Domi ale masz sny nie piwem ale nie przejmuj sie bo tak jak Olaszy pisze co za roznica 13go piatek a poniedzialek? ja nie wierze w jakies glupie zabobony bo dla mnie to bez sensu
mojego meza sis urodzila sie 13go w piatek i nie ma pecha czy cos takiego. Wiec si enie przejmuj a jak urodzisz to inkubator potrzebny nie bedzie juz
Pigula to twoj dom i ty robisz co chcesz a jak sie komus nie podoba to neich nie przychodzi i sie nie patrzysz
teraz najwazniejsza jestes ty i dzidzia wiec miej w nosie co kto mowi bo inni wiedzo zawsze co i u kogo ma byc tylko szkoda ze nie u siebie
A ze swoim pogadaj szczerze i konkretnie chlop to prosta materia jest
Ja od swojego dostaje buziaka jak wraca z pracy po brzuszku poglaszcze i na dobranoc buzi no ale mowi w miedzy czasie ze kocha itd i ze rozumie ze jestem w ostatnim miesiacu ciazy i mi ciezko ale jak ja mam na niego ochote to on sie boi wiec narazie nici z moich checi
Piotusiowa to dobrze nic po upadku sie nie stalo:-) uwazaj na siebie kochana
Agak ja tez sie mecze ze zgaga wczesniej bylo gorzej bo caly dzien mialam a teraz tylko na wieczor mam ale juz niedlugo dziedziaczki sie obniza i bedzie lepiej
Dzag mozesz u nas miec 10dni nieobecnosci ale usprawiedliwionej a pozniej mozesz zaplacic kare i nie wolno zabierac dzieci na wakacje w roku szkolny tutaj trwa do lipca
wiec ja narazie poki mala nie ma goraczki to ja puszczam bo tutaj nawet jak antybiotyk bierze to do szkoly musi chodzic chyba ze ma straszna temp albo wymiotuje i beigunka wtedy nie mozna dziecka 48h od ostatniego wymiotu puscic
wiec u nas wagarow nie ma bo zaraz dzwonia gdzie jest dziecko:-)
Kika dobrze ze wszystko ok z toba i malenstwem
uwazaj na siebie
aenye ty troszke zwolij kochana i odpocznij a nei ciagle robisz
ty masz az 2serduszka pod soba wiec wiecej musisz odpoczywac:-)
Traktorzystka super ten twoj brzusio:-)
Ktoras z was pytala o buleczki co pieke ale nie moge znalesc ktora
Wiec jak kupuje gotowe i tylko wstawiam do upiecznie
samej od podstaw neichce mis ie piec
Wlasnie wstawilam sobie i zjem z serem i cieple kakao do tego bo u nas mimo ze sloneczko swiec to wieje niemilosiernie
A dzis mam plan an pranie prasowanie sprzatnac dol zrobic obiad i to wszystko chyba
Maciue jakis pomysl na obiad z mielonego tylko nei mielone
Wczoraj odpoczywalam caly wieczor bo sie w dzien nachodzilam ale juz mam wszystko do wyprawki wiec jestem happy
Maje meczy kaszel mokry ale spalam ladnie w nocy
ja w sumie tez tylko na siku wstawalam ze 3razy i tez mialam jakies glupie sny ze sie w czasie cofnelam ale nadal z brzusiem bylam
Moj mezus jest wyrozumialy w ogolnie to ok ale przed ciaza to byly przytulanki i lapanie siebie nawzajem itd a teraz nie ma a mi tak tego brakuje
ale nic nie poradze z emoj maz sie boi a jak usiade mu na kolana to mu ciezko a przytylam 11kg wiec nie tak strasznie uwazam bo z Maja tez tyle przytylam.Ale tez go rozumiem i nie krytykuje ani nic z tego powodu
Siedze i pisze wam a moja mala tak kopie wierci ze sie skupic nie mogebo chyba maraton biegnie w tym brzuchu tak jej nogi lataja
Dobra lece na sniadanko mielgo dnia mamuski