reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

zozzolka- ciąża po ivf w kwestii porodu jest traktowana identycznie jak każda inna - chyba, że ciężarna ma jakąś chorobę, która predysponuje do cc - ale to dokładnie tak samo jak przy poczęciu naturalnym - tutaj niczym się nie różnimy. Także czekamy :-)

reklama
Ja juz dawno po obiadku. Zjedlismy i teraz tv ogladamy :) w ogole po pracy G skoczył do sklepu i patrzcie co mi przywiózł (fota na dole).

@Piotrusiowa owszem, jest jakoś spokojniej miedzy nami. Bywaja ciche chwile ale jest naprawde lepiej, oczywiscie nie zapeszajac!
@OlaSzy haha no widzisz. Nie jestes sama :*

Załączniki

• 1447430463901.jpg
    1447430463901.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 47
Oj dziewczyny my mamy zakaz cały czas ;-) odliczamy do końca 37tc bo wtedy możemy działać :-D
Dziewczyny ugotowalam żur. Tak się najadlam ze padam na ryj a w nocy zaś zgaga będzie męczyć ;-)
Dzag witam na kochanym Śląsku :-) ja jutro do mamy BZ urodzinki Jadę. Będzie jedzonko pyszne mniam :-)
Domi no postarał się ukochany :-D
Mój napalil w kominku...tylko mojego ukochanego wina brakuje :-)

rumcajsowa - my mamy zakaz niestety przez te moje częste infekcje z niewiadomego powodu.
Np. własnie dziś byłam u ginki i same się dziwiłysmy, bo posiew wyszedł mi idealny - a ja od kilku tygodni chodzę z zaczerwienieniem i minimalnym świądem. Dzis znów globulki dostałam... masakra jakaś.

Domi - łał :-) super niespodzianka :tak:

A ja zaliczyłam drzemkę - nawet nie wiem kiedy odpłynęłam. Zjedliśmy własnie obiadek - mąż dokończył królika z wczoraj a my z młodym pierogi ruskie wchłonęlismy :-) mniam.

Żur? Taki na zakwasie wlasnej roboty? Jak tak to ja siedze i becze wlasnie. mniam!!!

Pierogi ruskie...mm chyba by trzeba poprosic G zeby ciasto zrobił a ja sie zajme farszem i klejeniem :) taki uklad mamy przy pierogach. Bo ja z ciastem jakos się nie dogaduje, serio...

Mniaaaaam! Kiedys wlasnie jadlam taki na takim zakwasie ze slaska...matko kochana jakie to bylo dobre..oczywiscie pozniej z lazienki nie umialam wyjsc ale 4 talerze na raz zjadlam haha. Kooocham żur

Piotrusiowa moja corcia jest do 9 do 15-20 w szkole wiec mam luz i robie bo lubie jak siedze caly dzien i nic nie robie to pozniej sobie wyrzucam ze nie zrobilam ale tak juz mam a na brak sil nie narzekam chociaz czasem nic nie zrobie caly dzien: p
Olaszy no wes polub mnie troszke hehehehe:) chcesz dam ci moja energie i sily:)
Domi na tel jestem i nie widze fotki:/ dobrze ze u was spokojniej jak na swoim:)
Ja chwilke sie zdrzemnelam jak maz przyszedl nakleilismy naklejki u Mai w pokoiku a teraz upieklam placki z jabluszkiem i odpoczywam:),. Dziewczyny wam tez apetytu brakuje? Ja zebym nie musiala to bym nie jadla ale musze wiec sie zmuszam tylko owoce z apetytem jem:)
Milego wieczorq

Gosia jak widać po moim ostatnim wpisie nie mam problemów z apetytem ;-) nie chciało mi się jeść jeszcze jakiś czas temu a teraz wszystko wróciło... Niestety w nocy cierpię na zgage :'(

reklama
Do góry