Melisska32
Fanka BB :)
Piguła no co za babol z tej Twojej teściowej! W ogóle nie bierz tego co powiedziała pod uwagę, po pierwsze to jesteś szczuplutka i zgrabniutka, a po drugie każda kobieta da radę urodzić własne dziecko, jak nie SN to przez CC i wara jej od Ciebie i Twojego maleństwa!
Normalnie mi się ciśnienie podniosło
Moja powiedziała do mojego męża "Pozdrów grubasa", ale mi to zwisa i powiewa, że tak powiem, zresztą akurat znam ją na tyle, że wiem, że to żartem było.
Dzag no rozbawiłaś mnie z tym planowaniem kiedy chcesz cc
W moim odczuciu też mam głupi oficjalny termin, bo na Wigilię, a ostatnie czego chcę to spędzenie Świąt w szpitalu. Mąż ma urlop od 20 grudnia to będziemy przyspieszać ;-) przy synku podziałało, może i przy córeczce poskutkuje.
Aenye pojechałaś jednak na tą IP?
Piotrusiowa moja Malutka też kopała po tych czujnikach od KTG, nie podobało jej się że jakieś pasy ją obejmują. A brata w ucho kopnęła jak ją chciał podsłuchać aż się zdziwił, że ma tyle siły. :-)
Szkrabek u mnie to był mus z tym fotelem, mam ciasne mieszkanie i żeby wstawić łóżeczko musimy wywalić wersalkę, a siedzieć na czymś muszę, więc wybór padł na fotel bo tylko on się zmieści obok łóżeczka.
Super, że masz bardzo dobre KTG!
Gosia a jak tam Twoje zatoki? Lepiej już?
Justa nie pomogę z piżamą niestety, na Alle-drogo patrzyłaś?
Kreatorka małe mieszkanie- podajmy sobie ręce.
Normalnie mi się ciśnienie podniosło
Moja powiedziała do mojego męża "Pozdrów grubasa", ale mi to zwisa i powiewa, że tak powiem, zresztą akurat znam ją na tyle, że wiem, że to żartem było.
Dzag no rozbawiłaś mnie z tym planowaniem kiedy chcesz cc
W moim odczuciu też mam głupi oficjalny termin, bo na Wigilię, a ostatnie czego chcę to spędzenie Świąt w szpitalu. Mąż ma urlop od 20 grudnia to będziemy przyspieszać ;-) przy synku podziałało, może i przy córeczce poskutkuje.
Aenye pojechałaś jednak na tą IP?
Piotrusiowa moja Malutka też kopała po tych czujnikach od KTG, nie podobało jej się że jakieś pasy ją obejmują. A brata w ucho kopnęła jak ją chciał podsłuchać aż się zdziwił, że ma tyle siły. :-)
Szkrabek u mnie to był mus z tym fotelem, mam ciasne mieszkanie i żeby wstawić łóżeczko musimy wywalić wersalkę, a siedzieć na czymś muszę, więc wybór padł na fotel bo tylko on się zmieści obok łóżeczka.
Super, że masz bardzo dobre KTG!
Gosia a jak tam Twoje zatoki? Lepiej już?
Justa nie pomogę z piżamą niestety, na Alle-drogo patrzyłaś?
Kreatorka małe mieszkanie- podajmy sobie ręce.