Ja byłam wczoraj na glukozie powtornej, no i niestety i mnie dopadła cukrzyca mimo, że w pierwszej ciazy się udalo uniknac;-) byłam dziś u lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni diabetologicznej ale ilość babć czekających w kolejce i ich wrogi wzrok w moim kierunku sprawiły, że pojadę o 15 jeszcze raz. Wtedy ich tyle nie powino byc... No nic, trzeba będzie przeżyć te cukrzyce, nauczyć się z nią żyć ;-) nigdy na diecie żadnej nie bylam
ale mam nadzieje ze ona wystarczy i uda się uniknąć insuliny. Choć życie bez kebaba, pizzy i słodyczy może być na początku ciezkie
KulkaPrzytulka zgadza się, normy się zmieniły w 2014 roku. Mi np też zabronili wpuścić cytryne, bo powiedzieli, że już się tego nie robi. Choć z drugiej strony czytam tu ma forum, że część dziewczyn nie miała problemów z cytryna ;-)
Domi_Polka ja od jakiegoś czasu tyje kilogram na miesiąc ;-) co wizyta mam 1 kg wiecej i aktualnie 4kg na plusie. Najzdrowiej ponoć jest przytyć 11-13 kg. Choć każda kobieta jest inna, ma inną budowę i geny;-) moja znajoma przytyła w pierwszej ciąży 30 kg
była tym przerażona, bo to swir jeżeli chodzi o fitness;-) po 3 miesiącach ważyła dokładnie tyle samo co przed ciążą. Wiec na spokojnie;-)
Raptus mi spuchly raz stopy, ale to było wesele i ubrałam głupia szpilki a na dworze ponad 30 stopni bylo
wiec pewnie i bez ciąży by mi spuchly;-)
Quchasia gratulacje z okazji rocznicy
która to? My 9.10 mamy piątą