reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Cześć Dziewczynki!

Czuję się koszmarnie, kręci mi się w głowie, mam nudności od rana do wieczora, do niczego się nie nadaję. Pogoda paskudna, ale i tak muszę trochę wyjść na powietrze bo to mi nieco pomaga. Żadne herbatki imbirowe, sucharki, wit. B6, banany, migdały itp. nie pomagają. Zupełnie nie mam apetytu, na nic.
A synek się przeziębił i kaszle nieciekawie.

Mam nadzieję, że czujecie się lepiej ode mnie.....

reklama
Cześć Kobity,
I ja ledwo zipie, boli mnie głowa, mam zawalone zatoki i do tego jeszcze w gardle drapie
Zastanawiam sie czy jal wezmę 1 ibuprom to cos się może stać, apap na mnie nie działa :(

wspolczuje wam dzieczyny. JA już po spotkaniu z polazna wydaje się fajna babka choć murzynka:-) Zapisala mnie na kosultacje do lekarza ze względu ze miałam operacje 5lat temu i sepse 3lata temu ale dla mnie to lepiej. JA czuje się ok trochę apetytu nie mam i zgaga mnie meczy ale da się przezyc. Pozdrawiam was i lepszego samo poczucia zycze:-D

wspolczuje wam dziewczyny.
Mnie tylko troche mdlosci mecza i senna jestem ( cisnienie dzis 80/50 pol godziny po kawie) ale generalnie jest ok :)

Apetyt tez mam niestety - wlasnie zamowilam pizze....

Hej wszystkim :-)
Mój humor dziś od rana nie był najlepszy ale teraz to już jestem wkur.... Miałam umowioną wizytę na 17 a doktorek zagrał w @#'!- i gabinet zamknięty :mad: jestem mega mega zła :mad: najgorsze, że tabletki mi się skończyły i liczyłam że akurat wypisze receptę, no to bonus... Ręce opadają... Jak tu się nie denerwować...

malena no bardzo nie fer i anwet nie zawiadomil - idiota nie ma co. w poniedzialek musisz sie na inny termin umowic. spokojnie
dreddka ja tez mam apetyt glownie ba burgery m,niammmmmmmmmmmmmmm
gosia25 super ze wizyta udana. daj znac jak po konsultacji z lekarzem
basiaw24 nie mozna w ciazy ibupromu- tylko paracetamol, a na gardlo tantum verde, wez jeszce rutinoscorbin
meliska wspolczuje. zdrowka dla synka i mam nadzieje ze ciebie nie dopadnie
zozzolka wszyutsko na nie- omatkooooooooooooo wspolczuje. ale dzien juz niedlugo sie skonczy wiec odpoczniesz. trzymama kciuki zeby jutro wszytsko bylo na tak

a my dzis bylismy na obiedzie u moich rodzicow. ogolnie czuje sie ok- dzien 2 bez papierosa :szok: jest ok, maz ma zakaz przy mnie palenia, tylko u moich rodzicow z nimi na balkonie palil ale to juz nie mialam pretensji, wazne ze w domu nie pali nie przynosi do domu bo wtedy kusi najbardziej. mam zamrozona pizze wiec pewnie na kolacje upieke bo mam na cos ochote ale sama nie wiem na co- to znczy wiem na burgera ale za droga sprawa zeby raz na dwa dni kupowac wiec musze czyms sobie zastapic:-)
i mam problem- na buzi jestem cala wysypana- taka kaszka jakby , ni to pryszcze ni to nie wiem co. hormonalne napewno bo w pierwszej ciazy tez tak mialam ale patzrec na siebie nie moge

Ostatnia edycja:
Kasia mam to samo ma twarzy niestety - taka wysypka hormonalana. Nie do końca pryszcze, tylko rodzaj grudek..tez nie mogę na siebie patrzyć. Pocieszam się , ze w pierwszej ciąży wysypka zniknęła ok 14-16 tygodnia. Niestety jeszcze muszę się z nia przemęczyć

reklama
malena100 wspolczuje i tez bylabym niezle wkurzona może jak taki pajac z niego ze nawet nie zadzwoni to zawsze możesz zmienić lekarza:-)
kassia181 gratuluje ci 2dnia bez fajek oby tak dalej.Dziewczyny a wysypka na twarzy tak się nie martwcie niedługo zniknie i będzie dobrze:-)
Mi apetyt nie dopisuje jem bo musze bylam w pl sklepie i kupiłam pierogi z jagodami jak je zobaczyłam to az slinka mi pociekła hehe:-D ale jak przyszlo do ich jedzenia to zjadłam tylko 6 i to z zacisnietym gardlem. Chyba przechwlilam ostatnio ze bez objawow mam to teraz wrocily jeszcze te piersi bolace:baffled: kupiłam sobie niby staniki z bawełny na noc ale nie wygodnie się spi najgorzej jest jak z boku na bok chce się przekrecic to az się budze bo bola ale coz takie uroki ciężaróweczek:-D milej nocki wam zycze :-)

Do góry