reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Betix niestety na miekko ani zadnych innych w formie surowej nam niestety nie wolno
Dla mnie na miękko to nie surowe. Robimy zawsze ścięte białko i tylko płyny środek. Jem co tydzień uzupełniając żelazo. Ba mój O je nawet 2 na posiłek! !!

z ta reka i brzuchem to nie tyle co zabobon, a stwierdzenie, że brzuch jest nizej czyli się opuszcza, a więc poród się zbliza ;)

nawet dzis była u mnie polozna i wlasnie mi sprawdzała jak wysoko jest brzuch, macica...
Macica się opuszcza przed porodem a w rezultacie i cały brzuch. U mnie się już opuścił (ale to miesiąc przed porodem juz może być) oddycha się lepiej i zebra tak nie bolą.

Domi Ty tylko grupę zamknięta utworzyła. Po wybraniu moderatorek wątku grudniowego trzeba je zgłosić do moderatora ogólnego Asiaslu jeśli się nie mylę i zostaną nadane uprawnienia min do usuwania postów -np. spamu. Również przyklejania wątków (ja prosiłam moderatora żeby nasza listę przykleja)
Grupy zamkniętej nie zobaczysz na telefonie jeśli nie włączysz widoku komputerowego. Takie małe ograniczenie na kompie.

Do tabeli z listą fajnie będzie dodać jakieś zdjęcie lub rysunek chlopiec/dziewczynka. A tak może być albo tabelka albo wpisy pokoleń.

Uff i nie wiem co jeszcze miało być a tel juz siada :baffled:

Z ta ręką też słyszałam że się zbliża poród, u mnie to nie przejdzie bo mam bardzo długi tułów i brzuch dość nisko. Przez całą ciążę to nawet półtorej ręki wsadze moedzy piersi a brzuchol.

Domi dokładnie tak jak mówisz tak bardzo chce wigilii że pewnie w tym roku nie będzie mi dane się nią nacieszyc.

Domi ja też nie pomogę, bo ja ciemna masa jeśli chodzi o neta, komptutery, telefony z gadźetami.... A może auliya Ty bys poczyniła pierwsze kroki do rozruchu tego wątku zamknietego? Jesli będą 2-3 zarządzajace to któraś tam na pewno przejmie pałeczkę w danym momencie

Domi jest odpowiedzialna za grupę zamknięta bo ja utworzyła. Moderatorów trzeba zgłosić do obsługi wątków otwartych. To taka trochę techniczna obsługa bez powodzenia się o pomoc moderatorów ogólnych forum.
Mogę pomoc tyle ile będę umiała w razie potrzeby.
Myślę że Szkrabek i Dzag dadzą radę a równe są chyba przez większość :)

reklama
Bez tytułu111.jpg
Zaprosiłam te dziewczyny + te które już są na grupie. Jakieś zastrzeżenia? Innych z listy naszej grudniowej tu nie widuje, ani nie kojarze dlatego ich nie zaprosiłam.
to co auliya, chcesz przejąć grupe? moge Ci ją oddać, jesli nie chcesz na stałe to chociaz na chwile, żeby to ogarnać do pionu :-)

Załączniki

• Bez tytułu111.jpg
    Bez tytułu111.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 63
Do góry