reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

ona stwierdziła, ze nadal wysoko..
natomiast mi od poniedzialku lzej sie oddycha i wydaje mi sie mniejszy więc chyba ciut jest nizej....ale na wznak za długo nie poleze

chciałm dzis kupic czapeczke zimowa małej i nie mogłam sie zdecydowac.... i chyba wezme rozmiar 41, bo mniejsza 38 jest brzydsza i rozmiarowo identyczna...

reklama
Justa, śmiej się śmiej z takich maminych zabobonów. Ale się zdziwisz jak za dwa dni urodzisz :rofl2:

Domi, Quchasia ja jestem strzelec a też nie potrafię się kłócić. Zawsze mi się głos łamie i odpuszczam, bo nie ma nic gorszego jak się poryczeć przy kłótni.

Quchasia, wrzuć ten link do placków na wątek kulinarny. Tu się zaraz zgubi, a chętnie bym spróbowała placki z piekarnika. Zawsze to mnie tłuszczu :-) A ja uwielbiam placki.

My już po zabawie. Choć chyba bawili się wszyscy tylko nie moje dziecko :dry: No, może na swój sposób. Nie wiem czy nazwać go indywidualistą, czy po prostu aspołecznym, po tatusiu :-D No nic. W każdym razie fajnie było popatrzeć jak się dzieci bawią, jak tatusiowie z córami wywijają na parkiecie :-) Zdjęcie jakieś nam mąż zrobił, ale nawet go nie widziałam jeszcze bo w aparacie jest. Jutro zrzucę na komputer to zobaczę czy nadaje się do opublikowania ;-)

Domi, tak, ten zamknięty wątek byłby tylko dla grudniowych mam. Mogłybyśmy tam wrzucać zdjęcia naszych maluszków czy nasze.

@dzag82 nooo ja mysle że wrzucisz foty! Nie ma innej opcji !! Tak mi się nudzi, że ściagnełam program i zrobiłam taką niby próbkę "rozpakowanych mam". Dodam tu fotke w poście i czy to tak miałoby wyglądać? Czy jakieś zastrzeżenia są, bo ja sie na tym nie znam, ale tak jak pisałam z nudów to zrobiłam :-D i coś mi się popsuło, bo niewyraźne troszku.

Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 63
Tak myslalam z tym jajem..szkoda bo mam smaka.
Klocic sie nie umiem tez zaraz bym ryczala za nerwowa jestem, a koziorozec jestem jak juz o tych znakach:-)

Dobra zrobiłam tą grupę zamkniętą specjalnie dla nas. Chyba nie macie mi tego za złe??? Zapraszam po kolei każdą z was. I chyba dopiero później bede mogla wybrać kolejnego moderatora? :eek:

Ja już nie wiem czy dobrze to zrobiłam i w dobrym miejscu?! Bo na telefonie nie umiem odnaleźć tej grupy prywatnej, gr. O co chodzi????

Dzag super ze imperzka sie udala czekamy na focie:-D
Zozzolka spij ile wlezie bo pozniej nie bedzie tak latwo i pisz do nas co i jak:-D
Domi ja tez ogladalam hurrem ale nie caly bo po mala musialam isc ale wiem co i jak:-p super ze zalozylas ta grupe:-D a babka ziemniaczana to innaczej kartoflak z tartch ziemniakow z kielbaska cebulka itp i sie piecze:-D

A z ta reka ze sie wlozy cala i sie idzie rodzic to nasze babcie tak sprawdzaly bo innego sposobu nie bylo i u mnie mamausia sprawdzala jak Maje nosilam no i za 2dni od sprawdzenia poszlam rodzic:-D
Ja zjadlam babke na obiad Maja zadowolona po wycieczce wiec super!!
teraz odpoczywam i ide platki na kolacje jesc:-p
A dzis nico nie robila bo tesciowa odkurzyla jak u poloznej bylam :) obiad Zrobila ja tylko kielbaske z cebulka podsmazylam do kartoflaka i teraz bede odpoczywac:) dalej. Cos nawet mi sie przysnelo jak sie na kanape polozylam az sama sie zdziwilam:) milego wieczorq)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry