reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Domi ja mam okna nisko i nie musze sie wyginac zeby je umyc ale tylko we wnatrz umyje maz tez jak sie dowiedzial ze chce myc to cytuje : co ty mazz w tej glowie: D.
Ja leze i odpoczywam boli mnie plecy pod lapatka i nie wiem od czego moze za duzo dzis zrobilam:/ i brzuch na dole jak bym okres miala juz z tydzien taki dyskomfort mam:/ ale zaraz Maje spac klade i sama tez ide:)

reklama
Cześć Dziewczęta,

Popsułam się ostatnio :-( Mam strasznego pietra i jednocześnie jestem bardzo podekscytowana. Chcę już urodzić, ale jednocześnie chcę urodzić w grudniu. Jakoś mało stabilna emocjonalnie jestem ostatnio. No infantylna taka :crazy:
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale siedzę i ryczę, że taka głupia jestem :-(
kochana nie martw sie, ja też swiruje. Chcialabym już urodzić i miec to za sobą + tulić malucha, ale z drugiej strony poczekałabym do grudnia. Z tym, że w 1 tygodniu grudnia szwagierka bedzie w pl, a pewnie jak na złość akcja porodowa zacznie sie jak jej nie bedzie. A co, zebym za łatwo nie miala, bo przeciez miala byc moim tlumaczem :tak:

Domi ja mam okna nisko i nie musze sie wyginac zeby je umyc ale tylko we wnatrz umyje maz tez jak sie dowiedzial ze chce myc to cytuje : co ty mazz w tej glowie: D.
a no chyba że. Ale małzonka to masz madrego :tak: i powinien Cie przywiazac do krzesła czy sofy, bo nie zwalniasz tempa!

Ja wyskoczyłam po 20 z G do sklepu, bo on musiał papierosy kupić a mi sie zachciało hot dogów :-D No i kupilismy bulki, parowki mialam i tam inne skladniki tez w lodówce... Taki tam smaczek naszedł na wieczór :-) Buuu a jak myłam naczynia to szklanka wyskoczyła mi z rąk, chciałam ją złapać i ją docisnełam tak mocno, że przecięło mi palca u góry i w zgięciu przy dłoni [?] Krew aż rozprysnęła na wszystko dookoła, ble :-( Nienawidze być skaleczona :crazy::-( Boli... Uciekam chyba już spać. Spokojnej nocy każdej z was!!!

OlaSzy pisze:
obejrzyj sobie TV - na TVN masz kilka ciekawych propozycji - Gesslerowa i Jack Reacher
Właśnie dzisiaj obejrzałam Gesslerową. Się działo!!:szok: I odszczekuję wszystkie moje ostatnie narzekania na męża, słowo daję :-D. Jednak mam anioła w domu w porównaniu z tym bucem z dzisiejszej Gesslerowej :eek:.
Traktorzystka, no weeeeź. Porycz sobie jak potrzebujesz. Co w tym złego? :-) Lepiej się popłakać albo powkurzać, a nie tłamsić w sobie bajzlu. Taki czas, że obawy i niepewność mieszają w głowach. Po porodzie jeszcze przez jakiś czas tak będzie. Trzeba być dla siebie troszkę pobłażliwym, naprawdę.

zdążyłam przeczytaćdwie strony i wpadła do mnie siostra. No i juz po lekturze... Później mąż wrócił z pracy, wspólna kolacja, dwa prania wstawiłąm i powiesiłam i dopiero teraz zasiadam do czytania. Z tego co pamiętam to:
OlaSzy - to rozpakowujemy się dzień po dniu :tak:

Śliwka - bardzo się cieszę, że mąż odnalazł sie w nowej sytuacji! Niech Malutka zdrowo rośnie!

Jakbym juz nic nie napisała to spokojnej nocki Wam zycze!

Aaaaaa Jeszcze spóźnione, ale z serducha najlepsze życzenia imieninowe dla Kiki! Żeby każdy dzień przynosił cudowne niezapomniane chwile!

Ostatnia edycja:
No ja tez juz w lozku:)jutro juz piatek wiec w sobote sobie pospie dluzej:)
Maja dawa wyrwac druga dwujke na dole wiec podlozylam kase to bedzie zadowolona:) A mi cos miedzy rzesami wyroslo taki maly guziczek jak by dzike
mieso:/ mam nadzieje se wieksze nie urosnie a nie zauwazywal wczesniej bo takie male.
Dobra lece spsc spokjne i przespanej nocki dziewczyny dobranoc:)

reklama
@.szkrabek Ty tu o okraglym swiecacym ksiezycu, az Kika zaczela rodzic.. Haha :)
@Kika7878 kochana zycze szybkiego i bezbolesnego w miare porodu! Maz nie moze poprosic o wolne w pracy? Ja bym mojego do pracy nie puscila gdyby mi.wody odeszly, nie nie nie, ale moze tez dlatego ze mam stresa bo.to moj pierwszy porod bedzie. Trzymaj sie i odzywaj jak bedziesz w stanie! :*

@Gosia25 dzikie.mieso? Haha! Mi czasem wyjdzie na oku miedzy rzesami na dole taka kropka jasna ale schodzi po kilku dniach. Nie wiem czy to to samo co u Cb :p

Do góry