reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Siedzę i się pocę :rofl2:.Co za temperatury...
Ogarnęłam syf w kuchni, zrobiłam malinową chmurkę w wersji jagodowej na popołudniowy deser, czekam aż mąż wróci od psa i jedziemy w końcu na Śląsk po naszego Starszaka do moich rodziców :-). Już się doczekać tego łobuza nie mogę :-). Do przeczytania w poniedziałek.

reklama
masakra z tymi temperaturami... ja dziś popołudniu jadę za miasto na grilla, mam nadzieję, ze będzie roszkę wiało chłodem:) w mieszkaniu w końcu mam wiatrak:):):):)

dzag82 udanego wyjazdu!:)

@dzag82 to fajnie, że zobaczysz sie z syneczkiem ;) bezpiecznej podrozy! :)
@quchasia to tylko uwazaj tam na tym grillu, bo temp są naprawde niebezpieczne... Ah no i wiatrak w domu to podstawa teraz przy tej pogodzie :)

dziewczyny udanych wypadów z domu :-)

Ja jutro jadę do synka i zostaję z moją mamą i nim do środy - w czwartek mam usg, więc muszę wrócić.

A przed chwilą wróciłam z Galerii Mokotów, pochodziłam trochę w klimie po sklepach, nacieszyłam oczy - starszemu kupiłam spodnie do szkoły za 39zł (przeceny w Reserved Kids :-)) i zjadłam lunch w Jeff's i jestem happy :tak::-D

Teraz zaległam na kanapie przed wiatrakiem i czas dogorywać do wieczora, może temp spadnie choć troszkę...

Dziewczyny - znajoma mnie postraszyła a propos tego mojego zasłabnięcia :confused2: i powiedziała, że na tyłek też nie można upadać, bo się łożysko może odkleić - czy sądzicie że to możliwe? Mam paranoję... Młody się rusza - trochę mniej dziś niż normalnie, ale jest taki upał, że ja ledwo żyję... ech... :-( zaczęłam się martwić. Na usg pani szukała tętna to wiem, nie wiem czy patrzyła też na łożysko... mam nadzieję, że tak :confused2:

dziewczyny, wyjeżdżam na kilka dni do syna, najprawdopodobniej wrócę w czwartek rano, bo mam tego dnia usg. Trzymajcie się w te upały!

szkrabek na pewno jak było by cos nie tak to by zauwazyla a ze wszystko jest wporzadku to nic nie mowila wiec się nie martw na zapas.
Ja dziś tesciowa i kuzynke wioze do meza siostry i wezme od niej wyprawke dl amojej królewny :-D już się doczekać nie mogę a te ciuszki to po nocy mi się snia hehee:-)U mnie upalow nie ma jest cieplo ale tak w sam raz wiec jest ok ale w srode lece do pl na kilka dni wiec szykuje się na goraczke :baffled: Maje zostaje u meza siostry od wtorku bo jedziemy tylko sprawy zalatwic wiec będę mialal urlop tylko z mezem :-D jutro wstawie fotki moich zdobyczy dla niunki. Pozdrawiam was i milej niedzieli zycze:-D

@.szkrabek jestem pewna, że wszystko jest ok. Tak to na pewno by coś zauwazyli, a skoro nie zostalas poinformowana o niczym złym to możesz odetchnąć. No i odpoczywaj u synka ;-)
Ja dzisiaj od rana się mecze. Totalna susza i skwar. Okna pozamykane. Wiatrak chodzi na okrągło, no ale nadal mi gorąco :-( Mogłoby chociaż chwile popadać, bo to juz tyle dni bez opadów minęło... Do przyszłej soboty zostało już kilka dni. Nie mogę się doczekać, aż uściskam mojego ukochanego... A on w końcu dotknie brzuszka po raz pierwszy :happy: Udanego popołudnia Wam życzę:-)

reklama
Hey dziewczyny wrocilam od meza siostry dostałam wielka torbe nowych ciuszków takie piękne ze az buzia sama się smieje:tak: jutro wrzuce fotki a druga torbe dostałam używanych ciuchow i tez sa ladne tylko wiadomo trzeba poprać i poprasować:-) ale jestem szczesliwa z tych pięknych sukienusi i bolerek sweterkow itd. :-D:-D miłego wieczorku zycze :-):-)

Do góry