Domi_Polka
Fanka BB :)
Ah i jutro na 9:15 wizyta u ginki :-) Ciekawe jak ktg wyjdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bym chciała wiedzieć, kiedy zostanę mamą, bo doczekać sie nie moge... no i boje się zeby nie olać jakichś ważnych sygnałów.Szkrabek powiem Ci, że właśnie najbardziej cieszę się z tego powodu, że WIEM kiedy to będzie. Jestem niestety tak ułożoną osobą, że robię sobie nawet plan obowiązków (zarówno do pracy jak i w domu) na kartce dzień wcześniej. Nie lubię niespodzianek, dlatego jak dostałam info - to 30.11 to zrobiłam się spokojniejsza. Natomiast mąż pobladł i teraz oddał się sprzątaniu
uf..
no uwierz mi, że staram sie uwazać, przeciez nie chcialam sie poślizgnąć... wytarli by tą podłoge, a nie... przeciez jakbym padła na glebe to bym ich pozabijała.....mój brzuch jest tak ciężki że znosi i ciężko sie chodzi.Domi - kurde, Ty uważaj, bo fikanie w tym stanie to już niebezpieczne na maksa