reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Domi doskonale się tym zajęłas. Jesteś młodsza masz mniej pociech do zabawianią to więcej czasu i energii będziesz miała:happy:
Tylko na otwartym trzeba by moderatorów wybrać jeszcze i tu tak jak Dzag prosiła min. 2-3 osoby. Dzag a ja dobrze zrozumiałam ze Ty się zgadzasz na przyjęcie funkcji moderatora? Szkrabek może dasz się jednak namówić?

reklama
Hej dziewczyny :) mój D. wyszedł na nocną zmianę do pracy, więc korzystam z okazji i przesiadłam się z telefonu na komputer :) postaram się nadrobić zaległości, ale wybaczcie tylko z dziś :zawstydzona/y:.

Domi zaczęłam czytać od Twoich nocnych kiełbasek :) hehe, nieźle dziewczyno - podziwiam Twój organizm, że daje radę takie smakołyki o tej godzinie pałaszować. Ja pewnie później całą noc bym się męczyła, bo z pełnym brzuchem ciężko mi zasnąć...

.Szkrabek - ja w sumie nawet nie sprawdzałam jakim znakiem zodiaku będzie moje dzidzi ;) a jeśli chodzi o skorpiona - mój tata i wujek mają ten znak i to naprawdę bardzo fajni ludzie - otwarci, zaradni, chętni do pomocy ;)

OlaSzy - przeglądając strony myślałam o Tobie, czy już czy nie już - czy wracasz do domku czy nie... i jednak nie... wiem, że w tej chwili jest ci szkoda, że ten powrót do domu przeleciał koło nosa, ale pamiętaj - Wszystko dla Waszego dobra!!

aenye - ostatnio w oko wpadł mi taki filmik https://www.youtube.com/watch?v=4PnLuRmbLgA i pomyślałam o Twoim podwójnym szczęściu :)) ja w sumie jak dowiedziałam się o ciąży zastanawiałam się czy nie będę mieć bliźniaków, bo moja babcia ma bliźniaczkę.

dzag - współczuję tego skaleczenia... ale dobrze, że obyło się bez IP, ja też nie pomyślałabym o tym tężcu :no: chyba wszystko jest ok ;D i czekamy na zdjęcia po balu :)

Justa8383 - moja mama urodziła mnie tydzień po terminie, a brata tydzień przed terminem ;D trudno zgadnąć jak może być u mnie ;D i pierwszy raz słyszałam o tej ręce i brzuchu. U mnie się jeszcze nie mieści :)

porannakawa - wspaniałe jest to Twoje miasteczko! tak jak dziewczyny pisały, niczym z filmu :) bardzo urokliwe. Zorzę polarną też z chęcią bym obejrzała, a te noce przy pełnym słońcu muszą być ciekawe :)) a jeśli chodzi o Św. Mikołaja, pamiętam, że jak byłam mała mama powiedziała, żebym przygotowała list do niego i w jakieś gazecie - typu Przyjaciółka podany był adres do samego Świętego ;D Moja mama ten list wysłała i pamiętam, jakie było moje zdziwienie, gdy dostałam odpowiedź ;D piękną kartkę A4 z jakimiś życzeniami po angielsku. Chyba do tej pory gdzieś tam moja mama ją ma :)

basiaw24 - nie zauważyłam, żeby puchły mi ręce, ale nogi mam delikatnie w kostkach opuchnięte. Buty mam takie za kostki i czuję jak je wkładam, że są ciaśniejsze...

uff chyba jestem na półmetku odpisywania - zostały mi jeszcze chyba ze 3 strony z dziś ;D - taka dygresja

quchasia - ja też uwielbiam ziemniaki ;D te zdrowe placki z piekarnika są super, lubię je czasem połączyć z marchewką albo cukinią :) a poza tym to uwielbiam kluski śląskie, pierogi ruskie :) aaa w ogóle pierogi to w każdej postaci - mniam :)

zozzolka - trzymaj się w tym szpitalu, nie wiem czy wiesz, że na Facebooku istnieje taki profil - posiłki w szpitalach - można podejrzeć co dostają pacjenci u nas w Polsce i zagranicą. Ja jak na początku ciąży wylądowałam na ginekologii to sama miałam ochotę wysłać im zdjęcia tego co podawali nam na talerzu...

Betix - Jeśli chodzi o jajka na miękko - ja też jadłam całą ciążę - ale też białko musi być ugotowane a płynne jedynie żółtko... a surowizny to nie jem mięsa i ryb jedynie.

Dobrnęłam do końca :))

A mój dzień dziś w większości na nogach. Byłam na zakupach spożywczych, a w tym czasie mój D. zajął się sprzątaniem łazienki, kibelka, kuchni ;D poszalał sobie z chemią, która w sumie mnie w ciąży odrzuca, więc cieszę się, że mnie te obowiązki omijają. Byłam też odebrać wyniki w szpitalu w pracowni mikrobiologicznej - GBS ujemny :) My obiadek tradycyjny mieliśmy - rybka, ziemniaczki i surówka z kiszonej kapusty. Dziś odebraliśmy też nową płytę Adele - 25, jeśli lubicie to naprawdę warto się zapoznać - bardzo przyjemnie się słucha :))

aaa i jeszcze ja ziemniaczanych potworków - wczoraj znalazłam taki przepis z myślą o gościach jutrzejszych, chociaż nie wiem czy jeszcze będę się za to zabierać bo już i tak sporo czasu w kuchni spędzę - Babeczki Ziemniaczane

Nie wiem, czy któraś z Was zdecyduje się na przeczytanie tego posta bo pewnie znów wyszedł mi jakiś olbrzym ;D

Miłej nocki dziewczyny :)

Dziewczyny a czy ten watek zamkniety sie juz gdzies pojawil? I co z tymi zaproszeniami kazda z nas to dostanie jakos czy co? Bo na tel nic takiego nie widze:-\ i troche sie juz pogubilam w tym

O kurcze to bede miec problem bo laptop dopiero co sie popsul i juz sie go nie oplaca naprawiac a nowy dopiero po nowym roku kupimy :-\ lipa:-\ sprobuje jeszcze jutro na tablecie to moze sie uda

@olciastrzelce niestety musisz na kompa wejsc. Ja tez grupy nie odnajduje na tel bo nie umiem tego zrobic.

@agak1987 nooo to sie nazywa post hihi. Przeczytalam do końca uff. Jejku placki z cukinii bym zjadla mmmmm. A kluski slaskie uwielbiam z sosem!! I do tego jakas surowka i miesa mi nie trzeba :))

@auliya no to dzięki :)

No to ktora chętna na moderatora???

Olcia korzystasz z aplikacji babyboom czy w przeglądarce na tel? Rzeczywiście sprawdziłam i przeglądając forum przez przeglądarkę należy zjechać na sam dół i wybrać opcję pełen wygląd/widok - wtedy widać forum jak w komputerze,a na górze powinnaś zobaczyć wiadomości,a tam zaproszenie. Jak już klikniesz to na górze są takie zielone pola forum i grupy,a w grupach ta nasza :)

Ja tez nie dostalam zaproszenia ale na tel jestm bo moj maz na kompie siedzi:/
Maja dala wyrwac zabka 2ke na dole bo jedynki na dole juz wyrwane dawno:) a na gorze obydwie jedynki sie ruszaja ale jeszcze nie az tak mocno wiec musze jakiegos sucharka jej dac bo juz ze 2miesiace sie machaja. Maja poszla spac dzis pozniej bo jutro weekend;) i ja tez sie zbieram bo plecy bola a nico nie robilam dzis:)
Milej i przespanej nocki mamuski :))

reklama
Do góry