reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Siedzę i się pocę :rofl2:.Co za temperatury...
Ogarnęłam syf w kuchni, zrobiłam malinową chmurkę w wersji jagodowej na popołudniowy deser, czekam aż mąż wróci od psa i jedziemy w końcu na Śląsk po naszego Starszaka do moich rodziców :-). Już się doczekać tego łobuza nie mogę :-). Do przeczytania w poniedziałek.

reklama
masakra z tymi temperaturami... ja dziś popołudniu jadę za miasto na grilla, mam nadzieję, ze będzie roszkę wiało chłodem:) w mieszkaniu w końcu mam wiatrak:):):):)

dzag82 udanego wyjazdu!:)

@dzag82 to fajnie, że zobaczysz sie z syneczkiem ;) bezpiecznej podrozy! :)
@quchasia to tylko uwazaj tam na tym grillu, bo temp są naprawde niebezpieczne... Ah no i wiatrak w domu to podstawa teraz przy tej pogodzie :)

dziewczyny udanych wypadów z domu :-)

Ja jutro jadę do synka i zostaję z moją mamą i nim do środy - w czwartek mam usg, więc muszę wrócić.

A przed chwilą wróciłam z Galerii Mokotów, pochodziłam trochę w klimie po sklepach, nacieszyłam oczy - starszemu kupiłam spodnie do szkoły za 39zł (przeceny w Reserved Kids :-)) i zjadłam lunch w Jeff's i jestem happy :tak::-D

Teraz zaległam na kanapie przed wiatrakiem i czas dogorywać do wieczora, może temp spadnie choć troszkę...

Dziewczyny - znajoma mnie postraszyła a propos tego mojego zasłabnięcia :confused2: i powiedziała, że na tyłek też nie można upadać, bo się łożysko może odkleić - czy sądzicie że to możliwe? Mam paranoję... Młody się rusza - trochę mniej dziś niż normalnie, ale jest taki upał, że ja ledwo żyję... ech... :-( zaczęłam się martwić. Na usg pani szukała tętna to wiem, nie wiem czy patrzyła też na łożysko... mam nadzieję, że tak :confused2:

dziewczyny, wyjeżdżam na kilka dni do syna, najprawdopodobniej wrócę w czwartek rano, bo mam tego dnia usg. Trzymajcie się w te upały!

szkrabek na pewno jak było by cos nie tak to by zauwazyla a ze wszystko jest wporzadku to nic nie mowila wiec się nie martw na zapas.
Ja dziś tesciowa i kuzynke wioze do meza siostry i wezme od niej wyprawke dl amojej królewny :-D już się doczekać nie mogę a te ciuszki to po nocy mi się snia hehee:-)U mnie upalow nie ma jest cieplo ale tak w sam raz wiec jest ok ale w srode lece do pl na kilka dni wiec szykuje się na goraczke :baffled: Maje zostaje u meza siostry od wtorku bo jedziemy tylko sprawy zalatwic wiec będę mialal urlop tylko z mezem :-D jutro wstawie fotki moich zdobyczy dla niunki. Pozdrawiam was i milej niedzieli zycze:-D

@.szkrabek jestem pewna, że wszystko jest ok. Tak to na pewno by coś zauwazyli, a skoro nie zostalas poinformowana o niczym złym to możesz odetchnąć. No i odpoczywaj u synka ;-)
Ja dzisiaj od rana się mecze. Totalna susza i skwar. Okna pozamykane. Wiatrak chodzi na okrągło, no ale nadal mi gorąco :-( Mogłoby chociaż chwile popadać, bo to juz tyle dni bez opadów minęło... Do przyszłej soboty zostało już kilka dni. Nie mogę się doczekać, aż uściskam mojego ukochanego... A on w końcu dotknie brzuszka po raz pierwszy :happy: Udanego popołudnia Wam życzę:-)

reklama
Hey dziewczyny wrocilam od meza siostry dostałam wielka torbe nowych ciuszków takie piękne ze az buzia sama się smieje:tak: jutro wrzuce fotki a druga torbe dostałam używanych ciuchow i tez sa ladne tylko wiadomo trzeba poprać i poprasować:-) ale jestem szczesliwa z tych pięknych sukienusi i bolerek sweterkow itd. :-D:-D miłego wieczorku zycze :-):-)

Do góry