reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
No mozliwe ze to inka, i mega malo kawy w niej.. Ale mneijsza o to
Najwazniejszy jest ten smak haha. Mi zawsze smakuje i zawsze do sniadania ja bralam :D mmmmmniami.

Mlody mi tak fika po brzuchu, ze wymiekam. Musze sprobowac zasnac bo bol niesamowity :( ała

Szkrabek to do dzieła może Ty też z jutrzejsza data urodzisz powodzenia:)
Ja już ogarnięty tabletka wzięta jutro o6 druga i w droge:) ale mam takiego stresu ze chyba nie zasne :/ nie pamiętam kiedy się tak stresowalam wiem że to nie strach ale durny stres:/
Domi ta kawa to napewno inka ja taka piję tylko karmelowa:)uwielbiam
Dobra lecę próbować zasnąć jak już jutro będę mogła to napewno dam znać milej i przespanej boćki mamuski:)

Szkrabek to do dzieła :) my tu juz niecierpliwie czekamy na kolejne grudniowe maluszki :)
Domi pogoń troche tego twojego uparciuszka to i kawę dostaniesz rano pewnie:) swoja drogą to ja tej kawy szpitalnej nie lubię ale za to te rozwodnione zupy mleczne nawet mi smakowaly :)
Kurczę mojego małża całkowicie rozłożyło przeziębienie i już nawet przez tel nie mogłam go zrozumieć :/ trzeba go szybko doprowadzić do stanu używalności;) mam tylko nadzieję że mnie nie zarazi.
Kto się jeszcze na jutro szykuje do rozpakowania? Kreatorka cos ucichła... A tez chyba na jutro jest?
Milej i stosunkowo udanej nocy wam życzę dziewczyny :)

Hej dziewuszki :)

Jutro rano dzwonię do gina o której mam się w szpitalu stawić.. badania, a potem we wtorek CC. No i nie jestem zadowolona z rozwoju wypadków, bo chciałam, żeby się samo zaczęło.. ale nie można mieć wszystkiego :) Czuję się okropnie szczerze mówiąc, jakbym je na siłę wyciągała. Ech. Cholerny gen matki polki mi się włączył :p
Z drugiej strony mam tak totalnie dość już, że oby mnie nie przetrzymywali w nieskończoność i wszystko było dobrze. Mam już dość.

Narobiłam się w ten weekend strasznie. i nic to nie dało ;) włącznie z przystrojeniem domu. Ładowarki nie znalazłam :/ zamówię nową, szkoda, że nie będzie oryginalna.. zpaasowe baterie też zniknęły, oczywiście jak Domi mówi, znajdą się jak już kupię nowe. wkurw. Ech

Dobra, dziewczyny, idę spać. Rano jeszcze elektryk wpada, mam pranie do złożenia i przepakować torbę (tzn przejrzeć, czy mam wszystko) :)
Dobrej nocy!

Czuję się okropnie szczerze mówiąc, jakbym je na siłę wyciągała. Ech. Cholerny gen matki polki mi się włączył :p
Z drugiej strony mam tak totalnie dość już, że oby mnie nie przetrzymywali w nieskończoność i wszystko było dobrze. Mam już dość.

Przestań:) przecież nie robisz tego dla własnego widzi mi się;))

są jakieś nie śpiace dzis?? obudziłam się jakąś godzinę temu z uczuciem- zaraz zrobię dwójkę, ale nic.. doszły do tego co jakiś czas dość mocne skurcze, aż zaczełam do nich oddychać hehe.. spać odechciało mi się całkowicie. Zara zapodam sobie serial, bo oszaleje tak leżąc w łożku..

Hejka- jak was czytam to z jednej strony chciałabym by i u mnie się już zaczęło - a tu ponad dwa tygodnie jeszcze- a z drugiej to mi się nie spieszy.;) choć już czuje zmęczenie ciąża. I twardniejącym mocno wieczorami brzuchem. Nie moge znaleźć pozycji żadnej, a on zamienia się w skale.
Szkrabek, Gosia trzymam za was kciuki! I lecę do pracy. Mam jakiś tydzień publicznych wystapień - dziś dla jakiś studentów, w w środę jestem mówca na sporej konferencji- mam nadzieje, ze się wtocze na mównicę ;)

reklama
Do góry