.szkrabek
Fanka BB :)
Szkrabek mi to sie marzy duza narozna wanna z kabina odrazu ale wiadomo jak to w bloku w malej lazience ;-)
Swoja droga jakis czas temu moj ma chcial dolaczyc do mnie do kapieli i jak wlazl do wanny to mialam ubaw po pachy:-) siedzial scisniety jak sledz w puszce i po 2 minutach go wygonilam bo mialam za malo miejsca hehe. Jak nic byla to romantyczna kapiel we dwoje hehe
Buhahahaha - mój tez kiedyś wlazł mi do wanny to myślałam, że go zamorduję - zbeszcześcił mi moją wodę i miejsce zajął i jeszcze narzekał, że za gorąco i jak ja mogę tu siedzieć... to po kiego mi wchodzi?! Wynocha pod swój prysznic
Ale takie próby były w pierwszym roku naszej znajomości - to wiadomo jak to jest ;-) Teraz już ani w głowie takie rzeczy Wanna to moje sanktuarium
A wanna narożna - ach marzenie... niestety u mnie też miejsca brak na takie wypasy ;-)
Muszę poczytać co wywołuje skurcze w takim razie - bo do gorącej to się boje wchodzić, bo to wiadomo krążenie przyspiesza i niedaj Boże jakieś krwawienie wywoła czy coś...