reklama
Dla mnie na miękko to nie surowe. Robimy zawsze ścięte białko i tylko płyny środek. Jem co tydzień uzupełniając żelazo. Ba mój O je nawet 2 na posiłek! !!Betix niestety na miekko ani zadnych innych w formie surowej nam niestety nie wolno
Macica się opuszcza przed porodem a w rezultacie i cały brzuch. U mnie się już opuścił (ale to miesiąc przed porodem juz może być) oddycha się lepiej i zebra tak nie bolą.z ta reka i brzuchem to nie tyle co zabobon, a stwierdzenie, że brzuch jest nizej czyli się opuszcza, a więc poród się zbliza
nawet dzis była u mnie polozna i wlasnie mi sprawdzała jak wysoko jest brzuch, macica...
Domi Ty tylko grupę zamknięta utworzyła. Po wybraniu moderatorek wątku grudniowego trzeba je zgłosić do moderatora ogólnego Asiaslu jeśli się nie mylę i zostaną nadane uprawnienia min do usuwania postów -np. spamu. Również przyklejania wątków (ja prosiłam moderatora żeby nasza listę przykleja)
Grupy zamkniętej nie zobaczysz na telefonie jeśli nie włączysz widoku komputerowego. Takie małe ograniczenie na kompie.
Do tabeli z listą fajnie będzie dodać jakieś zdjęcie lub rysunek chlopiec/dziewczynka. A tak może być albo tabelka albo wpisy pokoleń.
Uff i nie wiem co jeszcze miało być a tel juz siada
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Z ta ręką też słyszałam że się zbliża poród, u mnie to nie przejdzie bo mam bardzo długi tułów i brzuch dość nisko. Przez całą ciążę to nawet półtorej ręki wsadze moedzy piersi a brzuchol.
Domi dokładnie tak jak mówisz tak bardzo chce wigilii że pewnie w tym roku nie będzie mi dane się nią nacieszyc.
Domi dokładnie tak jak mówisz tak bardzo chce wigilii że pewnie w tym roku nie będzie mi dane się nią nacieszyc.
marcysiaa83
Domi ja też nie pomogę, bo ja ciemna masa jeśli chodzi o neta, komptutery, telefony z gadźetami.... A może auliya Ty bys poczyniła pierwsze kroki do rozruchu tego wątku zamknietego? Jesli będą 2-3 zarządzajace to któraś tam na pewno przejmie pałeczkę w danym momencie
Justa8383
Quchasia, marcysia. Ja za wami jeden dzień
marcysiaa83
quchasia dokłądnie!!!! Ja mam jutro gina i ustalamy termin cc... U mnie troszke inaczej bo po ivf, ale suwaczek ustawiony wg ostatniej miesiączki
Domi jest odpowiedzialna za grupę zamknięta bo ja utworzyła. Moderatorów trzeba zgłosić do obsługi wątków otwartych. To taka trochę techniczna obsługa bez powodzenia się o pomoc moderatorów ogólnych forum.
Mogę pomoc tyle ile będę umiała w razie potrzeby.
Myślę że Szkrabek i Dzag dadzą radę a równe są chyba przez większość
Mogę pomoc tyle ile będę umiała w razie potrzeby.
Myślę że Szkrabek i Dzag dadzą radę a równe są chyba przez większość
reklama
Domi_Polka
Załączniki