reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

To jest rzeczywiście wyzwanie z tym goleniem:-D Niedawno jeszcze cos tam widziałam, troche na wyczucie ale teraz juz bez lusterka sie nie obedzie:tak:

reklama
askw - super, że malutka tak dobrze się ma :tak: Gratulacje.

Gosia25 - no lusterko to od kliku miesięcy i u mnie w ruchu :tak:

dzag - u mnie też się "prasuje" na łóżku ;-) Ale wkurza mnie, że na półce mi tyle miejsca zabiera! Grrr :angry: I dzis na you tube znalazłam filmik instruktażowy jak sobie z tym poradzić :-D

Domi - odezwj się, jak tam pierwsza noc na nowych włościach? :-)

Jestem happy bo w środe przyjeżdża komoda na ciuszki wiec od jutra zaczynam pranie i prasowanie ubranek:-):-) Wiem że wiekszość z was ma to już za sobą ale ciesze sie że i ja bede mogła w końcu zacząć, i walizke do szpitala planuje w tym tygodniu spakowac:happy:

Askw12 ja je biore wlasnie na tozeby sie nie zaczęło odklejac, co lekarz to nowa teoria :0. Tylko ja nie mam zagestej.

Zbieram się do zrobienia zdiecia brzuchola ale jakos mi zchodzi za długo :D, pokarzcie swoje? Może sie zmotywuje ;). Każde pamiatkowe ma z 34tc to by się teraz tez zdało do porownania.

askw - super, że z dzieciaczkiem ok:) i taka waga no no:)
Mi jednak od jakiegoś czasu to mąż pomaga z goleniem;) nogi to już jest wyczyn haha!
Mi wczoraj pojawiła się siara, tzn zauważyłam ją wczoraj wieczorem. Ale jest jak przycisne. Pewnie niedługo zacznie się spanie w staniku do karmienia i z wkładkami...
Prześcieradła z gumką - są super, ale już na łóżku, ja składać też nie potrafię:(
Dziś coś mnie zakulo kilka razy w brzuchu i to nie było raczej rozciąganie... Więc teraz już leżę grzecznie.
Dziewczyny, a powiedzcie mi jeszcze - jak bierzecie luteine, to jaki czas przed porodem odstawiacie?wiecie już?

kulka, ja luteinę mam odstawić za tydzień - od dziś (w trakcie 36tc, skończony 35) zmniejszyłam dawkę ze 2x100 na 2x50, tak by wystopniować efekt. Za tydzień, w skończonym 36tc odstawiam - taki plan mi rozpisała moja ginka.

kulkaPrzytulka mi siara sączy sie od 5. czy 6. miesiaca ale delikatnie wiec to pojedyncze plamki i nie wymaga to narazie noszenia żadnych wkładek itp. Zobaczymy jak bedzie przed samym porodem;-)

reklama
Dzięki szkrabek:)
askw, w pierwszej ciąży siara zaczęła mi jakoś wcześniej niż teraz lecieć i niestety musiałam używać stanika i wkładek... Wkurzaly mnie te plamy na pizamach:/ zobaczymy jak teraz będzie

Do góry