Czesc Laski!
Nic sie wczoraj nie odzywalam bo tak mnie wkurza ten moj chlop ...ze go kiedys jeb..ne garem i bedzie spokoj
. Kolega z pracy kupil sobie auto sterowane takie na benzyne a jego brat drona...i mam dziwne przeczucie od 2 dni ze ten moj tez chce sobie kupic...w tajemnicy przede mna
. Ja mu o lekarzach i innych waznych sprawach a on sobie fimiki na youtube oglada
ale co tam 500e za autko..czy drona...dzidzius 41 letni kuzwa.
...jeden plus ze wyniki watrobowe sie nie zmieniaja wiec cos ta dieta daje
ale za tydz powtorka z rozrywki i tak juz do konca
Szkrabek co do jazdy autem ...hym mi sie wydaje ze poduszka tak nisko nie strzela zeby miala w brzuch trafic ;-) Jakbym miala zreygnowac z prowadzenia auta z tego powodu to jako pasazer tez bym nie jezdzila bo poduszki mam tez w drzwiach i tych wylaczyc nie moge
.... ale inna sprawa jest taka ze ja sie ostanio boje jezdzic bo mam gorsza koordynacje
i spozniony refleks przez ta ciaze...ale jezdzic musze :-(
Rumcajsowa Hanka moj Olek mial eeg i rezonans i te bole glowy nie sa zwiazane z tetniakiem itp. Na przyszly tydz . idziemy jeszcze raz do okulisty ...caly czas mi sie wydaje ze w tym jest problem. Moj najstarszy syn 16 letni od 8 lat nosi okulary do czytania... mysle ze to dobry trop.
Bardzo mi przykro z powodu smierci tej dziewczynki :-( nic wiecej nie napisze...nie chce nawet myslec co czuja teraz rodzice .
Dziewczyny co do wieku ciazy z USG a OM to ja tego tez nie rozumie bo moja polozna wypisala mi w ksiazeczce date porodu na 18 grudnia a z OM powinno byc 22-23 ..ona mi tlumaczyla ze sugeruja sie wiekiem ciazy z USG genetycznego w 12 tyg
Niby tylko 4 dni no ale jednak...a jakby bylo 2 tyg roznicy
Domi Wspolczuje zgrzytow z tesciowa ...jeszcze niecaly miesiac i bedziesz wolna
Moja raczej sie nie przypierniczala za to moja mamusia nadrabiala za 10
Przykro mi z powodu smierci tego chlopaka ..strasznie to niesprawiedliwe ze czesto mlodzi ludzie umieraja albo dzieci ehhh :-(