porannakawa
Fanka BB :)
Witanko ! i ja sie melduje :-) Dziekuje dziewczyny za rady co do smrodu w aucie ...ale najlepiej pomogl spryskiwacz ktory kupilam dla psa ... bo zdarzalo sie ze jak wracal z podworka to smierdzial niemilosiernie ...teraz jak wchodze do samochodu pachnie mieta i anyzem ale lepsze juz to niz paw .Najlepszy jest moj maz opowiadam mu przez fona cala akcje a on sie pyta w twoim czy moim aucie...(bo czasami jego biore jak jedzie z kims do pracy) mowie no w moim ... moj maz ... a to dobrze ufff Dzisiaj totalne lenistwo i grill... dzieciarnia w domu bo wolne tylko ta cholerna pogoda ale widze ze w polsce nie lepiej. Dziewczyny nie martwcie sie tym ze nie macie oznak ciazowych ja 1 i 2 ciaze przeszlam totalnie bezobjawowo a urodzil sie zdrowy chlop jak dab !! kazda ciaza jest inna..najgorsza byla 3 .. w 4 mnie mulilo okrutnie wieczorem . Bedzie dobrze dziewczyny!!! a tak na marginesie dzisiaj ani mnie nie mdli ani nic takze same widzicie ciaza to dziwny czas Saaraa
Witam nowa mamusie ! :-) Swietny prezent dla coreczki sie szykuje od Mikołaja :-) Co do cwiczen to zycie nauczylo mnie zeby jednak w ciazy trcohe przystopowac . Ciwczenia i owszem ale raczej takie dla ciezarowek.. w 3 ciazy wywolalam sobie wczesniejsze skurcze takze wole nie przeginac.
kassia181
ja tez osto palaca bylamm od roku przezucilam sie na efajka naprawde pomoglo wczesniej jedynie ciaza ograniczala mnie do kurzenia bo w kazdej mnie automatycznie odrzucalo od tytoniu. Moze tez sprubuj z tym e papierosem?
.szkrabek
Milego weekendu zycze !!! :-):-):-) Dziekuje pieknie za filmik przyda sie napewno na przyszlosc
auliya kochana jakbym o sobie czytala slodkie ahhh slodkie..tez sie ograniczam jak moge ale sa chwile za lody czy czekolade to bym zabila. Najgorsze jest to ze w poprzedniej ciazy mialam cukrzyce i wiem ze mi nie wolno
malena100
Daj spokoj wszystko bedzie dobrze nawet tak nie mysl. Kazda ciaza jest inna tak jak pisalam wyzej !! bedzie ok
Witam nowa mamusie ! :-) Swietny prezent dla coreczki sie szykuje od Mikołaja :-) Co do cwiczen to zycie nauczylo mnie zeby jednak w ciazy trcohe przystopowac . Ciwczenia i owszem ale raczej takie dla ciezarowek.. w 3 ciazy wywolalam sobie wczesniejsze skurcze takze wole nie przeginac.
kassia181
ja tez osto palaca bylamm od roku przezucilam sie na efajka naprawde pomoglo wczesniej jedynie ciaza ograniczala mnie do kurzenia bo w kazdej mnie automatycznie odrzucalo od tytoniu. Moze tez sprubuj z tym e papierosem?
.szkrabek
Milego weekendu zycze !!! :-):-):-) Dziekuje pieknie za filmik przyda sie napewno na przyszlosc
auliya kochana jakbym o sobie czytala slodkie ahhh slodkie..tez sie ograniczam jak moge ale sa chwile za lody czy czekolade to bym zabila. Najgorsze jest to ze w poprzedniej ciazy mialam cukrzyce i wiem ze mi nie wolno
malena100
Daj spokoj wszystko bedzie dobrze nawet tak nie mysl. Kazda ciaza jest inna tak jak pisalam wyzej !! bedzie ok