reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Domi_Polka, współczuję tej sytuacji... Na pewno łatwo nie jest, ale trzymam kciuki, żebyście się dogadali ze swoim Partnerem, nie może być inaczej :)
Dziewczyny, ale macie przygody z gubieniem się itp. Będzie się z czego pośmiać za jakiś czas :))
Gosia 25, pewnie ten antybiotyk dodatkowo Cię osłabił, może to wirus jakiś Cie dopadł, w ciąży i tak jesteśmy bardziej narażone na wszelkie paskudztwa :(
Ale mieszkanko odświeżone będzie :)
Mnie coś dzisiaj na samej górze brzucha ciśnie, zaraz pod biustem... Chyba się już tam ciasno robi :-D
Spokojnej nocki :)

Gosia współczuję samopoczucia, u mnie też się zaczyna, dziś idę kupić imbir i moją miksture z miodu i cytryny będę piła. Narazie to przeciwbólowo tylko bo głowa pęka. Zdrówka i miłego ranka życzę.

Hey dziewczyny dzisiejsza noc to jakiś koszmar był poszla spac o 22 maz przyszed cos po 23 nie mogłam zasnoc on zaczal chrapac wiec wyniosłam się do Mai do pokoiku na materac i za nic nie mogłam usnąć gardlo boli jak nie wiem:baffled: garaczki dostałam w nocy a tym boku nie wygodnie na drugim to samo i meczylam sie wzielam w nocy apap extra na goraczke i bol bo wszystko mnie boli i tak po 4 usnelam i wstałam o 6 bo maz do pracy wstawal:baffled: i nie mam sily na nic probowalam sie jeszcze polozyc ale tak mi jest niewygodnie ze n ie mogr nawet polezec:baffled::baffled: a maluszek tak w nocy dawal popali ze hey a jak skopal mi zaladek to myslalam ze jeszcze wymiotować pojde:baffled: i nie wiem co tu zrobić żeby było lepiej pije herbatke z cytryna od rana ale te domowe sposoby nic nie działaj a jeszcze kataru dostałam wiec piecze mnie cala buzia w srodku:baffled: To pomarudzila troszkę miłego dni zycze

Gosia - do lekarza najlepiej. Może to zapalenie gardła:( Cytryna tak nie do końca dobra, bo może jeszcze podrazniac bolące gardło :( Moje starsze dzieci e dopiero co wstalo i juz wszystko na nie :( ech. .. szykuje się kolejny ciężki dzień. ..
Za to Wam życzę miłego i spokojnego dnia! :)

kulka przytulka u nas lekarz da paracetamol jak zawsze a antybioty już mam bo na zpalenie zeba biore wiec drugiego dac nie może:baffled:
Zaraz budze Maje do szkoły szykuje wracam i może usne wkoncu bo nie mam sily nawet do łazienki isc:baffled: a na obiad zrobie pomidorowke mam kartacze zamrozone to dla meza będą i mam z glowy nawet nic więcej procz zupy by mi się nie chciało robic:eek:

Gosia - na bolące gardło najlepsza jest herbata malinowa - tylko nie taka z nazwy - musisz poszukać prawdziwej by w składzie miała ponad 50% malin. Koniecznie kanapka z czosnkiem rano i wieczorem (minimum ząbek na kanapkę - tylko nie chiński - najlepiej polski, ale u Ciebie może być problem z tym, ew. hiszpański - nie wiem jakie masz w UK) . No i płukanie, psikanie tantum verde i chyba tyle co możesz zrobić bez lekarza.

Trzymam kciuki by przeszło, bo wiem, że to potrafi wymęczyć i uprzykrzyć życie :baffled:

Domi_Polka, trzymaj sie mooocno!! my na forum możmy Cie pocieszyć, nie doradzić, bo nie znając sytuacji mozemy tylko namieszać. Musicie się jakoś dogadać i dojśc do porozumienia, oby szybko się wsztsko ułozyło:)

Gosia - na bolące gardło najlepsza jest herbata malinowa - tylko nie taka z nazwy - musisz poszukać prawdziwej by w składzie miała ponad 50% malin. Koniecznie kanapka z czosnkiem rano i wieczorem (minimum ząbek na kanapkę - tylko nie chiński - najlepiej polski, ale u Ciebie może być problem z tym, ew. hiszpański - nie wiem jakie masz w UK) . No i płukanie, psikanie tantum verde i chyba tyle co możesz zrobić bez lekarza.

ja jeszcze polecam miód z goździkami- pomógł mi już 3 razy przy przeziębieniu w ciąży:)

aaa co do farb i malowania to ja niestety nie miałam wyboru i po prostu nie spałam i nie siedzialam w malowanym pokoju, ale w tym obok już musiałam;] mam nadzieję, ze krzywdy Alutce nie narobiłam!

reklama
Asia K plukam gardlo woda sola i inhalacje robie ale nic nie działa :baffled: nie mam apetytu zjadłam dziś tylko 7daysa a polozylam się i wkoncu usnelam to hydraulik zadzwonil ze jedzie mi sedes naprawić wiec nic z mojego spania:baffled: A po herbatke z malinkami lub soczek z mali nie mam sily jechać wiec musi mi starczyc to co mam:-)
Quchasia ja tez musiałam spac w pokoju obok którego było malowanie nie martw się teraz robia takie farby ze szkodzą tak jak kiedyś.

Do góry