Domi_Polka
Fanka BB :)
Ale Ci zazdroszcze, że remont pełną parą! Oooooooh. I bedzie świeża sypialnia....czad ;-)A z dobrych wieści to mam już skończony pokoj Majeczki jutro zaczynamy nasza sypialnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ci zazdroszcze, że remont pełną parą! Oooooooh. I bedzie świeża sypialnia....czad ;-)A z dobrych wieści to mam już skończony pokoj Majeczki jutro zaczynamy nasza sypialnie :-)
Gosia - na bolące gardło najlepsza jest herbata malinowa - tylko nie taka z nazwy - musisz poszukać prawdziwej by w składzie miała ponad 50% malin. Koniecznie kanapka z czosnkiem rano i wieczorem (minimum ząbek na kanapkę - tylko nie chiński - najlepiej polski, ale u Ciebie może być problem z tym, ew. hiszpański - nie wiem jakie masz w UK) . No i płukanie, psikanie tantum verde i chyba tyle co możesz zrobić bez lekarza.