reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

.szkrabek przytyłam dokładnie 2,7 kg., ale mam wrażenie, że więcej.

OlaSzy piękny, zgrabny brzuszek! :-)

Dziewczyny, w którym tygodniu idziecie na to USG połówkowe? Bo mi lekarz na ostatnim USG powiedział, że zaprasza w 21 tyg., nie wcześniej. A to dopiero 6 sierpnia :-(

Dziś mi się śniło, że urodziłam Henia. W Rosji. Poród odebrałam sama, bo lekarz nie zdążył. Wypuścili mnie ze szpitala z łożyskiem w środku i miałam czekać aż samo wypadnie :-)

reklama
Olaszy jaki malutki brzusio slodki :) ja mam o wieeeele wiekszy.

Traktorzystka heheheheheh to Ci dopiero sen.

A ja wlasnie posprzatalam kuchnie, umylam podlogu i teraz leze.
Czekam na kolezanke, z ktora dosc ciezko mi sie rozmawia. Tj mieszka sobie z mama, nie ma chlopaka, tylko impreski wyjscia noce itd. Nie prowadzimy nawet rozmowy, tylko najpierw ona monolog a pozniej ja co u nas slychac :) coz mozna odpowiedziec na stwierdzenie "a kryska ostatnio wypila 5 piw w 2 godz. i potem w kiblu wyladowala, rekord swoj pobila, za to maciek zgona zaliczyl przed wyjsciem do klubu takie jaja". normalnie czuje sie jakby w dwoch swiatach. :)

Ostatnia edycja:
Slodkie tewasze male brzuszki :),

Traktorzystka ale mialas sen hoho, ja mialam sen ze uroszilam jak juz w ciąży bylam a jeszcze nie wiedzialam i tez syna, dwa razy mi sie snilo zanim do mnie dotarło że trzeba zrobić test ;)

Wczoraj wueczorem na papierze widzialam plamke krwi, odraxu histeria, wyobraznia ruszyła, póki co nic sienir dzieje, nie wiem z kad to, co to bylo, mam nadzieje ze juz mnie więcej nie nastraszy.

Ostatnia edycja:
Połówkowe robią między 18. a 22. tygodniem ciąży (myślę, że najlepiej umówić się od razu na badanie glukozy pod obciążeniem, aby za jednym zamachem wszystko załatwić).
Ja też miałam sen - dzisiaj mam wizytę u ginekologa prowadzącego i śniło mi się jakieś dwie noce temu, że poszłam do gabinetu, tam nie było mojego lekarza tylko jakiś koleś, który zamknął drzwi i chciał mnie.. no wiecie.. a ja krzyczałam, uciekałam, a później była policja, dyrekcja kliniki, a ja chciałam, żeby zrobili mi tylko USG, żeby sprawdzić czy z naszą fasoleczką jest wszystko OK.. aż się boję tej dzisiejszej wizyty.. durna ja..:confused2:

hey dziewczyny:tak: piękne te wasze brzuszki:-D ja do przodu mam 2kg jak na razie a jem duuzo ale z Maja przytylam 11kg na cala ciaze wiec ciekawa jestem ja w tej będzie. Ja polowkowe usg mam za 2tyg to będzie 20tydz wg usg wiec czekam z niecerpliwoscia:-D w sobote na basesnie bylam było super pobawiłam się z Maja ale taka padnieta bylam ze jak wrocilam to na 2h spac poszlam.Dzis spokojnie sprzątanie obiadek itp. pozdrawiam was i miłego dnia zycze:-D

Jadę za chwilę na spotkanie z lekarzem i już tak się nie mogę doczekać, że niczym małe dziecko - odliczam minuty od wyjścia z domu:-D

Katty odpisala mi ze jutro wychodzi ze szpitala (jesli dobrze zrozumialam) i ze sie odezwie jak tylko bedzie miala czas
A mi suwaczki poznikaly nie wiem dlaczego :(

reklama
Dziewczyny - sorki, ze tak o sobie, ale nagle mam strasznie napiety brzuch i jakieś mega białe upławy trochę sie martwię :( pobolewa mnie tez na dole spojenie łonowe. Cholipka- nie wiem czy panikować i dzwonić do lekarza czy przeczekać:g

Do góry