, po prysznicu nic nie przeszło. Skurcze dalej silne, trwają ok minuty co 7-10 min. Mam nadzieję, ze to TO! :) myślę czy już męża budzić, zeby jeszcze śniadanie zdążył zjeść;p

aaa i czop odchodzi dalej;)

Quchasia, Woooow! To na pewno to :-) super! Powodzenia!! Trzymam kciuki :-)

Gosia, Szkrabek, Aenye za Was również, będzie dobrze:-)

Ciekawe jak tam Kreatorka i Piguła?

Dreddka, tak jak mówi Domi, powinnaś dostać Nobla, na ostatnich " nogach" a praca wre! No i faktycznie uważaj,żeby Ci wody nie odeszły idąc na mownice :-)

Domi, Ty za to powinnaś dostać Nobla za jedzenie o każdej porze dnia i nocy :-) i nie są to zazwyczaj lekkostrawne potrawy :-)

A ja zostałam sama...M pojechał do pracy, jednej potem od razu do drugiej,i wróci dopiero jutro wieczorem...:| mam nadzieję,że nie wydarzy się nic nieplanowanego...a moja wymarzona data porodu dopiero przyszły wtorek, 15.12.2015;-) ale ja tam mogę sobie chcieć.. :-)

Może uda mi się jeszcze coś zdrZemnac, bo przede mną trochę intensywny dzień, zakupy, dentysta no i muszę chrzesniaka z Mikołajem odwiedzić.

Ostatnia edycja:
quchasia - zaciskam kciuki! Oby to było TO, byś się nie męczyła!!! :tak:

Ja nadal 2w1, choć w nocy przyszły już bóle z krzyża :sorry: Ale nadal słabe w porównaniu z TYMI, ale na tyle dokuczliwe, że wkurzają i bolą... i mogłoby się już rozkręcić, bo jestem już zmęczona nimi... ile można mieć tych skurczów przepowiadających?? - to już druga doba się kończy!!! :crazy: nie jestem zadowolona... :no:

Quchasia no to powodzenia mam nadzieje ze to juz i lekkiego porodu zycze:tak:
Szkrabek mam nadzieje ze ci sie rozkreci i bedziesz miala lekki porod:tak:
Dreedka no powdziwiam jeszcze do pracy :-p

Ja wstalam zaraz tabletke mam wziac maz pojechal po kolezanke i po 7chwile jedziemy:laugh2: nie moglam w nocy spac budzilam sie co godzine przezywajac:-p z jednej strony jestes super szczesliwa ze to juz a z drugiej mam stresa:-p ale coz nie omine tego:-p
Wiec dziewczynki lekkich porodow zycze bede starala sie wchodzic jak najczesciej tylko juz wiecie ze przez telefon dodaje mi krotkie posty wiec bede pisala po jednymnzdaniu chyba ze uda mi sie to zmienic:-p ja lece jeszcze torbe spakowac z kocem i poduszkami zeby maz pozniej przywiozl. Jak jzu bede mogla dam znac o ktorej moje malenstwo przyszlo na swiat:-D
Milego dnia mamuski:-D

reklama
Do góry