reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Witanko ! i ja sie melduje :-) Dziekuje dziewczyny za rady co do smrodu w aucie ...ale najlepiej pomogl spryskiwacz ktory kupilam dla psa ... bo zdarzalo sie ze jak wracal z podworka to smierdzial niemilosiernie :szok:...teraz jak wchodze do samochodu pachnie mieta i anyzem ale lepsze juz to niz paw :-D .Najlepszy jest moj maz opowiadam mu przez fona cala akcje a on sie pyta w twoim czy moim aucie...(bo czasami jego biore jak jedzie z kims do pracy) mowie no w moim ... moj maz ... a to dobrze ufff :szok::eek::-D Dzisiaj totalne lenistwo i grill... dzieciarnia w domu bo wolne tylko ta cholerna pogoda :no: ale widze ze w polsce nie lepiej. Dziewczyny nie martwcie sie tym ze nie macie oznak ciazowych ja 1 i 2 ciaze przeszlam totalnie bezobjawowo a urodzil sie zdrowy chlop jak dab !! kazda ciaza jest inna..najgorsza byla 3 .. w 4 mnie mulilo okrutnie wieczorem . Bedzie dobrze dziewczyny!!!:tak: a tak na marginesie dzisiaj ani mnie nie mdli ani nic takze same widzicie ciaza to dziwny czas :eek: Saaraa
Witam nowa mamusie ! :-) Swietny prezent dla coreczki sie szykuje od Mikołaja :-) Co do cwiczen to zycie nauczylo mnie zeby jednak w ciazy trcohe przystopowac . Ciwczenia i owszem ale raczej takie dla ciezarowek.. :tak: w 3 ciazy wywolalam sobie wczesniejsze skurcze takze wole nie przeginac.

kassia181
ja tez osto palaca bylamm od roku przezucilam sie na efajka naprawde pomoglo :tak: wczesniej jedynie ciaza ograniczala mnie do kurzenia bo w kazdej mnie automatycznie odrzucalo od tytoniu. Moze tez sprubuj z tym e papierosem? :tak:
.szkrabek
Milego weekendu zycze !!! :-):-):-) Dziekuje pieknie za filmik przyda sie napewno na przyszlosc:-D

auliya kochana jakbym o sobie czytala slodkie ahhh slodkie..tez sie ograniczam jak moge ale sa chwile za lody czy czekolade to bym zabila. Najgorsze jest to ze w poprzedniej ciazy mialam cukrzyce i wiem ze mi nie wolno :no:

malena100
Daj spokoj wszystko bedzie dobrze :tak:nawet tak nie mysl. Kazda ciaza jest inna tak jak pisalam wyzej !! bedzie ok :tak:

reklama
Witam się wieczornie, średni poszedł na drzemkę i już się zastanawiam jaki ciekawy wieczór przede mną.
dzień raczej aktywnie bo u nas pogoda była ale to raczej po południu bo wcześniej był leń. Nadrobiliśmy jednak i koleżankę na obiad wprosiłam a później chłopaki na rower piaskownica huśtawka i łazikowanie po trawie. wróciliśmy to dzieć zamknął oczy i śpi dobre pół godziny już.

Z papierosami to mogę was tylko wspierać doświadczenie nikłe u mnie. uciekam szukać mebli dla smyków a przynajmniej inspiracji

Cześć ja tylko na szybko, pózniej was nadrobię . Dużo pracy i nie mam czasu zaglądać, ale chciałam się pochwalić- przedwczoraj widzieliśmy serduszko- wszystko jest ok:))

Witam
U mnie nadal mdlosci potworne mimo ze wzielam chydroksyzyne, bo liczylam na grilla, to i tak zbytnio nie zadzialala, wpoprzedniej ciazy jakos dawala radę, przychodzi godzina 16 i zaczyna sie masakra, im później tym gorzej, teraz m wsadzil pizze w piekarnik i cos pezypalil chyba padne tak smierdzi :(,

Sa co tu taka cisza? Wszystkie szaleja namajowkach czy co? U mnie pogoda ladna, zaraz dzieciom zapodam manno owsianke i bedzie dzien rozpoczety. Uciekam gotowac :)

witam dziewczyny:-) jak tam majowka wam mija? U nas pogoda marna jak to w Londynie :baffled: zazwyczaj na weekend się chmurzy:baffled:. Polozona dziś do mnie dzwonila przelozyc spotkanie na 13 bo ktoś odmowil wizyte wiec dla mnie lepiej:-D Maja już po sniadaniu oglada basn a lece się szykować miłego dzionka mamuśki:-)

U nas tez dzis pada i dzień jakiś leniwy - bez pomysłu. Jutro chyba na basen sie wybierzemy. Generalnie mam ochotę spac, a troche powinnam usiąść do komputera i popracować.

reklama
Ja dzis mam ciezki dzien z moją dwulatka, wszystko jest na nie,
Od nerwow mnie na wymioty bierze, sama z nia zaczne płakać :(.

Do góry