reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Domi_Polka, współczuję tej sytuacji... Na pewno łatwo nie jest, ale trzymam kciuki, żebyście się dogadali ze swoim Partnerem, nie może być inaczej :)
Dziewczyny, ale macie przygody z gubieniem się itp. Będzie się z czego pośmiać za jakiś czas :))
Gosia 25, pewnie ten antybiotyk dodatkowo Cię osłabił, może to wirus jakiś Cie dopadł, w ciąży i tak jesteśmy bardziej narażone na wszelkie paskudztwa :(
Ale mieszkanko odświeżone będzie :)
Mnie coś dzisiaj na samej górze brzucha ciśnie, zaraz pod biustem... Chyba się już tam ciasno robi :-D
Spokojnej nocki :)

Gosia współczuję samopoczucia, u mnie też się zaczyna, dziś idę kupić imbir i moją miksture z miodu i cytryny będę piła. Narazie to przeciwbólowo tylko bo głowa pęka. Zdrówka i miłego ranka życzę.

Hey dziewczyny dzisiejsza noc to jakiś koszmar był poszla spac o 22 maz przyszed cos po 23 nie mogłam zasnoc on zaczal chrapac wiec wyniosłam się do Mai do pokoiku na materac i za nic nie mogłam usnąć gardlo boli jak nie wiem:baffled: garaczki dostałam w nocy a tym boku nie wygodnie na drugim to samo i meczylam sie wzielam w nocy apap extra na goraczke i bol bo wszystko mnie boli i tak po 4 usnelam i wstałam o 6 bo maz do pracy wstawal:baffled: i nie mam sily na nic probowalam sie jeszcze polozyc ale tak mi jest niewygodnie ze n ie mogr nawet polezec:baffled::baffled: a maluszek tak w nocy dawal popali ze hey a jak skopal mi zaladek to myslalam ze jeszcze wymiotować pojde:baffled: i nie wiem co tu zrobić żeby było lepiej pije herbatke z cytryna od rana ale te domowe sposoby nic nie działaj a jeszcze kataru dostałam wiec piecze mnie cala buzia w srodku:baffled: To pomarudzila troszkę miłego dni zycze

Gosia - do lekarza najlepiej. Może to zapalenie gardła:( Cytryna tak nie do końca dobra, bo może jeszcze podrazniac bolące gardło :( Moje starsze dzieci e dopiero co wstalo i juz wszystko na nie :( ech. .. szykuje się kolejny ciężki dzień. ..
Za to Wam życzę miłego i spokojnego dnia! :)

kulka przytulka u nas lekarz da paracetamol jak zawsze a antybioty już mam bo na zpalenie zeba biore wiec drugiego dac nie może:baffled:
Zaraz budze Maje do szkoły szykuje wracam i może usne wkoncu bo nie mam sily nawet do łazienki isc:baffled: a na obiad zrobie pomidorowke mam kartacze zamrozone to dla meza będą i mam z glowy nawet nic więcej procz zupy by mi się nie chciało robic:eek:

Gosia - na bolące gardło najlepsza jest herbata malinowa - tylko nie taka z nazwy - musisz poszukać prawdziwej by w składzie miała ponad 50% malin. Koniecznie kanapka z czosnkiem rano i wieczorem (minimum ząbek na kanapkę - tylko nie chiński - najlepiej polski, ale u Ciebie może być problem z tym, ew. hiszpański - nie wiem jakie masz w UK) . No i płukanie, psikanie tantum verde i chyba tyle co możesz zrobić bez lekarza.

Trzymam kciuki by przeszło, bo wiem, że to potrafi wymęczyć i uprzykrzyć życie :baffled:

Domi_Polka, trzymaj sie mooocno!! my na forum możmy Cie pocieszyć, nie doradzić, bo nie znając sytuacji mozemy tylko namieszać. Musicie się jakoś dogadać i dojśc do porozumienia, oby szybko się wsztsko ułozyło:)

Gosia - na bolące gardło najlepsza jest herbata malinowa - tylko nie taka z nazwy - musisz poszukać prawdziwej by w składzie miała ponad 50% malin. Koniecznie kanapka z czosnkiem rano i wieczorem (minimum ząbek na kanapkę - tylko nie chiński - najlepiej polski, ale u Ciebie może być problem z tym, ew. hiszpański - nie wiem jakie masz w UK) . No i płukanie, psikanie tantum verde i chyba tyle co możesz zrobić bez lekarza.

ja jeszcze polecam miód z goździkami- pomógł mi już 3 razy przy przeziębieniu w ciąży:)

aaa co do farb i malowania to ja niestety nie miałam wyboru i po prostu nie spałam i nie siedzialam w malowanym pokoju, ale w tym obok już musiałam;] mam nadzieję, ze krzywdy Alutce nie narobiłam!

reklama
Asia K plukam gardlo woda sola i inhalacje robie ale nic nie działa :baffled: nie mam apetytu zjadłam dziś tylko 7daysa a polozylam się i wkoncu usnelam to hydraulik zadzwonil ze jedzie mi sedes naprawić wiec nic z mojego spania:baffled: A po herbatke z malinkami lub soczek z mali nie mam sily jechać wiec musi mi starczyc to co mam:-)
Quchasia ja tez musiałam spac w pokoju obok którego było malowanie nie martw się teraz robia takie farby ze szkodzą tak jak kiedyś.

Do góry