reklama
Ahaaaa, OlaSzy, no na tych terminach po in vitro to się nie znam, choć wiem, że jest to inaczej liczone. No to co innego. No i to jest ewidentny plus cesarki - po prostu się wie, kiedy przyjdzie dziecko na świat i można się jakoś zorganizować. Innych plusów nie widzę .
OlaSzy
Fanka BB :)
Widzisz dzag od samego początku mówiłam, że tylko SN i każdy kto zachwalał mi cesarkę to pukałam po głowie i mówiłam, że to nie jest takie o - wycięcie pieprzyka czy oczyszczanie porów, że każda powinna sobie fundować. Ale jak widać życie pisze zupełnie inne scenariusze.. Ja się cieszę tylko z tego, że jest plan, którego będziemy się trzymać.;-)
.szkrabek
Domi ją też bym się wystraszyla i wkurzyla... Daj spokój. Brzuchy już takie wielkie że przeważają człowieka :-\ dobrze że Twój facet był obok
Dobranoc kobietki oby ta noc okazała się dla nas przychylna.
Porannakawa daj znać jak się czujesz.
Dobranoc kobietki oby ta noc okazała się dla nas przychylna.
Porannakawa daj znać jak się czujesz.
..aenye
Mama grudniowa'06
Hej laski,
no ja się dzisiaj nieźle zeschizowałam, że to już. Nie wiem, na noc ręcznik sobie pod d.. położę Skurcze mam jakieś dziwne, takie mocne twardnienie połączone z bólem. Dzieci zdecydowanie mniej ruchliwe, wręcz powiedziałabym że na palcach policzyłabym ruchy Gucia. Shit. Rozmawiałam z lekarzem, mam powtórzyć badania i sprawdzić, czy nie jest gorzej. Jakby było gorzej to od razu rozwiążą mi ciążę, "ale na razie proszę się nie martwić". Jakby to było możliwe... ECH mówię wam
Jak wam puchną nogi to równomiernie? Bo mi jedna spuchła jak nie wiem, aż rwie i nie schodzi ta opuchlizna nic, a druga mniej. Obie za to spuchnięte po całości ponad kolanem aż Nie wiem, boję się, w kontekście tego białka. Ciśnienie w porządku na szczęście. Ale trochę mi niedobrze było też dzisiaj (jakby mdłości znowu). Ewidentnie szykujemy się do porodu… nie ma co… ale bardzo bym chciała chyba grudniowy termin jednak
OlaSzy - ale fajnie! Też bym chciała znać datę i godzinę Super, że już się możesz uspokoić. Zazdrość
Dobranoc, ludki. Postaram się zasnąć, chociaż wiem, że lekko nie będzie. Ciekawe, czy wstanę jutro bardzo opuchnięta..
no ja się dzisiaj nieźle zeschizowałam, że to już. Nie wiem, na noc ręcznik sobie pod d.. położę Skurcze mam jakieś dziwne, takie mocne twardnienie połączone z bólem. Dzieci zdecydowanie mniej ruchliwe, wręcz powiedziałabym że na palcach policzyłabym ruchy Gucia. Shit. Rozmawiałam z lekarzem, mam powtórzyć badania i sprawdzić, czy nie jest gorzej. Jakby było gorzej to od razu rozwiążą mi ciążę, "ale na razie proszę się nie martwić". Jakby to było możliwe... ECH mówię wam
Jak wam puchną nogi to równomiernie? Bo mi jedna spuchła jak nie wiem, aż rwie i nie schodzi ta opuchlizna nic, a druga mniej. Obie za to spuchnięte po całości ponad kolanem aż Nie wiem, boję się, w kontekście tego białka. Ciśnienie w porządku na szczęście. Ale trochę mi niedobrze było też dzisiaj (jakby mdłości znowu). Ewidentnie szykujemy się do porodu… nie ma co… ale bardzo bym chciała chyba grudniowy termin jednak
OlaSzy - ale fajnie! Też bym chciała znać datę i godzinę Super, że już się możesz uspokoić. Zazdrość
Dobranoc, ludki. Postaram się zasnąć, chociaż wiem, że lekko nie będzie. Ciekawe, czy wstanę jutro bardzo opuchnięta..
Dzag ja tez nie mam zadnej wizyty jutro ani wcale juz dopiero na cc
Aenye a mose z nogami wysej sprobuj polezec
Dom uwazaj na siebie kobieto!
Ola super ze znasz date tydzien przede mna
Ja dzis uprasowalam posciel do lozeczka i odrazu ubralam niech juz czeka bo wszyso sie moze zdarzyc Leze w lozku i mam nadzieje ze zzasne bo ledwo zywa jestem tak ze dobranoc i przespanej nocki zycze
Aenye a mose z nogami wysej sprobuj polezec
Dom uwazaj na siebie kobieto!
Ola super ze znasz date tydzien przede mna
Ja dzis uprasowalam posciel do lozeczka i odrazu ubralam niech juz czeka bo wszyso sie moze zdarzyc Leze w lozku i mam nadzieje ze zzasne bo ledwo zywa jestem tak ze dobranoc i przespanej nocki zycze
Ooo widzę,że dziś tylko ja nie śpię w nocy:-)
Śpię dziś u rodziców w bloku! Matko jak tu jest ciepło!! :-/
Już się odzwyczailam tych wysokich temperatur blokowych..eh
Dzag, ja też nie mam jutro wizyty, dopiero 9 grudnia mam, więc całe 2 tygodnie muszę jeszcze czekać, a dziś rozpoczynam już 37 tydzień. Kiedy to zlecialo?! :-)
OlaSzy ale super,że masz już wyznaczona datę;-) z tego powodu też chciałabym mieć cesarke. Wszystko można sobie zaplanować itp.
Domi, ja dziś też zjadłam solidna porcję lodów, ale cały czas "chodzą" za mną lody z McD, ale jakoś nigdy mi po drodze...:|
Aenye, biedna Ty nasza. Ciężko z tą opychlizna...:-/pamiętam, że moja kuzynka też tak słucha na końcu ciąży, ale ona miała i Cukrzycę ciążowa i potem jej doszło zatrucie ciążowe...życzę Ci żebyś jak najszybciej urodziła :-)
Porannakawa a jak Ty się czujesz?
Ale bym coś zjadła, ale tu wszyscy śpią,a nie chce ich budzić buszujac po kuchni.. .niech to już będzie ranek...eh :-)
Śpię dziś u rodziców w bloku! Matko jak tu jest ciepło!! :-/
Już się odzwyczailam tych wysokich temperatur blokowych..eh
Dzag, ja też nie mam jutro wizyty, dopiero 9 grudnia mam, więc całe 2 tygodnie muszę jeszcze czekać, a dziś rozpoczynam już 37 tydzień. Kiedy to zlecialo?! :-)
OlaSzy ale super,że masz już wyznaczona datę;-) z tego powodu też chciałabym mieć cesarke. Wszystko można sobie zaplanować itp.
Domi, ja dziś też zjadłam solidna porcję lodów, ale cały czas "chodzą" za mną lody z McD, ale jakoś nigdy mi po drodze...:|
Aenye, biedna Ty nasza. Ciężko z tą opychlizna...:-/pamiętam, że moja kuzynka też tak słucha na końcu ciąży, ale ona miała i Cukrzycę ciążowa i potem jej doszło zatrucie ciążowe...życzę Ci żebyś jak najszybciej urodziła :-)
Porannakawa a jak Ty się czujesz?
Ale bym coś zjadła, ale tu wszyscy śpią,a nie chce ich budzić buszujac po kuchni.. .niech to już będzie ranek...eh :-)
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
Od godziny mam skurcze co 6 minuty ale nie jakies bardzo bolesne.. Czekam wiec do rana. Szkoda ze spac sie nie da. Wrrr
Ciekawe czy przejdą
Jakoś nie chce mi sie wierzyć zeby to miało byc juz. Nieee
Ciekawe czy przejdą
Jakoś nie chce mi sie wierzyć zeby to miało byc juz. Nieee
reklama
traktorzystka
..aenye zaciskam kciuki! Może wejdź pod prysznic i weź no-spe, żeby rozwiać wątpliwości? :-) Ja od tygodnia mam pod przescieradlem te takie maty Seni, żeby łóżka nie zalać w razie czego ;-)