reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

.szkrabek przytyłam dokładnie 2,7 kg., ale mam wrażenie, że więcej.

OlaSzy piękny, zgrabny brzuszek! :-)

Dziewczyny, w którym tygodniu idziecie na to USG połówkowe? Bo mi lekarz na ostatnim USG powiedział, że zaprasza w 21 tyg., nie wcześniej. A to dopiero 6 sierpnia :-(

Dziś mi się śniło, że urodziłam Henia. W Rosji. Poród odebrałam sama, bo lekarz nie zdążył. Wypuścili mnie ze szpitala z łożyskiem w środku i miałam czekać aż samo wypadnie :-)

reklama
Olaszy jaki malutki brzusio slodki :) ja mam o wieeeele wiekszy.

Traktorzystka heheheheheh to Ci dopiero sen.

A ja wlasnie posprzatalam kuchnie, umylam podlogu i teraz leze.
Czekam na kolezanke, z ktora dosc ciezko mi sie rozmawia. Tj mieszka sobie z mama, nie ma chlopaka, tylko impreski wyjscia noce itd. Nie prowadzimy nawet rozmowy, tylko najpierw ona monolog a pozniej ja co u nas slychac :) coz mozna odpowiedziec na stwierdzenie "a kryska ostatnio wypila 5 piw w 2 godz. i potem w kiblu wyladowala, rekord swoj pobila, za to maciek zgona zaliczyl przed wyjsciem do klubu takie jaja". normalnie czuje sie jakby w dwoch swiatach. :)

Ostatnia edycja:
Slodkie tewasze male brzuszki :),

Traktorzystka ale mialas sen hoho, ja mialam sen ze uroszilam jak juz w ciąży bylam a jeszcze nie wiedzialam i tez syna, dwa razy mi sie snilo zanim do mnie dotarło że trzeba zrobić test ;)

Wczoraj wueczorem na papierze widzialam plamke krwi, odraxu histeria, wyobraznia ruszyła, póki co nic sienir dzieje, nie wiem z kad to, co to bylo, mam nadzieje ze juz mnie więcej nie nastraszy.

Ostatnia edycja:
Połówkowe robią między 18. a 22. tygodniem ciąży (myślę, że najlepiej umówić się od razu na badanie glukozy pod obciążeniem, aby za jednym zamachem wszystko załatwić).
Ja też miałam sen - dzisiaj mam wizytę u ginekologa prowadzącego i śniło mi się jakieś dwie noce temu, że poszłam do gabinetu, tam nie było mojego lekarza tylko jakiś koleś, który zamknął drzwi i chciał mnie.. no wiecie.. a ja krzyczałam, uciekałam, a później była policja, dyrekcja kliniki, a ja chciałam, żeby zrobili mi tylko USG, żeby sprawdzić czy z naszą fasoleczką jest wszystko OK.. aż się boję tej dzisiejszej wizyty.. durna ja..:confused2:

hey dziewczyny:tak: piękne te wasze brzuszki:-D ja do przodu mam 2kg jak na razie a jem duuzo ale z Maja przytylam 11kg na cala ciaze wiec ciekawa jestem ja w tej będzie. Ja polowkowe usg mam za 2tyg to będzie 20tydz wg usg wiec czekam z niecerpliwoscia:-D w sobote na basesnie bylam było super pobawiłam się z Maja ale taka padnieta bylam ze jak wrocilam to na 2h spac poszlam.Dzis spokojnie sprzątanie obiadek itp. pozdrawiam was i miłego dnia zycze:-D

Jadę za chwilę na spotkanie z lekarzem i już tak się nie mogę doczekać, że niczym małe dziecko - odliczam minuty od wyjścia z domu:-D

Katty odpisala mi ze jutro wychodzi ze szpitala (jesli dobrze zrozumialam) i ze sie odezwie jak tylko bedzie miala czas
A mi suwaczki poznikaly nie wiem dlaczego :(

reklama
Dziewczyny - sorki, ze tak o sobie, ale nagle mam strasznie napiety brzuch i jakieś mega białe upławy trochę sie martwię :( pobolewa mnie tez na dole spojenie łonowe. Cholipka- nie wiem czy panikować i dzwonić do lekarza czy przeczekać:g

Do góry