Ja wróciłam właśnie z KTG i z zakupów.
KTG bardzo dobre, nie ma się czego przyczepić, jak to moja ginka powiedziała :-) Za tydzień kolejne. A to będzie już dzien przed terminem
No i wypiłam sobie kawkę w Costa Cafe :-) bezkofeinową of kors
auliya - współczuję chorych chłopców... oby malutka nie złapała jakiegoś badziewia...
dzag - ale żeś przeanalizowała końcówkę grudnia - widać, że wiesz czego chcesz ;-) konkretna babka!
Jak lekarz Ci datę przydzieli to już widzę jak wyciągasz kalendarz i mówisz - wtedy nie bo coś tam, nie nie ta data tez nie pasuje - najlepiej to wtedy albo wtedy
A Tymek już lepiej? Z przedszkola nie dzwonili, że dziecko chore czy coś...?
Jeżeli chodzi o Szlachetną Paczkę- to u mnie w firmie jest co roku taka akcja. Z tymże informacja o rodzinie jest rozsyłana i dostępna własnie u organizatorów akcji u mnie w biurze - nigdy nie wchodziłam na stronę Szlachetnej Paczki by poczytać o rodzinie - zawsze info z linkami w mailu było rozsyłane o wybranych osobach wraz z informacją jakie produkty dla kogo są potrzebne (w sensie lista z wymienionymi członkami rodziny wraz z rozmiarami ciuchów i listą inncyh potrzebnych rzeczy jak książki czy komputer + ogólne spożywcze i chemia).
Może do przedszkola się zgłoś - do kierownika administracyjnego - czy organizatora tej akcji w przedszkolu i tam na pewno mają pełne info - przynajmniej powinni
Gosia - super, ze już wszystko gotowe, teraz tylko czekać na termin
amos - zdrówka dla córeczki
Melisska - zazdroszczę fotela do karmienia - ja w końcu musiałam zrezygnować - brak funduszy :-(
Piguła - aż teściowa masakra - jak ona mogła powiedzieć, że jestś gruba??? Ona chyba grubej nie widziała - chudziutkie rączki, buźka, nózki - tylko brzuszek masz i też nie za wielki z tego co na zdjęciach widać... ech, kobiety potrafią zdołować...
Wczoraj moja przyjaciółka miała mini babyshower (w Holandii, wiec beze mnie niestety :-( ). Laski dały jej krem na rozstępy i komplement "ciąża Ci służy - na buzi się zaokrągliłaś, ale dzięki temu zmarszczki Ci się wygładziły" - myślałam, że padnę
A podobno to na prawdę z dobrej woli powiedziane, nie ze złośliwości heh
ah a przywitały ją "cześć Kim" - od Kim Kardashian
ze niby taka wielka już jest (jest w 29tc) - i chudziutka, jak zawsze zresztą.
Komplement wyszedł od ponad 50 letniej kobiety, która jest bezdzietna i mega zadbana - wszystko zrobione tip top ma. Najlepsze ciuchy, super makijaż, buty, pazury - no picuś glancuś.
A moja przyjaciółka ma 160 cm, przed ciążą ważyła 49kg (piękna kobieta, szczuplutka i też zadbana, na wyższym stanowisku niż ta 50-tka) - ech - kobieta kobiecie wilkiem normalnie - mnie to osobiście boli... ale co zrobić.
Także nie przejmuj się - czasem choćbyśmy wyglądały jak milion dolarów i tak znajdzie się jakaś zawistna skora do obgadania, a czasem po prostu ktoś bezmyślnie coś walnie
. A sorry, ale w 9 miesiącu ciąży nie musimy już błyszczeć jak gwiazdy na niebie... uszy do góry! nie przejmuj się - a w ogóle co to za tekst "nie da rady"??? Każda da radę - tak nas natura wyposażyła i niech spada na bambus
Dobrze, ze mąż się zachował jak człowiek
Kreatorka - jak złożysz łóżeczko to łatwiej wtedy z meblem jeździć by zobaczyć gdzie co najlepiej będzie pasować i nie zawali pokoju.
Ja dziś "drobiazgi" na Mikołajki w kauflandzie kupiłam, bo od dziś promocja na rzeczy ze Star Warsami - a mój syn to mega wielki fan
Do tego wielka paczka Toffiee czy jak to tam się pisze + model do składania + książka dowcipów, bo chciał...
Muszę to tylko podzielić na 3 kategorie - mikołajki, święta (im więcej paczek tym lepiej
) i prezent od brata
i mam na szczęście syna z głowy już - uff
A mąż na Mikołajki dostanie mikołaja z czekolady i szampon i żel Yego. Z mikołaja się najbardziej ucieszy
aenye - co u Ciebie? Daj znać!